- 28 Şubat 2010
- 1.011
- 81
- 318
sempatiksalakcinni seninki dereyi görmeden paçaları sıvamak oluyor galibaakötükedihüsohım sende mi girmek istiyorsun gir peki ton cum
ama ben her zmna söylüyorum ve de doğru söylüyorum birinci belliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saol cnm beni 1ciliye layik gordugun icin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şte bu yanlış anlaşılmalar yokmu
alo kızım üzerine alınma hiç ben varken diyorum kedi olmadan fare yakalıyor bu ya
daha öncede girdiler benle yarışmaya ama görülldüğü üre sonuç belli bunda da öyle olcak bir kerem sen hiçççç üzerine alınma ha evet birinc, belli kalan üç kişiden birinci belki sen olabilirsin hahhahahahyy
:roflol::roflol::jeyyar:
orda durrr bakalımmmmmmm
sen önce partide yediklerini eritttttlmaz::roflol:
:
slm kızlar.
bu günsabah tan bu yana ben benden gitti .
normalde de ben pazar diyet yapmama ama bugün hayli kaçırdım doğrusu....
yarın toparlıyacam ama
yediklerime gelince çok ama çokkkkk.............. yazamammmmmmmmm utanırımmmmmmmm
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
9 . dora ( 9,0 / 11% ) ~ 05.10.2007
23 . missnewmoon ( 5,0 / 7% ) ~ 08.01.2010
28 . *JUJU* ( 4,8 / 6% ) ~ 05.10.2007
39 . LeyL35 ( 3,7 / 5% ) ~ 15.02.2008
76 . ikraaa ( 1,0 / 1% ) ~ 26.02.2010
77 . samanyolu ( 0,6 / 1% ) ~ 04.07.2008
82 . moda makyaj ( 0,0 / 0% ) ~ 08.01.2010
85 . asi_bulut ( -0,3 / 0% ) ~ 18.01.2008
89 . zümrütüanka ( -1,0 / -1% ) ~ 17.08.2007
98 . EBRULUM ( -12,0 / -17% ) ~ 26.09.2008
EVET TOPLAM 98 KİŞİ VAR BEN DE 98. YİMMMMMMMMM
DORAMI KUTLUYORUMMMMMMMM ÖPÜYORUM ÇOK
ebrucum sen bişi anlamadıysan bu durumdan ben hiç bişi anlamadım acaba yarışmaya girmesemmi ki
NASIL YANİ
ben de snein dediğinden bişi anlamadım
:)))))))))))))))
hayır hayatım benim söylemek istediğim açık ben 84 ile girmiştim yarışmaya şimdi 82 yim bende kaç oldugumu bilmiyom ya :)))))))))))))))) 2 kilo vermiş görünmem lızm çünki anladıgım kadarı ile yarışmaya ilk girdiğimiz kilo baz alınıyor o zman seninde - lerde olman laızm herhalde neyse ben püsküte yazdım zaten bir karışıklık varsa bakar püskütümopuyorumnanaktan
ya öle yada böle vereceğiz değilmi arkadaşlar kiloları bizden kaç kilo gittiyse yarışmada kazanan gene biz oluruz
günaydın kızlar... geçmişi henüz okuyamadım bir ara bakıcam... bugün aşılama tedavim başladı.. yumurta çatlaması için ilaçlarımı alıyorum .. bakalım hayırlısı
NASIL YANİ
ben de snein dediğinden bişi anlamadım
:)))))))))))))))
hayır hayatım benim söylemek istediğim açık ben 84 ile girmiştim yarışmaya şimdi 82 yim bende kaç oldugumu bilmiyom ya :)))))))))))))))) 2 kilo vermiş görünmem lızm çünki anladıgım kadarı ile yarışmaya ilk girdiğimiz kilo baz alınıyor o zman seninde - lerde olman laızm herhalde neyse ben püsküte yazdım zaten bir karışıklık varsa bakar püskütümopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?