• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba, ne güzel kilo vermişsiniz. benim moralim çok bozuk ya. dışarı çıktım atm paramı yuttu 1000 liranın peşindeyim bir saattir ya, çok sinirim bozuldu. gerçekten. tartım da gerizekalılaştı. yeni tartı alacağım.. 93 kg bildirimi yapıyorum.

Mutlaka iyi gelir.. Tesbihatımın içine bu ismi de ekledim bile :cool:
duayla olacak bu işler inşallah. bu arada sen de çok güzel kilo veriyorsun. bu kadar güzel kilo verebiliyordun bu kadar nasıl bekledin anlamıyorum seni...rus diyeti bişeyler etti sana:KK55:

Kaptanim sen ne zamandir iciyosun.gunde nekadar ne zamanlar.ben duydugu herseye baliklama atlayip aldiktan sonra hevesi gecenlerdenim.ama faydasini goren kullanan birisi tavsiye edince aska gelip hic olmazsa bir hafta kullanirim. .bide ayrintili tarif yazarsan yaparim İnsaallah
tarçına intoleransım çıktı diye pek kullanmak istemiyorum arada kullanıyorum arada kullanmasaydım daha iyi diye düşünüyorum.
tarçın-karanfil-yenibahar-zencefil-havlıcan bu karışımdan çoğunu biliyoruz. şimdilik yenibaharı denemdim. havlıcan ı merak ettim. zencefil-havlıcan-karanfili karıştırıp yaptım tadı güzeldi ilginçtir hem o gün hem de tek başına havlıcan çayı yaptığımda kilo 400 gram falan fark etmişti. tabi su gitmiştir belki ama belki bilmek istersin diye düşündüm.

canlarım ciğerlerim yahu ne çok konuşuyorsunuz ardınızdan yetişemiyorum :) kg veren arkadaşlar tebrikler, gitsinler gelmesinler inşallah... hedef iyi olmuş böyle bence sen biraz diyet konusundan da uzak kal!! kendini çok yordun bu konuda... devasa kilolar değil vereceğin kilo da... elbet verirsin...

menümü yazayım hemen

sabah : 5 zeytin
peynir
domates biber
2 dlm ekmek

ara : 1 kase sütlaç (akşam yemedim ama alkış alkış!!)

öğle : 1/2 dürüm döner
ayran

akşam : karnabahar çorbası 2 kupa
2 dlm ekmek
salata

40 dk yürüyüş yapıldı az evvel :D

bu hafta son haftam... ne giderse kardır hadi bakalım savaş başlasıııııııııııın!!!

hep benim suçum çenemi tutamıyorum:rolleyes:

daha fazla zayıflama bence şirkin olursun:KK45::KK47:

merhaba, ne güzel kilo vermişsiniz. benim moralim çok bozuk ya. dışarı çıktım atm paramı yuttu 1000 liranın peşindeyim bir saattir ya, çok sinirim bozuldu. gerçekten. tartım da gerizekalılaştı. yeni tartı alacağım.. 93 kg bildirimi yapıyorum.
geçmiş olsun , insanın sakın ayrılma o atm nin başından diye tembih edesi geliyor. dolandırıcılık falan değildir inşallah.
50 lira 1000 lira neyse de 1000 lira nasıl yutulur ya...olacağı varmış tedbirini aldınsa sabret, sorun çözülür elbet.

***2.TAKIM 393. ETAP***

akrep33 ( 60,6 / 60,1 / 0,5 / 0,83%)
hedef52 ( 65.4 / 65,4/ 0 / 0 %)sabit, izine ayrıldı

uhs (65 / / / %)
nurceng (57,1 / / / %)bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69,9 / 69.5/0.4 / 0.57%)
seldom( 69,3 /68.2/1.1 / 1.59%)
losefar( 72,2 / 70.8/1.4 / 1.99%)
Paleland( 93,6/ 93,0/ 0,6/ 0,64 %)
3lcin( 77,9/78,6 / -0,70/ -0.90% )

uhs ve nurceng nerede acaba?

geçmiş olsun , insanın sakın ayrılma o atm nin başından diye tembih edesi geliyor. dolandırıcılık falan değildir inşallah.
50 lira 1000 lira neyse de 1000 lira nasıl yutulur ya...olacağı varmış tedbirini aldınsa sabret, sorun çözülür elbet.

atm başında durdum zaten ama geri vermedi, başkaları geldi valla işlem yapamadı kimisi, sonra atm birden normale döndü kimileri işlem yaptı. valla benim paramı da onlara verdi mi merak ediyorum. hesaba da geçmemiş.. müşteri hizmetlerini aradım, inceleme yapılacak diyorlar. üç beş gün sonra akıbeti belli olacak. kayıtlı durum diyorlar ama işte ne bilim ben. şimdi şikayet yazıları okudum teb ile ilgili para iadesi yapılmamış falan gibi şeyler okudum. o parayı nasıl yerine koyacağım o var şimdi ya.. benim kısmetsizliğim bitmiyor zaten, yılbasından önce burnumdan geldi. gerizekalı beyinsiz tartı da üzerine tam oldu. ya ben kilit kilodayım ya bu tartı bozuk. bilmiyorum ya, gerçekten iğrenç bir gün oldu.

neyse, çok negatif yaptım.. ama güzel kilo vermişsiniz. hesabımı yapayım.

neyse hedef benim yerime yapmış.. sağolsun.

