canım bizim takım böyle işte. eski olup üstüne birde 2 seneyi aşkın burlarda olupra zayıflayalım derken kaynaşmış gitmişiz işte.anneler hep öyle zaten.ben de 80 kiloluk bir tombik oldum annem doğum yaptın olacak o kadar bizim ailede şişman yok boşa endişeleniyorsun diyor.zayıflama ilacı kullandım bi ara.kullandığımı ağzımdan kaçırdım bana baya bi dil saydı.anne yüreği işte...ooff tatlı isteği ben de hiç biitmiyor özellikle çikolata isteği...zaten çikolata ve kahveye dur diyebilsem zayıflarım diye düşünüyorum.yol katetme konusunda ciddi misin,sizlerin yanında ben çok çömezim.maşallah sizler baya azimlisiniz.ama umut oldu bu sözler bana.çoook teşekkür ederima.s.bu arada hepişniz çok sıcakkanlı ve samimisiniz çok güzel bir ortam.keşke daha önce keşfetseydim..
inşallah en kısa zamanda hedefini yakalarsın tatlım.
bu siyah çikolatayı almak hiç aklıma gelmemişti.:jeyyar:
bende acıy çikolatayı ı severim ama niya aklıma gelmedi şaşkınımmmo çayda tam olarak neler var?ben tam olarak bilmiyorum.evet o çikolatayı biliyorum ama çok acı değil mi?onu yiyince hiç çikolata yemiş gibi olmuyorum.kahveye gelince genelde gold içiyorum ama kafeininde zayıflattığını duymuştum.bu arada kahveyi de kremalı seviyorum..of fffff bahsederken bile canım istedi.napcam ben yaaaa....
önceden kekik çayını çok içmiştim. o zaman bu tür şeyleri çok içtiğim için bana nedense bulantı geliyor. halbuki ne çok faydasını görmüştüm:1no2:huhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok yoruldum kızlar yine çokkkk yürüdüm eve kendimi zor attım şimdide cayımı içiyorum taçın ıhlamur karanfilden oluşan da kızlaraa bir bakayım dedim
karabiber fazla uzak kalma rica ediyorum oldumu canm
ne yedin ne içtin yazmamışsın bu arada
leylacım tamam canım hayırlı yolculuklar dilertim tekrar sana tatlım
yediklerin çok güzel
ha bu arada ben sabah üç bardak su ve kekik suyumu içtim evden kahvaltı yapmadan cıktım ki her gün gittiğimiz yerde bir simitçi var ordan simit alalım diye anlaşmıştık bir tane simit yedim şimdide cayımı içiyorum bu kadar
asiciğim seni böyle motive görmek haketen çok güzel. bak zayıfladığını bile hissetime başlamışın. insanın kendi düşünceleri çok önemli diye düşünüyorum. hele zayıflık adınaaaa:lepi:selam kızlar kafamçokkarıştı
ancak yazabiliyorum. sabahtan beri birkaç kez girip okudum ama yazmak kısmet olmadı. çok yoğunum bugün kafamçokkarıştı
bugün kendimi çok zayıf hissediyorum onu sölicektim :lepi: zayıflıyorum yağlarım eriyor inceliyorum :hooray: bundan sonra böyle takılmaya karar verdim sengözlerimebaksanab