kızlar inşallah dediğiniz gibi olur. iki haftadır kilo veremiyorum. inanın ki kaçamak yok denecek kadar az. sadece geçen akşam makarna yedim işte ketçaplı mayonezli ohaoldumsmile
dün akşam geç yedim ya umarım ondandır. çorba + yarım tabak kurufasulye + bir kase yoğurt yedim. bunlar mı kilo yaptı yaa offf puding vardı onu bile yemedim. keşke yeseydim diyeceğim nerdeyse
kızlar inşallah dediğiniz gibi olur. iki haftadır kilo veremiyorum. inanın ki kaçamak yok denecek kadar az. sadece geçen akşam makarna yedim işte ketçaplı mayonezli ohaoldumsmile
dün akşam geç yedim ya umarım ondandır. çorba + yarım tabak kurufasulye + bir kase yoğurt yedim. bunlar mı kilo yaptı yaa offf puding vardı onu bile yemedim. keşke yeseydim diyeceğim nerdeyse
ikracım bu arada tebrik ederim seni. çok iyi verdin. geri alma da fazlası olmayıversin. ben de yapmak istiyorum bu diyetten. ama sizin söyledikleriniz gözümü korkuttu biraz :1ninca:
ebrucum diyet yapmıyorum diye takımdan ayrılmak isteyen sennnnnnn kilo vermişsin tebrik ederim canım :lepi:
modacım sen de bir albüm oluşturup resim koysana canım merak ediyorum senii aklinialirimsmile
ikracım bu arada tebrik ederim seni. çok iyi verdin. geri alma da fazlası olmayıversin. ben de yapmak istiyorum bu diyetten. ama sizin söyledikleriniz gözümü korkuttu biraz :1ninca:
ebrucum diyet yapmıyorum diye takımdan ayrılmak isteyen sennnnnnn kilo vermişsin tebrik ederim canım :lepi:
modacım sen de bir albüm oluşturup resim koysana canım merak ediyorum senii aklinialirimsmile
ikracım haftaya kociş yok egitime gidiyo :S
ben bu diyeti yapabilirim aslında
yada sıkıntıdan kendimi atarım mutfaga :)))))))))))))))))))))
şimdi sne halanmış yumurta deyince vazmı geciyorum ne
beni benden alıyor haşlanmış yumurta bişeylerimi yükseltiyor ama ne ??????? agzımın tadı kaçıyor kendimi kötü hiissediyorum yediğim zman hiiiiiiiiiiii
havuç ve muz dışında herşeyi yiyebilirsin canım
tamam haftaya denmeyee calışacgım inşallah ikracım
ikra adı ?????
biliyorum anlamını da kim koydu merak ettim birden
allah allah hvuç aslında en masum meyvelerden ( meyvemi sebzemi bir türlü karar verilebilmiş degil ama ) :))))))))) neden yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?