***2.TAKIM 393. ETAP***
akrep33 ( 60,6 / 60,1 / 0,5 / 0,83%)
hedef52 ( 65.4 / / / %)
uhs (65 / / / %)
nurceng (57,1 / / / %)bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69,9 / / / %)
seldom( 69,3 /68.2/1.1 / 1.59%)
losefar( 72,2 / 70.8/1.4 / 1.99%)
Paleland( 93,6/ / / %)
3lcin( 77,9/78,6 / -0,70/ -0.90% )
Bundan sonra daha dikkatli oluyosun böyle kilo alarak gelmiyosun canım
Geçmiş olun canım, sana kaynar içmeni tavsiye ederim, hem boğazına iyi gelir hem kilo verdirir..Herkese hayirli cumalar bollll dualar.Allah dualarimizi kabul ve makbul eylesin...
İki gundur atesim var ve bebelerim gibi bogazim agriyo.vee pazar bebelerin dogum gunu var.bugunden temizlige baslamam lazim hic halim yok iki gunde anca yetistiririm
kilom 75.4 hedefcim 72.8 le birakmistim galiba ama etapini hatirlamiyorum
Canımmm bitanesin, darısı senin de başınaolsun inş..Kaptancimmmmm guzel mesajlarin icin sana ayri hayirli cumalar demek istedim.ve kilo verisin super İnsaallah almadan bu tempoyla devam edersin
Kaçmasın canım, o ipin ucu her zaman sağlam kalsın...menüm
sabahmlet 2 dilim ekmk, 5 zeytin ve 3 vişnecik
ara: orta kahve ve bir avuç leblebi
öğlen: 1 tabak kabak ve 1 dilim ekmk
akşam:1 tbk makarna ve salata
Haftaya ipin ucu kaçabilir (bir yere gitme planımız var) ama 2 ileri 1 geri olsun istemiyorummmm
Seni affetmem için haftaya kilo vererek geliceksin şekerim anlaştıkmıAffedin kızlar beni
göz ve gönül açlığına da iyi gelir muhakkakES SAMED: İhtiyaçları ve sıkıntıları gideren tek merci
Günde Zikir Sayısı :134
Hiç kimseye muhtaç olmamak
Ya Samed ismini zikreden kişi; yeme, içme, giyim, kuşam gibi zaruri ihtiyaçların temininde kimseye muhtaç olmaz, zorluk çekmez. Azlığından veya çokluğundan dolayı elem ve keder duymaz. İrfan sahibi olur. Ya Samed ismini 520 defa okuyan açlık hissi duymaz.Bu zikri ve La ilahe ilallah zikrinide cekince zayıflanabiliniyormuş.
Netde bunu buldum çok ilginç geldi, denemek lazım hem tesbih hem tokluk hissi..Ne güzel
Evet olmasın canım, unutalım kaçamakları, eğer hedefimize ulaşmak istiyorsak kaçamaklar engel olmasın bize..***2.TAKIM 393. ETAP***
akrep33 ( 60,6 / 60,1 / 0,5 / 0,83%)
hedef52 ( 65.4 / / / %)
uhs (65 / / / %)
nurceng (57,1 / / / %)bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69,9 / 69.5/0.4 / 0.57%)
seldom( 69,3 /68.2/1.1 / 1.59%)
losefar( 72,2 / 70.8/1.4 / 1.99%)
Paleland( 93,6/ / / %)
3lcin( 77,9/78,6 / -0,70/ -0.90% )
Sabah inanamadım. Ohhh kilo vermiştim. Bi daha haftasonu kaçırmak yooooooookkkkk
Mutlaka iyi gelir.. Tesbihatımın içine bu ismi de ekledim bilegöz ve gönül açlığına da iyi gelir muhakkak
Kaptanim sen ne zamandir iciyosun.gunde nekadar ne zamanlar.ben duydugu herseye baliklama atlayip aldiktan sonra hevesi gecenlerdenim.ama faydasini goren kullanan birisi tavsiye edince aska gelip hic olmazsa bir hafta kullanirim. .bide ayrintili tarif yazarsan yaparim İnsaallahGeçmiş olun canım, sana kaynar içmeni tavsiye ederim, hem boğazına iyi gelir hem kilo verdirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?