• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tabi ki liste yapmaya falan vaktim olmadı.
Akrep eline sağlık.
Palelsnd tebrikler.

Menumu yaziim.
Sabah.corek otu yagi.elma sirkesi.
3hurma.1cb süt. 4zeytin
Ara.adaçayı
Oglen.paca çorba. 50g.döner. 1.5dilim ekmek.salata
Aksam.karnabahar haslama.yarim lahmacun.ayran.1portakal
Yuruyus.4500adim.
200ziplama

Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Umarım haftaya daha güzel kilolar veririz :) Tebrik eden herkese çooooook teşekkürler. Kaptan ve arkadaşlar <3 mutluyum yani, sporuma ağırlık verdim ve kaçamak bi kere mi ne yaptım. ondan kilolar gitti resmen <3

haftaya bir kilo veririm ben. Hızlı gitmek istemiyorum. Amacım 89u görmekti aslında çünkü sıkılmıştım ama bir yarım kilo ekstradan gitmiş :KK53::KK53:

dediğim gibi ben yarım kilo bir kg arası , yine de 1 kg vermek istiyorum. Daha fazla olursa ne ala <3

Kilomu da soyliyim 64.9:)
Cumaya hedefim 63.9 insallah.gitsin 1kilo
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Umarım haftaya daha güzel kilolar veririz :) Tebrik eden herkese çooooook teşekkürler. Kaptan ve arkadaşlar <3 mutluyum yani, sporuma ağırlık verdim ve kaçamak bi kere mi ne yaptım. ondan kilolar gitti resmen <3

haftaya bir kilo veririm ben. Hızlı gitmek istemiyorum. Amacım 89u görmekti aslında çünkü sıkılmıştım ama bir yarım kilo ekstradan gitmiş :KK53::KK53:

dediğim gibi ben yarım kilo bir kg arası , yine de 1 kg vermek istiyorum. Daha fazla olursa ne ala <3
Tamam kızlar sizde her mesajınıza ben bu hafta 1 kilo vericem diye eklersiniz...

Zayıflamak istiyorsanız besin intoleransınıza da baktırın!
Kilo vermek isteyip veremiyor musunuz? Yedikleriniz bir türlü hazmolmuyor, sizi rahatsız mı ediyor?
Diyetisyen tarafından hazırlanmış diyet uygulamaları kişilerin günlük besin ihtiyacını karşılasa da, her gıda her insanda aynı etkiyi göstermeyebilir. Besinlerin sindirimi sırasında iyi çalışmayan bir bağırsak sistemi, bağırsak florasının veya mide pH’ının uygun olmaması, gıdanın sindirimi için gereken enzim yetersizliği gibi durumlar sebebiyle besin intoleransı oluşur. En çok yediğiniz besinler, sizde istemediğiniz etkiler gösterebilir.

Back-Up Sağlıklı Beslenme Danışmanı Cansu Tektunalı, “Bu tür durumlarda vücutta bazı reaksiyonlar görülebilir. Örneğin, düşük kalori ve yüksek su içeriğiyle bilinen, zayıflama diyetlerinde de çok kullanılan salatalık sizde, hazımsızlık ve şişkinliğe sebep olabilir. Bu etkiyi gidermek için, enerji değeri yüksek, tatlı, karbonhidrattan zengin gıdalara karşı aşırı istek duyabilirsiniz. Sindirim sıkıntıları olan bir metabolizma, sağlıklı bir bireye göre çok daha yavaş çalışır. İyi çalışan bir metabolizma, yağ yakımını hızlandırarak, kilo almanızı zorlaştırır” diye bilgi veriyor.

Gıda alerjisi ve gıda intoleransının karıştırılmaması gerektiğini de belirten Tektunalı, ikisi arasındaki farkları sıralıyor: “Besin alerjisi; yiyeceğin içindeki proteinlerin sindirilemeyip vücutta yabancı madde olarak algılanması ve bağışıklık hücrelerinin saldırıya geçmesi sonucu oluşan hayati reaksiyonların tümüdür. Gıda yendiği an ortaya çıkar. Gıdanın içindeki katkı maddeleri de alerji sebebi olabilir. Besin intoleransı ise, besin kaynaklı yan etkinin 2 saat ve daha uzun süreden sonra görülmeye başladığı hayati olmayan;

• Kronik Ağrı
• Kronik kabızlık, ishal
• Reflü, ülser
• Gaz ve şişkinlik
• Kronik yorgunluk
• Migren
• Hazımsızlık ve mide bulantısı
• Romatizma
• Ürtiker, kaşıntı

gibi şikayetler görülen bir durumdur”.

Geçmiş olsun canım..
Karatay diyetini tavsiye ederim..Hem yağlar gidiyor hem hastalıklar inş..

