Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın canlar

paleland iki şehrin hikayesi dün bitti... Sanırım 3. kez okudum...sevdiğim nadir klasiklerden..birazdan kimseye söyleme okucam

benim menü hazır :)

Sabah : 1 yumurta
domates biber
5 zeytin
50 gr ekmek

öğle : tavuklu ve bol yeşillikli kepekli makarna
ayran

akşam : 1 tabak kuru fasulye
mısır ekmeği
salata

40 dk yürüyüş

inşallah bitmiştir canım

demekki ben hiç diyette değilim benim bücürüğün her yediğinden bende ağzıma hop bir tane atıyorum

bende aynı düşüncedeyim
hayırlı uğurlu olsun tatlım

bi diyorum ki diyet yapma yılbaşından sonra başlarsın
sonra buraya giriyorum bütün düşüncelerim değişiyor
bi diyorum ki amannnn ye yarın sabah başlarsın diyete
sonra göbeğim çıkıyor bin pişman oluyorum
böyle gel gitler yaşıyorum
bugün tekrar başladım diyetime bu sefer kararlıyım
vereceğim 6 kilo o nu da verip kafamı başka şeylere yormak istiyorum
spor ayakkabımı getirdim artık hergün öğlen arası yürüyüş yapıcam zayıflamak için değil sağlıklı kalabilmem için yürüyüş yapıcam
mevsimlerden romanın diyetine tekrar başladım bu sefer bu diyeti hatmedicem ne derse onu yapıcam
bu yazıyı da ekranın üstüne koyucam gelip gidip okuyacam

akrep izin vermediği için mezun olmanın yolunu aradım. hedef yükseltip mezun olmayı araştırdım. 68,5 başlangıç kilom şu ana kadar 3 kilo vermişim, acep dedim hedef 63-62 falan desem -ki o bile mucize gibi geliyor -paylaşımdan olumsuz cevap geldi. izin kullanmak daha mantıklı, kiloları veremeden mezun olmanın ne anlamı var. vs.
dana önceden hedef kiloları revize ettiğimizde ben 58e zaten hedefimi yükseltmiştim.tammmm 7,5 kilom var mezuniyete.aslında böyle düşününce çok değil yapabilirim diyorum sıra uygulamaya gelince olmuyor.
şu sıralar biraz daha gayretliyim. belki mevsimlerden roma belki de elif ezginin kitabı birşeyi takip edersem daha iyi olabilirim.hatta şimdiinternetten elifezgi uzamansel in annesi ile yazdığı kitabı sipariş edeyim.

günaydın herkese.... ya kızlar 2014 yılı rehaveti mi var ne oldu size E ecem847 , SiyahBeyaz ve hedef56 kaç aydır buradasınız çok merak ettim ben 3 kasımda başladım hedefim çookkk büyük henüz sıkılmadım ama siz böyle konuşunca ben de korkuyorum doğrusu ilerleyen günlerde sıkılır mıyım diye. 20 kg fazladan 5 gitti kaldı 15 bu da en az 4 aya tekabül ediyor. nolurrr korkutmayınnnnn

sabah menüm: 1 kaşarlı tost ,1 yum, 3 zeytin bir parça peynir ve 1 kocaman muz (sabah kalktığımda kendimi deli gibi aç hissetmiştim)
ara :1 kaç leblebi orta kahve

öğlen: karar vermedim ama ya kellogs ya da kalmışsa (bebiş de yiyor da) brokoli çorbasıyla 1 dilim ekmek .

