sorma ya ben oğlum birine zarar vermese bile oyuncak paylaşmadığında bile olmaz onlar misafir bırak oynasınlar diyorum millet kendi mekanımızda canımızı acıtsın ana babasıda tınmasın... tabi nie umursasın ki kendi oğlunda sorun yok.....
Kesinlikle oyuncakları kaldır canım,oğluna da tembihle onların yanında istemesin diye...Ve gerektiğinde de çocuğu uyar,valla sinir olurum böyle annelere...Her çocuk saldırgan olmak zorunda değilki...Benimkiler de hep dayak yer,ezilirlerdi...Ev görüşmesini kaldırmıştım valla çoğu ile... Herkesin çocuğu kendine kıymetli ve özel...Aaaa bak sinirim oynadı şimdi...Batuma göz kulak ol,ezdirme....
Ayrıca verdiğin bilgiler çok güzel de ıspanağı yoğurtsuz yiyemiyoruz kii...Akşam bile öyle yedik...olumunekankayizsmile
ama bak bu cuma gelecek olan 2. çocuğu yaptı oda erkek oldu.. kadın hiç dur yapma etme demiyor ya oğluna oğluda dünyanın kralı benim modunda.. neyse birlikte dışarı yemeğe gitmiştik 3-4 aile onlarda vardı... bunun oğlu kardeşinin suyunu aldı dikti tepesine annesi yeter ver diyor yok 1-2-3 kere söledi annesi ama oğlan koşmuş terlemiş tınmıyor anasını..(nie tınsın ki şimdiye kadar neyine sus demiş) sonra annesi bunun elinden hızlıca çekti azarladı felan ohaoldumsmile ben şok oldum allahım dedim bu çocuğada dur derlermiş...(kendi kardeşine yaptığı için olsa gerek) oğlan bir sinirlendi bir kızdı ağlamaklı oldu ağladı ağlayacak... eeeeeeeeeeeeee 10 yaşına kadar kral sensin die büyütülsün hiç bişi denmesin sonra kardeş gelince azar işitsin koydu tabe... ama bir oh çektim ki sormayınaklinialirimsmile,....
biliyorum ayıp ettim oh çekmekle :gitme: ama napim içimde birikmişler vardı...
selam kızlar
ebru yine temizliğe girişmiş. zaten 2 lafından biri misafir, ikincisi temizlik :roflol:
jujucum anlattıkların karşısında birz utandım valla :kedi: benim oğlumda yaramaz biraz :kedi: bende o nedenle genelde çok samimi olduklarım dışında bir yere gitmemeye çalışırım. çünkü gittiğimde rahat edemiyorum. çok meraklı ve karıştırmayı seviyor. elleme oğlum, gel oğlum, otur oğlum demekten ne ben oturabiliyorum ne de konuşabiliyorum :1ninca:
yalnız oğlun saldırgan olmasa da kendini koruyabilmeli. hiç olmazsa uzaklaşsın yanından :umursamaz:
asicim... çucuk nedir anlarım... oyuncağı kırsın ne bilim tabak çanak kırsın yada karıştırsın yada evde dolaşsın tınlamam... benim kızdığım çocuğun bir başka çocuğa zarar verirken anne-babasının tepki vermemesi... bir kızsalar iki kızsalar yada ne bilim ceza verseler çocukta bukadar yapmaz...kaydirigubbakcemile