***2.TAKIM 393. ETAP***

akrep33 ( 60,6 / 60,1 / 0,5 / 0,83%)
hedef52 ( 65.4 / 65,4/ 0 / 0 %)sabit, izine ayrıldı

uhs (65 / / / %)bildirimde bulunmadı
nurceng (57,1 / / / %)2. kez bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69,9 / 69.5/0.4 / 0.57 %)
seldom( 69,3 /68.2/1.1 / 1.59 %)
losefar( 72,2 / 70.8/1.4 / 1.94 %)
Paleland( 93,6/ 93,0/ 0,6/ 0,64 %)
3lcin( 77,9/78,6 / -0,70/ -0.90 % )

2. takım ortalama: % 0,52

Seni affetmem için haftaya kilo vererek geliceksin şekerim anlaştıkmı :KK66:
Anlaştık şekerim :)
Menü bildirimi yapayım hemen....
Sabah:Yarım simit,2 dilim peynir,8 zeytin,şekersiz çay
Öğlen:1 tabak nohutlu tavuk suyuna yapılmış tarhana çorbası
Ara öğün :1 adet muz
Akşam teyzeme gideceğiz neler yaptı bilmiyorum ama bunun üstüne olabildiğince kendimi sınırlandıracağım.....
Aslında dikkat ederdim ben ama bu hafta gerçekten yoğun çalıştım..Kocam da aşçı olunca beni yalnız bırakmadı büroda pesto soslu makarnalar,paketle kokoreç taşıma,evden kavurma getirme..Az bile kilo aldığımı düşünüyorum....:)

paleland çok geçmiş olsun!! inşallah hallolur ya, sonuçta kamerası var atm.lerin, almadığın ortadadır...

sağol canım. umarım ya. yemeden kesildim, bugün menüm yok bir lokma bile bişi yemedim çünkü. az sonra dışarıdan bişiler söylerim.

kilo vereni tebrik ediyorum, veremeyenler de biraz dikkat etsin, 100 gr vermek bile bi şey sonuçta.

Kaptanim sen ne zamandir iciyosun.gunde nekadar ne zamanlar.ben duydugu herseye baliklama atlayip aldiktan sonra hevesi gecenlerdenim.ama faydasini goren kullanan birisi tavsiye edince aska gelip hic olmazsa bir hafta kullanirim. .bide ayrintili tarif yazarsan yaparim İnsaallah
Canım paket halinde satılıyor zaten.. Ben o paketi beşe bölüyorum her birini bir hafta içiyorum içine su ekleyip kaynatarak tekrardan.. İki hafta içtim sabah ve akşam bir kupa sonrası cevizim bitti ceviz almalıyım. Üstüne bir ceviz ekliyorum içerken..

canlarım ciğerlerim yahu ne çok konuşuyorsunuz ardınızdan yetişemiyorum :) kg veren arkadaşlar tebrikler, gitsinler gelmesinler inşallah... hedef iyi olmuş böyle bence sen biraz diyet konusundan da uzak kal!! kendini çok yordun bu konuda... devasa kilolar değil vereceğin kilo da... elbet verirsin...

menümü yazayım hemen

peynir
domates biber
2 dlm ekmek

ayran

2 dlm ekmek
salata

bu hafta son haftam... ne giderse kardır hadi bakalım savaş başlasıııııııııııın!!!
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Anlaştık şekerim :)
Menü bildirimi yapayım hemen....
Sabah:Yarım simit,2 dilim peynir,8 zeytin,şekersiz çay
Öğlen:1 tabak nohutlu tavuk suyuna yapılmış tarhana çorbası
Ara öğün :1 adet muz
Akşam teyzeme gideceğiz neler yaptı bilmiyorum ama bunun üstüne olabildiğince kendimi sınırlandıracağım.....
Aslında dikkat ederdim ben ama bu hafta gerçekten yoğun çalıştım..Kocam da aşçı olunca beni yalnız bırakmadı büroda pesto soslu makarnalar,paketle kokoreç taşıma,evden kavurma getirme..Az bile kilo aldığımı düşünüyorum....:)

anam senin eşin aşçı mı??? oooo my god!! o evde diyet yapılır mı ayol :/ işin zor hem de ne zor!!

sağol canım. umarım ya. yemeden kesildim, bugün menüm yok bir lokma bile bişi yemedim çünkü. az sonra dışarıdan bişiler söylerim.

kilo vereni tebrik ediyorum, veremeyenler de biraz dikkat etsin, 100 gr vermek bile bi şey sonuçta.
Canim inş ulasirsin parana aklına kotusunu getirme.

