Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gcmiş olsun toncum kolit ve bagırsak uzaması
hım bagırsak uzaması ne ay uzuyormuymuş bagırsak
cahilliiğime verin :)
85 . EBRULUM ( 0,0 / 0,00% ) ~ 23.11.2007
bu arada evet yanlışlık varmış püsküt düzeltmiş ve demişki sonunculuktan kurtardın.
85. sıranın keyfine bak (((((((((((
demesemiydim acaba kızlar ya (((((((
neyse işte böyle
aferin sana dora okudum zaten mesajlarında canm sen böyle yapmazsan ben nasıl birinci olcam :)))))))))))
bende bu aerobiğe çok özeniyorum. grup olarak harika olurdu ama benimde yakınımda hiç yok malesefff:1no2:Ya sana nasıl imreniyorum bilemezsin leyl.... Bende bir ara gitmiştim ayrobiğe ve ne güzel sıkılaşmıştım. Vucudumda oran orantı ortaya çıkmıştı keşke evimin yakınında olsa da gene gitsem...
tabi ben seni birazsevindireyim diye yedim zaten. bak ben yemeseydim sen nasıl o 1. lik tahtına oturacaktınkaydirigubbakcemile3 a pardon 85. miydi:roflol:
1no2:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dalga gecmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zaten cok üzüldüm akşam püskütüm inceden beni iğneledi diye :sinifsinif:
sabah gözümü açtıgımda ilk düşündüğüm bunlar oldu :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Kızlar ii gecelerr,
Ben hala diyet moduna giremedim yaffklava:
Havalarda bi soğudu bi soğudu donuyorumm.seviyorum ben sıcağı ne olursa olsun.
Sabah 1 tost kaşar domates
bikaç tane küp kesilmiş izmir tulumu(yeni favorim)
3-4 zeytin
aç karnına da incir kurusu
öğlen
dürüm döner ayran
starbuck'S ta böğürtlenli cafe latte
akşam
4 yk kadar bulgur pilavı,2 yk yoğurt
1 enginar
lipton after meal çayı
daha sonra da
2 kupa çayla 1 tane profiterol
5 kg verdikten sonra bu yaptığım yani diyeti gevşetmek ii mi oluo diyorum bazen,siz ne dersinizz:uhm:
tabi iğneler. iğnelemektete haklıda:roflol:95 likten 85 e yükselince başın göğemi erdi sankiayy bak sabah sabah moduma soktun benii
bu benimde iğnelerle sen bu ay en az 5 verirsin gibime geliyorr
jujummmmmmmmm hayatım demişsin ya ben sana gelince gezmeyecegim söz diye güldürme beni derim ben :))))))))))))))))))))
sen kim bana gelmek kim :))))))))))))))))))))))))))))))
hahahhahahhay
sen gel yatak odamadaki çekmeceleri bile gösteririrm ben snaa hehehheheheheh
bu gun hic diyet yapamadim malesef cok yedim sanki. yarindan daha dikkatli olcam. bu arada doktor sonucu: kolit ve bagirsak uzamasi. bi sure ilac tedavisi alcam, ise yaramazsa ameliyat oluncakmisim a.s
KAŞINDIM BEN DİMİ.......aklinialirimsmile
AMA BAK YEMİNLE SÖYLÜYORUM EŞİME BAHSETTİM DEDİM BÖLE BİR ARKADAŞIM VAR ŞÖLE UYGUN BİR ZAMANDA AKŞAM OTURMASINA GİDELİM DİE.. ODA OLUR NİE OLMASIN DEDİ AMA İŞTE BENİMKİ VARDİYALI ÇALIŞTIĞINDAN DENK DÜŞÜREMEDİK...alsanaalsanasmile
Canım inşaallah ilaç tedavisi ile cevap alırsın,ameliyata gerek kalmaz....:Saruboceq:
Ya sana nasıl imreniyorum bilemezsin leyl.... Bende bir ara gitmiştim ayrobiğe ve ne güzel sıkılaşmıştım. Vucudumda oran orantı ortaya çıkmıştı keşke evimin yakınında olsa da gene gitsem...
bende bu aerobiğe çok özeniyorum. grup olarak harika olurdu ama benimde yakınımda hiç yok malesefff:1no2:
Sağol ebrucum iyiyim,biraz evi toparladım geldim.Hava çok soğuk ve sıkıcı bugün....Büyük oğlanda okuluna gitti şimdilik yalnızım gel kahve içelim....opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar.....a.s.
evet canım sıkılaşma baya oluyor..dediğim gibi tartıda pek değişme yok ama herkes ne kadar çok kilo verdin diyiyor...kötü tarafı bıraktıktan sonrasıkafamçokkarıştı
inşallah kendi başımada devam ettirebilirim...
grup olarak harika oluyor...kendi kendime olsam o kadar hareketi yapamam gibi geliyo...müzik eşliğindede süperhihoyyyt