Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün aerobic hocamız hareketleri artırarak yaptırdı,sonuç olarak bugün afedersiniz ama popomun üstüne oturamıyorumkafamçokkarıştıyarın gene var,bakalım hareketleri nasıl yapıcam bu haldekafamçokkarıştı
kahvaltım 1 dilim ekmek,5 zeytin,1 dilim peynir,1 ince dilim tahin helvası,2 çatal yumurta...
öğleden sonra oğluşumla okulumuz varyerimseniben
soğol tonton... kafama taktığım tek şey alerjim... hapşuruk krizine girersem diyorum olumsuz etkiler.. bebeğin tutunmasını felan... halamda alerjik hapşuruklar yüzünden tüp bebeğini düşürmüştü...
bak bu dönem önemli kendine engel ol yiyeceğin şeyleri yakmak için ne kadar çabalayacağını unutma...
:
canımcım bende leslie ile çalışıyorum.bazen 3 mil,bazende 2 mil yapıyorum.(tabi burda hava soguk oldugu günler,mesela bugünler hava -7 lerde oldugu için evde leslie ile çalışıyorum)diğer sıcak günlerde fitness e gidiyorum.leslie ile evde yürüyüş progarmı diye bşi varmış ona takıldım ama net bir bilgi bulamadım yani programı inriemedim
aklıma gelmişken sorayım aranızda lost-6 sezonu izleyen varmı ya ben bir türlü bulamıyorum bozuk linkler...
doğru söylüyorsun ne güzel söz.....aa oluyor mu ole? bilmiyorumkismile alejini bi sureligine onlicek bisi yokmu?
Ha bide sakin dert etme. Eger kismetse nolursa olsun anne olucaksin bitanem. Bak ne demis sair:
Kismet ise gelir Hint'den, Yemen'den,
KIsmet degilse ne gelir elden a.s
Insallah bu bebek senin kismetindir ablam :Saruboceq:
canım cok dogru söylüyorsun,ama gercekten cok zor tutuyorum kendimi,hele de geceleri,mesela yine acıktım ben.midem çoook büyümüş çoook.zayıfken hiç acıkmazdım.azıcık yer doyardım.şimdi ooooo....
canımcım bende leslie ile çalışıyorum.bazen 3 mil,bazende 2 mil yapıyorum.(tabi burda hava soguk oldugu günler,mesela bugünler hava -7 lerde oldugu için evde leslie ile çalışıyorum)diğer sıcak günlerde fitness e gidiyorum.
bende daha izlemedim.bide hd kalitesini bekliyorum.normalde diziport.com dan izliyordum.artık daha kaliteli izlemek istiyorum,son sezon oldugundan ayrıntıları kaçırmak istemiyorum.ama jujucum bulursam iyi linkler adresini yollarım:)
.yani cuma kara günüm nasıl geçiricem bilmiyorum .... tüm oyuncakları kaldıracağım evden ve gözüm de o çocuğun üstünde olucak valla bu seferde ağlatsın azanlıcam annesini babasını dinlemedin isterlerse küssünler canım....[/COLOR]
Ayy utandım valla,yemedim Aebenim merak etme....:kedi:Ajanlar ikiye çıktı:1ninca:delikafadulden daha helvaları eritmedin ne pogacası .......alsanaalsanasmile gözüm üstünde bak burdada takip ediyorum ..:jeyyar:
ya bekliyorum ki smaanyolu mesajını atsın da öyle cıkayım ama kımıldamıyormki hadi hızlı yaz :) habire yazıyor diyor az sonra düşcek ama :)))))))))))))))))))))))))))))))
temizlikçi geldi hanımmmmmmmmm ...................
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saol jujucum sende çok güzel ilerliyosun
aslında buaradaki biçok arakadaşımız dikkat ediyolar
bence bu hafta kilo verenlerin sayısında bayağı bi artış olucak