Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ve sporunu sonradan gördüm, şimdi daha güzel oldubirde Elif Gibi Sevmek 1 kitabını okumaya başladım umarım bu sayede kitap okuma alışkanlığı da kazanırım
Kuzu kahvenden şekeri uzaklaştır..Günaydın şeker taneleri;
Sabah : 1 yum, 1 dilim ekmek , 4-5 zeytin, az peynir 1 tane kayısı (reçel)
Ara:Orta kahve
Öğlen :kellogs
Akşam:Ispanak
Öğlen arası 40 dk yürüyüş.
Tatlım akşam muzun yanında ekmek yerine süt yada yoğurt yiyebilirdin..Rahatsız da olsan akşam ekmekden uzak dur alışkanlığa dönüşmesin..Slm herkese bende burdayım. Dün yediklerimi saymıyım.
3 bardak su 1 nescafe ve akşam bir dilim ekmekle muz yiyebildim sadece. Hasta olduğum için midem kaldırmıyor.
Eve gider gitmez ilacımı içtim. Birde aksine sanırım regl oluyorum. Günümede daha var.
Spor içinde akşam yapıp bildireceğim. Normale dönüyorum yavaş yavaş.
Oğluş çok şükür daha iyi atlatıyoruz sanırım.
Alıntıdaki üstte ve alttabulunan QUOTE ları silersen doğru yapmış olursun canım..ben alıntından düzenleyip yaptım ama umarım doğrudur
Sporunu ve kitabını da eklersen süper olucak canım, menün güzeldünkü menüm..........
sabah:
yarım yağda yumurta
kk peynir
2 dilim ekmek çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe kuru fasülye
3-4 kaşık pilav
ara:
yarım çay bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
2 kaşık yulaf kepeği
akşam:
1 kepçe sulu köfte
1 kase yoğurt
3-4 marul
1.5 litre su
1 fincan 5li çay
Kitabın adı yokmu canım ve ve suyun miktarı ve kahvenden şekeri uzaklaştır ve ve veee spor nerdedün yediklerim
sabahı yazmıştım bi daha yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 yk kadar tulum peynir.5-6 zeytin
öğle tonbalıklı salata
ara 1 tk kadar tulum 3 dilim salam,3 zeytin
ara orta türk kahvesi
akşam hellim peynirli salata,1 buttan az tavuk
cok su.3 fincan bitki çayı.kitap 22 sayfa
su 3 lt en az.kitabım nar ağacı.aslınd ayıllardır sekersiz cay içiyorum da türk kahvesi keyif için olunca sekersiz olmuyor,beceremiyorum.ama çaycı sağolsun cok az şekerli yapıyorKitabın adı yokmu canım ve ve suyun miktarı ve kahvenden şekeri uzaklaştır ve ve veee spor nerde![]()
normal de sadece kahvaltı da ve akşamları en fazla 2 dilim ekmek yiyordum ama dün biraz bozuldu evet meyveyi kahvaltı da maalesef yiyemiyorum canım çalıştığım için anca akşam eve gdince yiyebiliyorum iş yerine yiyecek sokmakta yasak ne yazıkkiCanım gün içinde hamur işine yüklenmişsin ve akşam sonrası meyve önermyorum, meyveyi kahvaltında ye..
Kitap, spor ve su miktarını da yazarmısın canım
Benim sanırım en büyük sıkıntım bu ekmek dayanamıyorum. Gözümü doyuramıyorum aç olmasam bile yemek yemek istyorum.Tatlım akşam muzun yanında ekmek yerine süt yada yoğurt yiyebilirdin..Rahatsız da olsan akşam ekmekden uzak dur alışkanlığa dönüşmesin..
Belkide vücut ilacını biliyordur ondan istiyordur tatlım ne dersin, bir çok faydası var tarçının çünkü..bu arada ben masa başı çalışıyorum ya.dünden bu yana elime bir tarcın cubuk aldım kemirip duruyorum.daha önce de yazmıştım benim canım acayip tarcın cekiyor.bu yöntemde iyi geldi bana.bi fikriniz var mı sizce neden canım deli gibi tarcın cekiyor.toz tarcını su ya koyup karıştırp içiyorum yani o kadar cekiyor düşünün artık
Hedefle dün görüştüm canım, çocukları rahatsız diye izin almıştı evdeydi.. Allah yardımcısı olsun..hedef nerdesin gözlerim seni arıyor.
En azından sadece sabahları yesen daha iyi olur canım..Benim sanırım en büyük sıkıntım bu ekmek dayanamıyorum. Gözümü doyuramıyorum aç olmasam bile yemek yemek istyorum.
(17.2.2015 ) - 8. Gün
2. Takım Spor Yarışması
![]()
Ellssa
cemre cemre 30 DK. pLATES.
hepbera
L losefar
Paleland
S siyahbeyaz0066
[