Deli alışveriş yaptım aile boyu gitti paralar. Akşam dışarda oluğum için kısır patetes salatası ve kahve oldu akşam yemeğim. eve geçince spor kasıcam. Ailenin yılbaşı alışverişi bitti seseneye kadar :)
demekki ben hiç diyette değilim benim bücürüğün her yediğinden bende ağzıma hop bir tane atıyorumben niye apar topar geldim çünkü günah çıkarıccam2 yıldır 2. kez (1. de türk kahvesiydi suçum) yazdığım menüyü deldim... benimo yedim 3 tane ama ilkkez benimonun tadına baktım pek güzelmiş yedim yuttum pişmanım çok pişmanım :/
bende aynı düşüncedeyimkızlar yazdıklarınızı okudum losefar,poleland cok hoş muhabbetsiniz kızlar katılmaak istiyorum ben de ama fırsat bulamıyorum.eşim de burda değil tüm işler ben de bir de kızım çok hasta .valla yoruluyorum.
dünden bu yana dikkat ediyorum ya gidecek bu kilolar ya gidecek bi daha 67 olana kadar abur cubur yemiyorum arkadaş
hayırlı uğurlu olsun tatlımDeli alışveriş yaptım aile boyu gitti paralar. Akşam dışarda oluğum için kısır patetes salatası ve kahve oldu akşam yemeğim. eve geçince spor kasıcam. Ailenin yılbaşı alışverişi bitti seseneye kadar :)
akrep izin vermediği için mezun olmanın yolunu aradım. hedef yükseltip mezun olmayı araştırdım. 68,5 başlangıç kilom şu ana kadar 3 kilo vermişim, acep dedim hedef 63-62 falan desem -ki o bile mucize gibi geliyor -paylaşımdan olumsuz cevap geldi. izin kullanmak daha mantıklı, kiloları veremeden mezun olmanın ne anlamı var. vs.bi diyorum ki diyet yapma yılbaşından sonra başlarsın
sonra buraya giriyorum bütün düşüncelerim değişiyor
bi diyorum ki amannnn ye yarın sabah başlarsın diyete
sonra göbeğim çıkıyor bin pişman oluyorum
böyle gel gitler yaşıyorum
bugün tekrar başladım diyetime bu sefer kararlıyım
vereceğim 6 kilo o nu da verip kafamı başka şeylere yormak istiyorum
spor ayakkabımı getirdim artık hergün öğlen arası yürüyüş yapıcam zayıflamak için değil sağlıklı kalabilmem için yürüyüş yapıcam
mevsimlerden romanın diyetine tekrar başladım bu sefer bu diyeti hatmedicem ne derse onu yapıcam
bu yazıyı da ekranın üstüne koyucam gelip gidip okuyacam
Aynen Akrep ciğim bu hafta benim için çok zor oldu.3 gün Sabah 5 e kadar sabahladım ve acayip yoruldum.Gece de yediğimden verdiğim kiloları almışım üzgünüm malesef. Yarın kilo bildiriminde bulunmasam olur mu sizi eksiye çekerim çünkü....Dün KDV lerin bitmesiyle bende bittim....Menü bildiriminde de bu hafta istikrarlı olamadım haliyle.Bazen düşünüyorum kamuya mu geçsem diye...Neyse bende bugünden itibaren gene menü yazarak 0'dan başlayayım...Sabah 5 e kadar calistin ha ufff Allah yardimcin olsun canim bu hafta senin için sormuş cidden
evet kızlaer bugün 69 u gördüm tekrar cok sukur.pazartesiden bu yana bitki çayı içiyorum dikkat ediyorum anca yani.düşünün ne kadar kilo aldığımı.evet simdi başlıyoruz şekerler ..ben 67 yi görene kadar tövbeliyim arkadaş.abur cubur tatlı yok.olursa da sadece tadına bakılacak biitti gitti.anacığım 1 kasıgın da tadı aynı 20 kaşığında.hadi kızlar toparlanın lütfen.bu ara zayıf kişiler iyice gözüme batıyor.ben de zayıflayım istediğikıyafetleri alayım giyeyim de içim bi soğusun...yılllardır böyle tombik tombik gezdiim yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?