Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dikkat etmeye çalışıyorum hele bide kilo verdikten sonra
biri mesela şunu yermisin dedidiğinde
asla diyorum okadar kilo vermişim
( sanki çok vermişim gibi kaydirigubbakcemile3 ama motive oluyorum işte )
bunu yiyipde bozamam rejimimi kaydirigubbakcemile3
eşimde sağolsun çok destekçi
leylcim bişey sormak istiyorum
bende spora gitmeyi çok istiyorum ama zamanım yok
ücretsiz kurs var bizim burdada ama işte çalışıyoruz akşam eve git kızımla
ilgile yemekev işi derken bana zman kalmıyo anlıyacağın
mesela ben her akşam toplamda 300 e yakın mekik yaapıyorum
eşimin gösterdiği gibi alt karın mekik üst karın mekik diyo bana
gerçekten yandığını hissediyorum
birazda bacak haraketleri yapıyorum
sence bunu bi faydası olur mu
yoksa az mı yapıyorum haraketleri
ara öğünüme de yaptım. 1 armut yedim. evlerimi toparlamaktayım. aslında ara öğün satimi geçirmişim. bu arada leyla sultan nerde kiii
asiyide gördüm ama yazamadı garibim hiçççsempatiksalakcinni
dfff ya gene ensemde ağrı başlangıcı var... ne başlıyor ne bitiyor ne sinir bozucu..... aldığım ilaçlardan mı die düşünmeye başladım neyseki zon hapım yarın ondan sonra bekleyiş..................
canım ısınmadıktan sonra istediğin kadar mekik çek hiç bir işe yaramıyormuş :1no2: en az 10-15 dk olduğun yerdede olsa yürümen gerek...
saol canım bunu bilmem iyi oldu
ben bide dondurma yedim :kedi:
ama balık çok azdı yarım porsiyon bile yok tu
selam kızlar
ikracım menülerin çok güzel. iş yerinde diyet yemekler bulabiliyor olman süper. kendine özel mi yaptırıyorsun yoksa CADIARZU
jujucum geçmiş olsun sana da. ama böyle öğlenleri pilavları götürmesen daha iyi olmaz mı sempatiksalakcinni çorba yemek salata yeter canım kaydirigubbakcemile2
bende sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım 2 dakika içinde. ama kahvaltı yapmak çok güzel. çok tok tuttu beni. bundan sonra sabahları kahvaltıya vakit ayırmaya çalışacağım :lepi:
dün yediklerimi yazayım. artık hergün yazıcam :1ninca:
sabah küçük 1 elma
ara 5-6 küçük galeta
öğlen (ay çok güldüm kendime. inanın ne yediğimi hatırlamıyorum) + salata
ara yarım yoğurt
ara 1 armut
akşam 1 dilim ekmekle kahvaltı (eşimin canı kahvaltı yapmak istedi)
sabah tartıldım. ama wcye çıkamadan. yine tembelleşti bağırsaklar. 63,1 çıktım. pazar günü de 63,1 çıkmıştım kafamçokkarıştı eğer veremediğimi düşünmek canımı sıkıyor. umarım reglimi beklediğimdendir. hala bekliyorum da kaydirigubbakcemile3
dfff ya gene ensemde ağrı başlangıcı var... ne başlıyor ne bitiyor ne sinir bozucu..... aldığım ilaçlardan mı die düşünmeye başladım neyseki zon hapım yarın ondan sonra bekleyiş..................
Canım ya sıkma kendini,inan 15 li yaşlarda bu günlerini de arayacaksın,insan resmen ajan oluyor,gizli takip,ne yapıyor,kimle arkadaş...Gerçekten zor...Ben büyük oğluma geçen gün Allah sana da senin gibi çocuk versin dedim,bana beddua etme diyor...Yani kendisinin kötü olduğunun farkında...:roflol:Zaten ben çocukla falan uğraşamam evlenmicem demez mi,,,,kızlar kıusra kalmayın hiç keyfim yo
çocuk yetiştirmek o kadar büyük bir meziyetki
zaman zamn insanlar hep derler ya keşke hep küçük kalsalar diye evt cocuklar büyüdükçe o kadar cok zorlanıyor ki insan hiç iyi degilim
ıkracım gerçekten çok güzel gidiyor diyetin,yakında iyi sonuç alacaksın,bizi bırakıp mezun mu olacaksın ne...:1closedeyes:Ben demirbaşım zaten...:umursamaz:canım dikkat etmeye çalışıyorum hele bide kilo verdikten sonra
biri mesela şunu yermisin dedidiğinde
asla diyorum okadar kilo vermişim
( sanki çok vermişim gibi kaydirigubbakcemile3 ama motive oluyorum işte )
bunu yiyipde bozamam rejimimi kaydirigubbakcemile3
eşimde sağolsun çok destekçi
yoksa az mı yapıyorum haraketleri
Gerçekten sürpriz olmuş,kız deyip erkek bebekle karşılaşmak...Allah analı babalı büyütsün inşaallah....opuyorumnanaktanslm asiciğim. ben bu gün giremedim kusura bakma.
