Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba arkadaştayım şu an en son kontrollerewe bir bakayım deidm
yollamıyorlar beni ya hayırlsıı bakalım
oirbata bir mesaj yazıp sakın kaybolma ortadannn ama sakın
moda artık evine dön yeter :)
harika yine yok
neyse listeleri kont edip geliyorum
canım ben her sbaah oldugu gibi aç karnına sularımı içtim çocuklarımı okula götürdüm sonra yürüyüşşşşşş sonra arkadaşa kahve içmeye geldik ordan yazıyorum valla yollamıyorlar beni eve
bende dedim kusura bakmayın bakmam lazım takıma hay senin takımının dediler onlarda :))))))))))
evet kızgınım ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakannehir
cıks cayla diil cola ile süper oluyo ama tuzlu olcak :) asiiiiiiiiiiiii niyeti bozdum benkız bir avuç kadar yedim. ama dolu dolu gözüm kala kala tabağı götürüp mutfağa bıraktım :gitme:
ayrıca ben şekersiz çay eşliğinde yedim :lepi:
canım ben her sbaah oldugu gibi aç karnına sularımı içtim çocuklarımı okula götürdüm sonra yürüyüşşşşşş sonra arkadaşa kahve içmeye geldik ordan yazıyorum valla yollamıyorlar beni eve
bende dedim kusura bakmayın bakmam lazım takıma hay senin takımının dediler onlarda :))))))))))
cıks cayla diil cola ile süper oluyo ama tuzlu olcak :) asiiiiiiiiiiiii niyeti bozdum ben
günaydın canım.
az önce ikinci uykudan kalktım. hemen buraya koştum. ne güzel kilo vermişinnnn
bana gelince anlamadım ki. bu hafta çayımıda kestim çayla birlikte market alışverişindeki abur cuburudafisfisfis
oysa asi gibi bende kendimi incelmiş hissediyordum. tartımda oynama yokkkkkkk.
yada haketen benim tartı kafayı yedi.
öğleden sonra biyere gidecem orda bir tarılayım bakalım.
önce o kişinin tartısıyla benimki aynıydıyasakkelime
ayyyyyyyyyyyyyy başka zmaan gelmezler ben yokum ya herkes burda bir durun da lisetelere bakiim :))))))))))))))))))))))))))))))))) cevap yetiştiremniyom :)))))))))))))))))
ulem kaptanım:)) anamlara gittiydim beyaaa:) annemde int yok .. eve geldik temizlik le ugrastık öle.. aşk ossun hem ben burda 15 tatilde cok yanlız kalmıstım( ama bişi dememiştim((
cıks cayla diil cola ile süper oluyo ama tuzlu olcak :) asiiiiiiiiiiiii niyeti bozdum ben
günaydınnn kızlarrrrr:teytey:
pc nihayet dün yapıldı. o yüzden giremedim nete. evelsi gün arkadaş götürdü ve akşam geç saatte yapılmış olarak getirdi artık simileyleride kullanabiliyorummmdelikafaduldendelikafadulden
diyetim tam gaz devem. bu hafta tartı aynı göstersede yılmayacağım.
yürüyüşlerimi aksatmadım.
yeme düzenimi şekle koydum. birtek evde pek tepinemiyorum. annem gitsin evdede tepinecem yeni baştannnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Tamam şekercim, gayret ederim...ama akşam üzeri çocuklar peşpeşe gelince,yemek,tv derken olmuyor.Öğleden sonraları daha müsait oluyorum......O zamanda pek kimse olmuyor.Galiba sabah zaman ayırmam gerek....kaydirigubbakcemile
bin kere diyorum profilime falan gecşi,in diye(((((((((((((((
tek tek arıyorum kiloları ya dora aynısın asi sen nerdesin modanın kide eksik kont edip geliyorum
ha bu arada verdiler yeşil çayı önüme kendileri siyah takılıyorlar oh degmeyin keyfime :)
doracım kahveler kapandı bekliyo :)