Nurceng seni aşagıda görüyorum ama yazmadan gidiyosun, neden güzelim?
Canım önce yazılanları okuyup yazarım dedim hepsi bitmeyince yazamadım. Bu hafta son yszililari yaptim okudum e okula isledim yogundum teneffuste falan açtım o zamanda hepsini okuyamadim.bu arada 69 a inmissin tebrik ediyorum. Bu arada mezun edelim mi diye sormussun sen bilirsin canım. Burdan uzak kalmak istemiyorum açıkçası. Ama çok düzenli giremiyorum sen bilirsin.
wuuuu akrep noluyo sana?
kızlar hepinizi tebrik ediyorum özellikle de palaelandı, %4 akrepten sonra %3,8i de gördük:KK9:
siyahbeyaz 100 g.la atlatmışsın. haftaya toparlarsın. ve nurceng kilo vermeye devam ediyor,bilinç altım galiba kilonu bi yerde takılmasını bekliyor sanırsam o yüzden şaşaırıyorum:confused:
kilom artik az gidiyor hedefcim direniyor. Ama hizla vermedigim için geri a lmam.
paleland tebrik ediyorum

Günaydın kizlar
Cumartesi sabahin 8i ve ben kahvaltimi yaptim cay iciyorum.cicuklar gece 11den sonra yattilar.2si uyandı birazdan onlara sifra kuracam.tabi dünkü pide ve lahmacunlari bitirticem.
Banim kahvaltim
Elma sirkesi corek otu yagi
Yarim armut ve 1bardak ev yapimi sahlep.

Günaydın kizlar
Cumartesi sabahin 8i ve ben kahvaltimi yaptim cay iciyorum.cicuklar gece 11den sonra yattilar.2si uyandı birazdan onlara sifra kuracam.tabi dünkü pide ve lahmacunlari bitirticem.
Banim kahvaltim
günaydın Hedefcim cumartesi sabahı bende 8 de kalktım malesef. Çocuklar kalkınca
.ama daha kahvaltı yapmadım önce onlara yaptırdım.

Günaydın kizlar
Banim kahvaltim
Bizde bugün sabah 5 de ayaklandık ezan sonrdan okundu...
Baba ile kızı dışarı çıktı ben de kocaman temizlik yaptım, şimdi abdest alıp hazırlanıcam,çağıracaklar beni,ezana az kaldı namazı kılıp çıkarım en azından..

günaydın Hedefcim cumartesi sabahı bende 8 de kalktım malesef. Çocuklar kalkınca
Sen neden yapmadınki onlara yaptırırken..Mide iyice küçüldü tabii almıyor dimi :KK22::KK45:

Bizde bugün sabah 5 de ayaklandık ezan sonrdan okundu...
Baba ile kızı dışarı çıktı ben de kocaman temizlik yaptım, şimdi abdest alıp hazırlanıcam,çağıracaklar beni,ezana az kaldı namazı kılıp çıkarım en azından..
Nurceng ve akrep, takimda mezuniyete yakin 2kisiyi gormek guzel.acaba hanginiz daha once mezun olacak?
Nurceng mezun olana kadar takimi ihmal etme.hem bize de ilham kaynağı oluyorsun.seldomun ve senin normal yemeklerden insani olculerde yiyerek kilo vermenizi sevdim bea:)
ve mezun olanlar takimdan cokda uzaklasmiyor ki verilen kilolar geri aalınmasın.

Oglen yemegim.
2kucuk dilim ıspanaklı borek.200kalori.
Ayran.has.karnabahar.

Aksam yemegim.
10istavrit kızartma. Salata.1dilim pide.1dilim borek.1muz.elma sirkesi
Aksam yemegim 5te bitti.

Nurceng ve akrep, takimda mezuniyete yakin 2kisiyi gormek guzel.acaba hanginiz daha once mezun olacak?
Nurceng mezun olana kadar takimi ihmal etme.hem bize de ilham kaynağı oluyorsun.seldomun ve senin normal yemeklerden insani olculerde yiyerek kilo vermenizi sevdim bea:)
ve mezun olanlar takimdan cokda uzaklasmiyor ki verilen kilolar geri aalınmasın.
Canım bende burdan uzak kalmak istemiyorum ama bazen şartlardan dolayı zaman ayiramiyorum .

Menüm sabah
menemen peynir 3 zeytin çay 2 kasik reçel
4 te 1 dilim börek 1 küçük açma 1 kaşe patates salatası 1 dlm sekerpare ve 2 dilim kek malesef yedim ama erittim sanırım.
Akşam meyve

Selam kizlar menum
Sabah:yum salatasi .1 dilim ekmk.8 zeytin 8 patates kizartmasi
Aksam:1 kase mercimk crb. 4 tane pirzola ve sslata
Ama çayin yaninda yaklaşik 1 avuç badem şekeri ve tadelle bitter(160 kcal) yedim.
Badem şekeri çok geldi beaaa rahatsiz oldum.
Bugün spor yapamadim çocklari kocama birakip yuruyecektim her ctesi oldugu gibi bu ctesi de başi agridigindan birakamadim. Sadece kayinvalidemi sosyete paxarina götürdüm.

Back
X