sabah bir msn açtım
abimin hanımı 3. ye hamileydi
9 aydır kız bekliyorduk ola ola gece bir erkek bebeği oldu.
sabah ona bakmıya gittik.
gelincede kmşum çıkmış onla lafladık. anca fırsat bulup girdim...:1hug:
Detoks dan sonuç almana sevindim Modacım...Bakalım yeni diyetin ne sonuç verecek...Anlaşıldı sende bu hafta kilo vereceksin....:mymeka:detoks bitti ama ben değiştirerek başka bir diyet uygulamaya başladım.umarım bundada başarılı olurum.
sonuçtan mutluyum,kilo veriyorum.fakat gecenin ilerleyen saatleri hep karnım acıkıyo,kendimi durdurmak zor oluyo.ama vucüdum yavaş yavaş bunada alışıyor,
ben agustos ayında 50li sayılarda olacagım.çok inanıyorum kendime,Allaha çok şükür yavaşta olsa kilo verebiliyorum.bi aynamızda gelsin,size fotografımı çekip gösterecegim.sonra yazında before after yapacagım.hayal etmesi bile güzel):
herkese kocaman öpücükler]
Canım inşaallah emeğinin karşılığını alırsın,müjdeli haberi merakla bekliyoruopuyorumnanaktanm....dfff ya gene ensemde ağrı başlangıcı var... ne başlıyor ne bitiyor ne sinir bozucu..... aldığım ilaçlardan mı die düşünmeye başladım neyseki zon hapım yarın ondan sonra bekleyiş..................
selam kızlar
sabah tartıldım. ama wcye çıkamadan. yine tembelleşti bağırsaklar. 63,1 çıktım. pazar günü de 63,1 çıkmıştım kafamçokkarıştı eğer veremediğimi düşünmek canımı sıkıyor. umarım reglimi beklediğimdendir. hala bekliyorum da kaydirigubbakcemile3
kızlar kilo bildirimlerini unutmayalım yarın erken den bitirmek istiyorum tamam mı
bu sabah saaat 4 ten beri ayaktaydım dün okulda kızım çok öksürmüş öğretmen diğer çocuklara ders anlatamamış biraz şikayet etti ben bu kadına hiç bir şey anlatamadım ama neyse eşim de korktu acaba ciğerlerinde bir şey mi var dr götür dedi sabah 7.30 da hastaneye gittik neyse sıramızı aldık bekledik dr geldi ciğerlerini dinledi kulakalrına baktı her şey normal dedi ama kadın o kadar surazsızdıki hiç bir şey sorulmuyor ben de bademcikleri alındı acaba ondan olabilir mi dedim söle kasını kaldır dı heral de odasın da buhar makinesi kullanacaksınız burun akıntısı geriye akıyor nezle etmiyeceksiniz (sanki benim elimdeymiş gibi) dedi ilaçlarını verdi eve geldik saat 10 dan beri de temizlik yapıyorum öldüm valla
Allerji falan olmasın zümrütüm...Geçmiş olsun...:1hug:
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnn
ton cum sagol ya
senide görcez 10 15 yıl sonra :))))))))))))))))))))))
jujum ve doracım teşekkür ederim canm
modacım mayajım davet gönder gelcem koşa koşa :) uzaklara yalnızlıga ihtiyacım var :)))))))
iyiiyim iyi dünki moddan sıyrıldım
başka hım leslie yi indirdim asicim bulutum cooooook teşekkü ederim
bugün başlayacagım o na
selam kızlar
ikracım menülerin çok güzel. iş yerinde diyet yemekler bulabiliyor olman süper. kendine özel mi yaptırıyorsun yoksa CADIARZU
jujucum geçmiş olsun sana da. ama böyle öğlenleri pilavları götürmesen daha iyi olmaz mı sempatiksalakcinni çorba yemek salata yeter canım kaydirigubbakcemile2
bende sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım 2 dakika içinde. ama kahvaltı yapmak çok güzel. çok tok tuttu beni. bundan sonra sabahları kahvaltıya vakit ayırmaya çalışacağım :lepi:
dün yediklerimi yazayım. artık hergün yazıcam :1ninca:
sabah küçük 1 elma
ara 5-6 küçük galeta
öğlen (ay çok güldüm kendime. inanın ne yediğimi hatırlamıyorum) + salata
ara yarım yoğurt
ara 1 armut
akşam 1 dilim ekmekle kahvaltı (eşimin canı kahvaltı yapmak istedi)
kızlar kilo bildirimlerini unutmayalım yarın erken den bitirmek istiyorum tamam mı