Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrucum silmen gerekenleri sil canım yeni arkadaşları davet edelim
yeni yeni paylaşımlar olsun takım toparlandı gibi zaten
kurallara uymayanların durmasını bi anlamı yok
ay canım bişiler istedi
((((((((((
tama tamam yemeyecegim başkaısna kzııpta kendi,mi mutfaga atmayacagım ben e iyyisi bir portakal yiyeyim :)
bende asi ebru ve ikraya katılıyorum. neyse gereği yapılmasından yanayım. eğer arkadaşlarımız misafir olacaklarsa başımızla birlikte hiç olmazsa niye gelmiyolra nerdekiler demeyiz. listede olana odaklanırız..... kızmayın kırılmayın kızlar.
burda motivasyon eksik olunca insanın gün geliyor diyet yapası bile gelmiyor.
meselaaaaklinialirimsmile
günlerden cuma ve nasıl olsa tartıldımda deyip
oğlumla birlikte sup yiyecektim kahvaltıda ama buranın canlandığını görünce ne yaptımmm
supu buzdolabına geri sürdüm. oğlum kendinin kini yedi tabiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
iyiki kahvaltıdan önce bakmışım yaniiii:sm_cool:
dün yaptığım kepekli tam buğday unlu 1 tane küçük kopit ve peynir salatalaık domatestle bir parçada peynirle kahvaltı yaptımmm:sm_cool:
motivasyon çok önemli. kimse kimse için kilo vermiyor ama kilo verene özenip bende vereyim diyesin geliyor.
paylaşım şarttttttkaydirigubbakcemile5
çok iyi ediyorsun doracım
kitap okurken burayıda unutma ama :)
bende cok seviyorum kitap okumayı yatagıma yattıgımda mutlaka okumaya calışıyorum ancak o zman vakit bulabilyiorum :)
aaaaa tesadüfe bak benim eşimde salı günü gidiyo ama benim ki14 gün yok
14 günde ben versme şöyle gözle görünür bir kilo benimki çok şaşırsa ne güzel olur dimi
:))))))))))))
çok iyi ediyorsun doracım
kitap okurken burayıda unutma ama :)
bende cok seviyorum kitap okumayı yatagıma yattıgımda mutlaka okumaya calışıyorum ancak o zman vakit bulabilyiorum :)
aaaaa tesadüfe bak benim eşimde salı günü gidiyo ama benim ki14 gün yok
14 günde ben versme şöyle gözle görünür bir kilo benimki çok şaşırsa ne güzel olur dimi
:))))))))))))
türk kahvesini az şekerli severim ama tamamen şekersi z içemme ıyyyyy :)
tamam kahveyi ya şakersiz içcem yada içmeecegim o zman :)
gittim ben oyacaklar beni