- 28 Şubat 2010
- 1.011
- 81
- 318
eğer şubatın 5 inde yarışa başlamışsak ben 2 vermişim o dönemden beri.alsanaalsanasmile
hatta yanlış bakmadıysam leylacığım sende 2 vermişin.
ebru 3 vermiş oluyor.
yinede birde siz kontrol ediniz
bu ayda yarışa varımmmm
ben 72 ile başlıyorum
ebru 82
leyla 74.8vereliniortak
hadin gazanız mübarek olsun.
4 hafta sonra cuma günü görüşmek üzereeee:jeyyar:
şte bu yanlış anlaşılmalar yokmu
alo kızım üzerine alınma hiç ben varken diyorum kedi olmadan fare yakalıyor bu ya
daha öncede girdiler benle yarışmaya ama görülldüğü üre sonuç belli bunda da öyle olcak bir kerem sen hiçççç üzerine alınma ha evet birinc, belli kalan üç kişiden birinci belki sen olabilirsin hahhahahahyy
geçmiş olsun canım,umarım hiçbişey çıkmaz.Kizlaaar ben cikiyorum. Doktora gitcem bagirsaklar icin. rontgen cektircem bakalim ne cikcak bilmiyorumkismile
Bol kalori yakmalar dilerim. grsz opuyorumnanaktan
doracım bende seni tebrik ediyorum.görüldüğü gibi ben verdiğimi geri aldım.neyse tekrar vericem,bu sefer arada istanbula gitmekte yok.9 . dora ( 9,0 / 11% ) ~ 05.10.2007
23 . missnewmoon ( 5,0 / 7% ) ~ 08.01.2010
28 . *JUJU* ( 4,8 / 6% ) ~ 05.10.2007
39 . LeyL35 ( 3,7 / 5% ) ~ 15.02.2008
76 . ikraaa ( 1,0 / 1% ) ~ 26.02.2010
77 . samanyolu ( 0,6 / 1% ) ~ 04.07.2008
82 . moda makyaj ( 0,0 / 0% ) ~ 08.01.2010
85 . asi_bulut ( -0,3 / 0% ) ~ 18.01.2008
89 . zümrütüanka ( -1,0 / -1% ) ~ 17.08.2007
98 . EBRULUM ( -12,0 / -17% ) ~ 26.09.2008
EVET TOPLAM 98 KİŞİ VAR BEN DE 98. YİMMMMMMMMM
DORAMI KUTLUYORUMMMMMMMM ÖPÜYORUM ÇOK
geçmiş olsun canım,umarım hiçbişey çıkmaz.
oh işte budur,canım kaptanım seni seviyoruz hep böyle kal,..,hep böyle neşeli mutlu ol....:1hug:Yarışta yeniden başlamış gerçi sen kimin 1, olacağını biliyorsun di mi..yerimsenibenay ben şimdi kalkıyorum son gaz temz<ilik yapıyorum yemek yapıyorum kalori harcıyorum önce üzerimi başımı degiştirmekle işe başlıyorum azcık sürüneyim sürüştüreyim hastalık modundan cıkayım dimi ama makyajlı makyajlı da amma temzilik yapılır haaaaaaa :))))))))))
ama önce kendimi iyi hissetmem laızm dimi ama
evet kızlar çok ciddyim hatırlatın bir an vazgecersem rezilliğimi bana
hemen kendimi toparlıyorummmmmmm
bu ay sonuna kadar 3 kilo hedef koyuyorum yeniden........:sm_cool: 69 lara inmeliyim inmeliyim inmeliyimmmmmvereliniortak
dün yatmadan önce saatlerce tepindimkaydirigubbakcemile3
bu hafta diyet yapmam için hiç bir engelim yok.......
ben ve diyetim var sadece birde sporum tabiiiiiii:lepi:
Canım arabanız hayırlı olsun,Kazasız belasız kullanın inşaallah...opuyorumnanaktanBu arada menün gayet güzel....Tatlıyı görmedim....:roflol::mymeka:günaydın arkadaşlar
dün öğlede sonra arada bi elma
akşamada fırında tavuk yaptım hiç yağsız ondan yedim
ama dün uzun zamandır istediğimiz arabamızı aldık çok şükür
Tontonum sen bize güzel gaz veriyorsun,Baküden...:roflol:Bedava gaz daha ne isteriz ki...Uzulme cnm, bence bu sana daha da moralolmali. yani zayif oldugun zmnlari hatirlatiyor. demek ki incecik ola biliyorsun. Bazi kisiler vardir hic ince olduklarini gormemislerdir. Hep sisman olmuslardir, onlar pes etmeden devam ediyorlar. Senin icin simdi kilo vermek daha kolay olmali. Hadi cnmmm moral bozmak yooook. :dance:
Kızlar merhaba ben geldim
Zor 1 hafta geçirdim,tüm sınavlarımı da verdimaklinialirimsmile kredi satış temsilcisi olmaya hak kazandım sositosositoAkşam eve gelince yazacam herşeyi.
ay ben şimdi kalkıyorum son gaz temz<ilik yapıyorum yemek yapıyorum kalori harcıyorum önce üzerimi başımı degiştirmekle işe başlıyorum azcık sürüneyim sürüştüreyim hastalık modundan cıkayım dimi ama makyajlı makyajlı da amma temzilik yapılır haaaaaaa :))))))))))
ama önce kendimi iyi hissetmem laızm dimi ama
evet kızlar çok ciddyim hatırlatın bir an vazgecersem rezilliğimi bana
hemen kendimi toparlıyorummmmmmm
Kizlaaar ben cikiyorum. Doktora gitcem bagirsaklar icin. rontgen cektircem bakalim ne cikcak bilmiyorumkismile
Bol kalori yakmalar dilerim. grsz opuyorumnanaktan
ebuş düzelmiş, dora moda girmiş ohhhh daha ne olsun :sm_cool:
günaydın kızlar
bende artık kaçamaksız yaşamaya karar verdim. diyet yap arada kaçamak yap. önüme engel koymaktan başka bir işe yaramıyor ki. boşuna kendime eziyet ettiğim süreyi uzatıyor değil mi ama kaydirigubbakcemile5
dün öğlende kötü yedim ama akşam telafi ettiğime inanıyorum. gidecek bu kilolar gidecekkkk :lepi:
ton ton ton bagırsak filmi ne oldu ne cıkıt ?
Tontonum sen bize güzel gaz veriyorsun,Baküden...:roflol:Bedava gaz daha ne isteriz ki...
Bağırsak filminin sonucu iyi çıkar inşaallah,bilgilendir bizi de olur mu tatlım.....:1hug:Ya burada kadınlar günü neden sizinki gibi kutlanmıyor,ben 1 gün hiç işş yapmadan keyfimce gezip tozmak istiyorum...çok şey mi istiyorum sanki....fisfisfis
.
geçmiş olsun canım umarım sonuçların çok güzel gelir kendine iyi bak
benim pazar kahvaltılarım çok kötü oluyor kızlar ama ailecek sadece bir pazar kahvaltı yapabildiğimiz için
1 simit ve 1 boyoz yedim peynir ve süt içtim
öğlen omlet yedim çok az ekmeksiz
kötü biliyorum hele şimdi şu yarışma varken ama söz yarından itibaren dikkat edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?