SENDEMİ EVDE YAPIYORSUN???? ben ilk defa yapıcam inş becerebilirim
Aman ha yenİlme samanyolu....
Bende akŞam İÇİn bİŞİler almıŞtım pastaneden masamın altından buram buram kokuyor... Beynİmde mİĞdeme sİnyal yolluyor acıktım dİe ama yemİcİemmm yemİcemmm .... Hatta akŞam mİsafİrlerİme İkram ettİĞİmde bİle yemİcem...
delikafadulden daha helvaları eritmedin ne pogacası .......alsanaalsanasmile gözüm üstünde bak burdada takip ediyorum ..:jeyyar:Ya annem geldi şimdi elinde fırından yeni çıkmış sıcacık poğaçalar ve turşu kavurması...yani beni sabote etmek için elinden geleni yapıyor.Ben yemem deyince kızdı,zaten torunlarıma getirdim demez mi...:roflol:Bir yere çıkmış onlar için uğramış,of ya mis gibi kokuyorla,balkona attım yemicem çünkü....
bende içiyorum jujum ..... sabah şart deyil diger aralarındada içeblirsin .... önce tadi ekşi gelmişti bana ama sonra alıştım hoşuma bile gidiyor .:içelim:kıslar bu arada bir arkadaşım bana kefir mayası getirdi.. artık sabahları kefir içicem aranızda kefir içen var mı?
jujum etki derken .:uhm: ben kilo için içmedim . normalda süt içiyordum bazan bi farklılık olsun diye kefir içiyorum arada bir . bagışıklık sistemine ve sindirim sistemine faydası var diye biliyorum birazda o yüzden .opuyorumnanaktanAEBEN VALLA SENİN ÇİZELGEYİ GÖRÜNCE FENA OLDUM... BİR ZAMANLAR BENİMKİDE BÖLE SONLARDAYDIakannehir
OZAMAN ÖSLE BAKALIM KEFİR İÇTİNTEN SONRA NASIL BİR ETKİ GÖRDÜN:hulya:
hiç bir besin tek başına kilo verdirmaz jujum ..... ona bakarsan sütte gayet tok tutuyor .. kuruyemişte . ben ikisinide ara olarak kulanıyorum .Ya benİm arkİdİŞ kİlo vermek İÇİnde İÇİyor tok tutuyor felan demİŞtİ...
LEYLACIMKeşke bende öyle bir yer bulsam,kaç ay ücretsiz gideceksin,sonra ücret mi ödemen gerekiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?