• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gene süper bir menü herşeyden var dolu doluu.

Evet canım hormonlardan oluyor takma sen. Taktıkçada iyice gecikiyor sanki :))
Teşekkür ederim azcık karbonhidrat kaçtı aslında neyse artık :)) hormonlardansa iyi sevindim o zaman.
Kişiden kişiye degişiklik göstere biliyor. Ben 6 ay sonra olmuştum. Bir akrabam bir yıl olmadı. Baska bir tanıdığım 3 ay sonra oldu. Burda önemli olan nokta adet olmadığın için hamile kalmazsın derler o koca bir yalan. Bu dönemde tekrar hamile kalan çok tanıdığım var.
bende 3 ay sonra oldum ama aylık periyotlarım sapıttı. 4 5 gün rötarlı oluyor hep. Bu dönemde böyle gececek demek ki. Sağol canım cevabın için

Günaydın kızlar sabaha kadar ayakta geçirdim.
Benim minikim kusmaktan sabahladı. Gece elimde bez temizlik yaptım devamlı :)))
Şimdide yatak yorgan temizlik yıkama felan.
Şimdi iyi elhamdülillah
Kahvaltı yapıyorum
Biberli domates soslu pul biberli menemene benzeyen bişey yaptım :KK70:
Ondan 4 yk dolusu yiyebildim anca
1,5 dilim light tost ekmeği
2 çatal çikolata şekersiz çay
Kahvaltımın üzerine filtre kahvemi içerim bu arada mutfağı toplarım sonra aşkım jillian :KK71::KK71::KK71::KK71:
Canim şimdi inşaallah iyidir yavrun , ateş te var mıydı ? benim kız ateşten kusardi küçükken .umarım şimdi çok iyidir .tekrar geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim azcık karbonhidrat kaçtı aslında neyse artık :)) hormonlardansa iyi sevindim o zaman.
bende 3 ay sonra oldum ama aylık periyotlarım sapıttı. 4 5 gün rötarlı oluyor hep. Bu dönemde böyle gececek demek ki. Sağol canım cevabın için
Canim aylık sapitti derken yani her ayın diyelim 20 sinde olmuyorsun zaten .4 gün atar .ama yine de tedbirli ol .takvimim diye bir program var onu indirdim ben ve hep dediği zaman oluyorum .

İyi akşamlar arkadaşlar :KK54:
Şehirdışındaydım elimden geldiğince listemi bozmamaya çalıştım. Kilo vermeyi insan kendi istemeli. İsteyince önünde kebaplar tatlılar da olsa yemiyorsun ama istemezse aç olmasan da kontrolsüz yiyorsun. İnşallah motivasyonumuz hiç bozulmaz .

Bugün yediklerim;
Sabah: Yumurta, peynir, zeytin, salatalık, 1 dilim ekmek çay
Öğle: Yarım porsiyon acılı Adana :KK23:ayran, yağsız salata
Ara: 1 tane Elma, çiğ fındık badem
Akşam: Ufak peynirli sandviç

Bugün toplam 9300 adım atmışım. Sevgiler :KK68:
Harika özellikle adımlar da bravo :KK9::KK9:

Canim şimdi inşaallah iyidir yavrun , ateş te var mıydı ? benim kız ateşten kusardi küçükken .umarım şimdi çok iyidir .tekrar geçmiş olsun canım
Çok şükür iyi uyuyor şuan bütün gece uyumadıki kuzum
Ateş yok ishal yok muhtemelen yediği bişey dokundu kusarak attı onu

Merhabalar sevgili arkadaşlar :KK3:
5.takımın miyav kaptan yardımcısıyım ben tanıyanlarınız vardır belki.:KK48:
Son zamanlarda hep konuştuğumuz "10 yıldır devam eden yarışma " başlığından yola çıkarak ne var acaba bu 10 yılda dedik. Sevgili toplight toplight kaptanım kızlar bi fikrim var dedi sonra bütün 5.takım oturduk konuştuk.Herkes farklı bi çerçeveden baktı ve naçizane fikirler üretildi. Vakti müsait olan arkadaşlarla veri girişi yapmaya ve analizler hazırlamaya başladık. Dün akşam ilk yavru meyvelerimizi sizinle paylaştık bakınız burada :KK56:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2430

Ama bunlar arada kaybolmasın ve yeni fikir tekliflerini daha rahat görelim diye yine güzel düşünceli kaptanlarım böyle bi sayfa açtı ve analizlerimizi buraya taşıdık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/grafiklerle-cuma-zayiflama-yarismasi.1058619/

Müsait olduğunuzda inceleyip yeni fikirler sunmanızı çok isteriz ve çok seviniriz.
Yıllardır burada emek verenler kendilerini görüp geçmişi hatırlayıp gülümserler belki... Daha çömez biz gibi arkadaşlara da motivasyon ve ışık olur belki. Taze fikirler tazelik sunsun hayatlarımıza.
Keyifli haftasonları güzel insanlar :KK36::KK200:

Hiç sebze yemiyorum :KK43: yada çok az belli başlı sebzeleri yiyorum maalesef :KK43:
Farklı tarz da pişirme denemeleri yap canım olmazsa
Canim aylık sapitti derken yani her ayın diyelim 20 sinde olmuyorsun zaten .4 gün atar .ama yine de tedbirli ol .takvimim diye bir program var onu indirdim ben ve hep dediği zaman oluyorum .
Yani çocuktan önce 28 29 günde bir olurdum. Şimdi 32 34. Ondan huylandım biraz da. Bi sorayım dedim size. Önerin için teşekkür ederim canım bende kullanıyorum uzun zamandır öyle bir program. Çok işe yarıyor gerçekten

İyi akşamlar arkadaşlar :KK54:
Şehirdışındaydım elimden geldiğince listemi bozmamaya çalıştım. Kilo vermeyi insan kendi istemeli. İsteyince önünde kebaplar tatlılar da olsa yemiyorsun ama istemezse aç olmasan da kontrolsüz yiyorsun. İnşallah motivasyonumuz hiç bozulmaz .

Bugün yediklerim;
Sabah: Yumurta, peynir, zeytin, salatalık, 1 dilim ekmek çay
Öğle: Yarım porsiyon acılı Adana :KK23:ayran, yağsız salata
Ara: 1 tane Elma, çiğ fındık badem
Akşam: Ufak peynirli sandviç

Bugün toplam 9300 adım atmışım. Sevgiler :KK68:
Çok güzel olmuş.ben de şehirdışındayım.gezideyiz ailecek.elimden geldiği kadar dikkat ediyorum.diğerleri kek poaçaya yumuldular.

Herkese merabaaa:KK14:
Kahvaltım 150 ml meyve suyu
1 porsiyon az yağda biber sotelemesi kızartma gibi oluyor tadı
2 dilim light tost ekmeği (kare olan ihe )
Öğlen 1 çiğ köfte dürüm etsiz
100 gr rus salatası
Beze minik olanlardan 1 tanesi 3 gr 3 tane yedim
Akşam 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Çayın yanında dut pestili 20 gr bir avuç çiğ badem
1000 kcal tamamladım anca bunlarla
Suyu bugün 1 lt içtim
Bitki çayı yeşil çay
Kitap okuyamadım benim ufaklık deminden beri kusuyor onunla ilgileniyorum
Spor 10.000 adımı tamamladım
Birde jillian 1. Level yaptım 5. Günüm
:rapci::rapci::rapci:
Geçmiş olsun canım.

Selam kızlar
Menüm şöyle
Sabah
2 buçuk dilim ekmek
1 yumurta ve 4 dilim sucuk
1 buçuk kk peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal
Ara
1 nescafe ve az siyah kuru üzüm
2 mandalina
Öğle
1 elden az büyük gözleme
Azıcık peynir.
1 kepçe çorba
Akşam
2 kaşık pilav
El ayası kadar haşlanmış tavuk
1 kepçe çorba
Yarım dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara 1 kaşık yoğurt ve 1 elma 1 mandalina

Su 2 litreyi geçtim sanırım

Tecrübeli anneler bir sorum var. Bugün regl olmam lazımdı. Fakat yok. Kaç aydır hep gecikme oluyor. Emzirdiğim için hormonlardandır dimi?
Menün güzel canım.emzşrme etkiliyor muhtemelen takma kafana

Kızlar sabahın köründe yola revan olduk ancak okuyabildim .
Sabah: peynir,haşl yumurta,4 zeytin,domates,1 küçük tb poaça
Ara:5zeytin,1ısırık tb poaça
Akşam:birazdan restorana gideceğiz ben de bilmiyorum
Haftasonu 2 aile Kapadokya'ya geldik.tüm gün yokuş inip çıktım.keklere elimi bile sürmedim.tam buğday poaça yedim 1küçük.akşam da et sote ayran tarzı birşey yemeyi düşünüyorum.8500 adım atmışım

Kızlar sabahın köründe yola revan olduk ancak okuyabildim .
Sabah: peynir,haşl yumurta,4 zeytin,domates,1 küçük tb poaça
Ara:5zeytin,1ısırık tb poaça
Akşam:birazdan restorana gideceğiz ben de bilmiyorum
Haftasonu 2 aile Kapadokya'ya geldik.tüm gün yokuş inip çıktım.keklere elimi bile sürmedim.tam buğday poaça yedim 1küçük.akşam da et sote ayran tarzı birşey yemeyi düşünüyorum.8500 adım atmışım
Ooo ne güzel iyi eğlenceler canım.
Menünde güzel dışarda olunca mecbur evdeki gibi olmuyor. Bende bugün dışardaydım ıvır zıvırla geçiştirdim resmen

Back
X