Evet olmasın canım, unutalım kaçamakları, eğer hedefimize ulaşmak istiyorsak kaçamaklar engel olmasın bize..
400 gr gitmiş tebrikler canım.
Sana maşallah diyorum bir kez daha ve ne kadar çok yiyormussun da şimdi yemiyorsun da veriyorsun diye düşündüm. Zayıflamani n yolu bu arkadaş boğazını tut kilonu ver.ornek arkadsimiz akrep.alkis alkış alkis

menümü yazayım hemen

peynir
domates biber
2 dlm ekmek

ayran

2 dlm ekmek
salata

Ewet savaş başlasın seldom.sen beni nasıl geçersiz. Demek yürüdü de gitti hep o kilocuk lar.ilan ediyorum ben de her gün leslie yapacağım. Evde yürüyüş yapacağım. Seldom a yetişme m :KK49::KK49::KK49::KK49:lazim

Hedefim ya sen daha mutlu Olcan diye bişey diyemiyorum da.istemiyorum ayrılmayı bunu söyliyim en azından. Ama sık sık uğra tamam mı. Engin bilgilerine aydınlat bizi
.seldom beni gecemezzzzz. (Her msj sonuna yazacağım artık. Kızmasın dimi seldomumm)

Sana maşallah diyorum bir kez daha ve ne kadar çok yiyormussun da şimdi yemiyorsun da veriyorsun diye düşündüm. Zayıflamani n yolu bu arkadaş boğazını tut kilonu ver.ornek arkadsimiz akrep.alkis alkış alkis
Evet cok yiyordum kuzum ya özellikle hafta sonları mahvediyordu beni, sonra hafta içi o fazlalığ yok etmeye çalış ya da edeme tekrar baştan dene u kısır döngü bu şekilde sürüyordu.. Rus diyeti dönüm noktam oldu, mide küçüldü ve u durumu fırsat bildim nerde doyduysam orda bıraktım zorlamadım mideyi.. Mide küçülünce iş daha da kolay oluyor çünkü.. Birde akşam yemelerden uzak olmak şart..

Ewet savaş başlasın seldom.sen beni nasıl geçersiz. Demek yürüdü de gitti hep o kilocuk lar.ilan ediyorum ben de her gün leslie yapacağım. Evde yürüyüş yapacağım. Seldom a yetişme m :KK49::KK49::KK49::KK49:lazim
Evet benimde dikkatimi çekti, seldom seni geçmiş..
Yürüyüş, spor çok önemli canım.. Sende bu hafta düzenli yap, seldomu geç..
Ne gaz ama :cool::cool:

Hedefim ya sen daha mutlu Olcan diye bişey diyemiyorum da.istemiyorum ayrılmayı bunu söyliyim en azından. Ama sık sık uğra tamam mı. Engin bilgilerine aydınlat bizi
.seldom beni gecemezzzzz. (Her msj sonuna yazacağım artık. Kızmasın dimi seldomumm)
Kızmaz kızmaz..
Evet seldom seni geçtiiiiiiiiiii :KK53::KK53:

geçtim bile canım benim :D bu hafta daha istikrarlı olcam tabi ki!! ya aslında menülerim benim klasik menülerimdi bu haftada... artık bir rutinim var çok şükür... istediğim tam da buydu; yeme düzeni geliştirmek, ve artık evimizde sağlıksız şeyler gerçekten çok nadir pişiyor ve mutlaka telafi ediliyor... 2 yıl sürdü ama artık sağlıklı bir yemek düzenimiz var, hem kendi adıma hem kızım adına çok seviniyorum buna... bu hafta extradan yaptığım tek şey, havalar pek güzel olunca her gün öğle arasında gayet tempolu bir şekilde 40 dk yürümek oldu... bunca zaman sonra bu kadar net kilo gitmesinin sebebi bu aslında... yoksa biliyorsunuz gr gr verdim ben bu kiloları!! emek var sabır var kan ve gözyaşı var :P bundan sonra hedefim 70in üzerini asla görmemek... 15 günde bir tartılıp + varsa hemen geri vermek olacak...2 aydır diyetisyenime de gitmedim... bitiş ve koruma programı için gidicem 3 ocakta... bakalım neler olacak!!

Back