allah allah hvuç aslında en masum meyvelerden ( meyvemi sebzemi bir türlü karar verilebilmiş degil ama ) :))))))))) neden yokki
babası koydu canım çok istiyodu ikra olmasını ve oldu bende seviyorum anlamı çok güzel ikra ; oku, anla, yaşa ve arkasından git demek
ben de bunu ilk defa duydum. havucu hep sebze sanırdım :1ninca:
domates için biliyorum ben de onu
hımmmmm
anlamları güzle canm
ben ilk duydugumda degişik gelmişti de teyzemin kzına koydurmamıştım ismi eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah adı gibi okur hedefine ulaşır her konuda canm
allah adıyla analı babalı saglıklı günler nasip etsinnnnnnnn
bunu bende bilmiyorum işte ama o topikde yasakdı onu biliyorum sanırım çiğ tüketilmesinde sorun yokta pişince bişeyler oluyomuş havuca :roflol: ayyy ne güzel anlattım :roflol:
tebessümün kilo bildirimine baktım şimdi bir gece önce girmiş bildirim yapmamış
günde bir mesaj yazmış
napcaz şimdi
gecen hafta listeye almıştık
böyle devam etmez habein olsun tebessüüm
artık neen geldiğinizde gecmişi okumuyorsunuz ya
tebesssüm kilo bildirimine vaktin de geldiğin için önce teşekkür ediyorum
sonrasında ise
katılımının az oldugunu düşünüyorum biraz daha fazla vakit ayrırsan hem snein için hemde bizim için daha faydalı olacagı kanaatindeyim
oky mi
dün gece girmedim nete evelsi gün girincede bidirdim herneyse kızımdan fırsatım olmuor hem annemin evinin işi hem benim ev hem işe gitmek ve oğlan çocuğundan yaramaz kızım giremiyorum girince geçmişi okuyorum. ama kızım yazmama fırsat vermiyor
listeden çıkar beni
dün gece girmedim nete evelsi gün girincede bidirdim herneyse kızımdan fırsatım olmuor hem annemin evinin işi hem benim ev hem işe gitmek ve oğlan çocuğundan yaramaz kızım giremiyorum girince geçmişi okuyorum. ama kızım yazmama fırsat vermiyor
listeden çıkar beni
ikracım haftaya kociş yok egitime gidiyo :S
ben bu diyeti yapabilirim aslında
yada sıkıntıdan kendimi atarım mutfaga :)))))))))))))))))))))
şimdi sne halanmış yumurta deyince vazmı geciyorum ne
beni benden alıyor haşlanmış yumurta bişeylerimi yükseltiyor ama ne ??????? agzımın tadı kaçıyor kendimi kötü hiissediyorum yediğim zman hiiiiiiiiiiii
günaydın kızlar. kolay gelsin geçmişi okudum... ebruyada hak veriyorum........... kahvaltımı yapayım hemen burdayımmmm
ikracığımmm seni kocaman öpüyorum canım. azmin elinden kuryuluş yokmuşş bunu bize bidaha ispatladınnnn:1hug::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?