mistik yediklerin güzel ama tek mesajla yetinmemelisin takımın içine gir biraz
juju yok
dora yok
asi yok ( benmi görmedim yoksa )
zümrüt yok
pemcecik yok
ikra :)
samayolu :) ( bu arada monti işi samanyolumu azimlendirdi farkındayım )
leyla yok
yok oğlu yok bu takım
canım bu yediklerin geçkten sağlıksız ve dengeli bi beslenme değil mesela sabahları kahvaltı türü yesen oğlen 3 tavukburger yemişsin ki onu yağda kızartıyolar oda sağlıksız yanında en azından salata yesen yada 1 porsiyon makarnayı yanlız yesen daha akıllıca olur sadece o yediğin tutku 500 kaloriyi geçer sanırımlmaz:
ama ama ama bana kmse cevap yazmamış
arkadaşlar ya benim malum günüm yaklaşıyor sanırım iştahım acayip açılmış durumda kendimi zor frenliyorum valla ne bulsam yemek istiyorum ne yapıcam ben çıldırmak üzereyim bütün motivasyonum gitti 1 hafta önceki o zayıflamak isteyen ben değilim moralim çok bozuk
doracım montinin özeliiği bu canım kan şekerini dengede tuttuğu için tatlı krizlerin olmuuyo benimde 4. günüm canım hiç tatlı istemedi dün akşam eşime ekmek kadayıfı yaptım tadına bile bakmadım kaydirigubbakcemile2
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktana.s.
günaydınnn fisfisfis
kimse yok yine fisfisfis
ikracım menün çok güzel canım. montiyi başaracaksın sen vereliniortak senin kilolar tıkır tıkır giderken bizde tozunu yutacağız sadece :kedi:
zümrütcüm dans etmek çok güzel. hem keyifli hem spor oluyor sositososito
ben akşam ekmek yedim yaaa :sinifsinif: pide çok güzeldi dayanamadımlmaz:
ama sürekli kendimi zayıflıyorum diye motive ediyorum. geçen haftaya göre kilo veremişim ama cumaya daha da düşürmeye kararlıyım kaydirigubbakcemile5
canımmmm
bak bende hastalandım bu sabah sanırım sende beni okumamışın.alsanaalsanasmile
bu zaman zaman bizdede oldu olmadımı sanıyorsun
hemen kendini topluyorsun ve ne yersen sana zarar vereceğini akıl ediyorsun.
eşeğ canın tatlı çekiyorsa
tarçın kokla
tatlı isteğini azaltırmış
bir kare bitter yiyebilirsin....sengözlerimebaksanabvereliniortak
tabağın ayrı olsun. bol şeşillik ye hatta kulaklarından bile fışkırsın. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?