bende spora gitmeyi çok istiyorum ama maalesef ona vakit ayıramam.
bu leslie ile yürüyüş hiç sıkmıyor. kadın bıcır bıcır konuşuyor. sanki karşılıklı yapıyormuş gibi hissediyorum kendimi.
ebrunun plates cdsini de indirmiştim ama o çok sıkıcıydı
bu arada dorayla ebru bugün kaçak kaydirigubbakcemile
temizlikçi geldi hanımmmmmmmmm ...................
Güzel temzilik yapılır koltuk silinir cam silinir perde yıkanır ütülenir wc banyo fayans temziliği halı temziliği yapılır ben gibisini bulmazsınızzzzz benden söylemesi
günlüğüme cok bişi istemiyorum diğerleri gibi sadece sadece sadece sadece ama sadece bir öpücük verseniz yeterrrrrrrrrrrrrrrr
sapık karı demen sakınnnnnnnnn bdevadan iş yapıyom daha ne istiyonuz .)))))))))))))))))))
aaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
detoks bitti ama ben değiştirerek başka bir diyet uygulamaya başladım.umarım bundada başarılı olurum.
sonuçtan mutluyum,kilo veriyorum.fakat gecenin ilerleyen saatleri hep karnım acıkıyo,kendimi durdurmak zor oluyo.ama vucüdum yavaş yavaş bunada alışıyor,
ben agustos ayında 50li sayılarda olacagım.çok inanıyorum kendime,Allaha çok şükür yavaşta olsa kilo verebiliyorum.bi aynamızda gelsin,size fotografımı çekip gösterecegim.sonra yazında before after yapacagım.hayal etmesi bile güzel):
herkese kocaman öpücükler
lütfen dış etkenlerden dolayı diyeti bozmayalım.sinirlenince hırsımızı lütfen spordan alalım.çooook rica ediyorum.ağlamayalım spor yapalım
ebrucum gel bana gel:)hem viyanada sana değişiklik olmuş olur:)
çocukların problemlerine üzüldüm canımcım.bu kadar sıkma kendini bak olan sana olur canımcım.üzülme bu kadar,bizde çocukken neler yaşamıştık.
jujucum sende kendini germe,çocuklar bi şekilde kendilerini savunmayı ögrenirler,üzülme canım kendini yıpratma:)
doracımseni tebrik ediyorum.benimkilerde aynısını bana yapmışlardı,dogru yoldasın canımcım:)ama sonradan bizimkiler çok sıkmışlardı beni çok bunalmıştım.
işte bunalmanın sonucu:başka ülkeye yerleştim
(tabiki abartıyorum :roflol:)
BENCEDE DOĞRUSUNU YAPIYORSUN ZATEN EĞİTMENLERDE ÇOCUKLARINIZI TAKİP EDİN ARKADAŞLARI İLE TANIŞIN AMA TAKİP ETTİĞİNİZİ ONLARA BELLİ ETMEYİN DİYOR.... bende oğluma hem anne hem arkadaş hem kardeş olmaya çalışıyorum onun isteklerini babasından ziyade ben karşılıyorum... bizimki küçük günlüğü yok ama bazen kızıp odasına yolladığımda kendi kendine dertleşiyor sessezce dinliyorum ve nerede hata yaptıysam düzeltmeye çalışıyorum....ebrucuğum inan bende senin gibiyim. en ufak birşeyden nem alıyorum.
kızımın ceb telini kurcalıyorum. facesine bakıyorum msn sine girip bakıyorum. hatta arada gizli gizli günlüğünü bile okuyorum.
o günlüğünde neler yazmışsa onun istediği gibi bir anne olmaya çalışıyorum. nerde yanlış bişiler yapmışsa ona çaktırmadan yanlışlarını anlatıyorum.....
hatta bazen soruyor sen nerden biliyorsun diye bende arkamda bile gözüm var benim diyorummkaydirigubbakcemile3
çocuk yetiştirmek çok zor gerçektende allah ömürlerini versinama ne yaparsın. her hareketlerini takibe almak lazım. ben çocuğuma güveniyorum ama dışarıya güvenemiyorum. bunu sürekli ona aksediyorum........
hatta bazen diyorum çokmu geri görüşlüyüm ki diye.
dozu ayarlamak çok zor. ben ona hem arkadaş hem anne olmak istiyorum
gerektiğinde anne gerektiğinde arkadaş yaniiiiiii
bağzen bu durumu gerek dersane gerek okul öğretmenleriylede konuşuyorum . ama çok şükür onlara görede benim yaptıklarım normalmiş.
çocuğunuzun takiplerini bırakmayın diyolar.
bakalım bu şekil devam ediyoruz. çok büyükte bir sorunmuz yok ÇOOOOK ŞÜKÜR MEVLAMAA
ne çok umursamaz bir anne olmak istiyorum nede onu boğacak kadar üzerinde olmak istiyorummmm
detoks bitti ama ben değiştirerek başka bir diyet uygulamaya başladım.umarım bundada başarılı olurum.
sonuçtan mutluyum,kilo veriyorum.fakat gecenin ilerleyen saatleri hep karnım acıkıyo,kendimi durdurmak zor oluyo.ama vucüdum yavaş yavaş bunada alışıyor,
ben agustos ayında 50li sayılarda olacagım.çok inanıyorum kendime,Allaha çok şükür yavaşta olsa kilo verebiliyorum.bi aynamızda gelsin,size fotografımı çekip gösterecegim.sonra yazında before after yapacagım.hayal etmesi bile güzel):
herkese kocaman öpücükler
lütfen dış etkenlerden dolayı diyeti bozmayalım.sinirlenince hırsımızı lütfen spordan alalım.çooook rica ediyorum.ağlamayalım spor yapalım
e bak ikracım buda yanlış.... bunyen hala uyanmamış demektir... güne ne kadar erken başlarsanız okadar çasuk metabolizmanız yakmaya başlar diyor ender saraç... ve metabolizmayı hızlandıran şeylerle güne başlayın... e
erken kalkın....
yataktan kalkar kalkmaz hızlı hızlı bir kaç hareket yapın evin içinde koşturun felan diyor
acı yiyin acı da metabolizmayşı hızlandırıyormuş ben sabahları acı yeşil biberle yapardım önceden kahvaltımı şimdi vakit bulamıyourm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?