akşam: bulgur pilavı ve salata yiyeceğim
arada kayısı ve ceviz yerim

45-50 dk yürüyeceğim öğl
YARINI ÇOOKKKKK MERAK EDİYORUMMMM

Sabah 5 e kadar calistin ha ufff Allah yardimcin olsun canim bu hafta senin için sormuş cidden
Aynen Akrep ciğim bu hafta benim için çok zor oldu.3 gün Sabah 5 e kadar sabahladım ve acayip yoruldum.Gece de yediğimden verdiğim kiloları almışım üzgünüm malesef. Yarın kilo bildiriminde bulunmasam olur mu sizi eksiye çekerim çünkü....Dün KDV lerin bitmesiyle bende bittim....Menü bildiriminde de bu hafta istikrarlı olamadım haliyle.Bazen düşünüyorum kamuya mu geçsem diye...Neyse bende bugünden itibaren gene menü yazarak 0'dan başlayayım...

günaydınlar :) kitabı okudum , bir kere özetini okumuştum, okul için lazımdı.kitabın çevirisini beğenmedim, biraz ağır aktı :)
ya diyet yapınca düzenli tuvalet olayı olmuyor ya ben ona sinir oluyorum. iki gün oldu bende tık yok. yoksa bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum.

dün yediğim şey belli aslında tost vs.. aksam sadece salata kısır ve patetes salatası yedim. ama üzerine starbukstan orta boy şekerli bir kahve aldım. artık saat 10 olmuştu ve gezmekten ölmüştüm, gözlerim kararıyordu o kahve lazımdı. ama bu sabah tartıda büyük bir oynma olmuş. yani şekerli bir kahve içince olay bu kadar büyüyecekse ben anlamadım bu işi. çok saçma, o kadar gezdim dolastım. acaba tuvalete çıkamamın da etkisi var mı bu duruma diye düşünüyorum. acıkcası bu durum sinirim bozuldu. öyle bir şey ki sanırsın dünyaları yemişim. neyse yarına kadar toparlayalım bakalım.

evet kızlaer bugün 69 u gördüm tekrar cok sukur.pazartesiden bu yana bitki çayı içiyorum dikkat ediyorum anca yani.düşünün ne kadar kilo aldığımı.evet simdi başlıyoruz şekerler ..ben 67 yi görene kadar tövbeliyim arkadaş.abur cubur tatlı yok.olursa da sadece tadına bakılacak biitti gitti.anacığım 1 kasıgın da tadı aynı 20 kaşığında.hadi kızlar toparlanın lütfen.bu ara zayıf kişiler iyice gözüme batıyor.ben de zayıflayım istediğikıyafetleri alayım giyeyim de içim bi soğusun...yılllardır böyle tombik tombik gezdiim yeter...

Hiç bir şeyin kalmamış , bir ay sıkı diyet yapsan gider aslında :) sen yeter ki böyle kararlı ol, ben de motive oluyorum ya ne güzel. :) tebrikler bakalım. :)

bugün yediklerimi paylaşayım;

sabah: peynirli, biberli , domatesli, bol acılı menemen , çay. iki dilim buğday ekmeği
öğlen: bol salata, ufak kutu light ton balığı
ara: kayısı 4 tane
akşam: yoğurt, bir kase kadar mantı. dört kaşık falan :)

su içemiyorum bugün canım istemedi yatmadan dikeceğim artık.

ay yanlışlıkla 3. takımın topiğine yazmışım uyku düzenim dolayısıyla bildirimimi yarın öğlenden sonra yapacağım , uyumaya calısıyorum su an valla erken kalkayım diye. ama yine hortlak gibi sabah ezanını duyarsam bilemiyorum.. ama bildirim yapacağım tabi. söylim dedim, bir de bildirimin saatinin bir kuralı var mı, o konuda bilgim yok. Görüşüz.

Kızlar kilom 68.2 geçen hafta kaçtım net hatirlamiyorum ama 69 küsür biseydi :) yürüyüşlerin faydasi :)

Ben evlendigimde yani 24 yaşında 72 kiloydum aferin bana ama o zaman ki kadar zayıf görünmüyorum üst bedenim çok genislemis :/ olsun benim hedefim 75 altiydi o nedenle gayet memnunum durumdan :)

günaydınnnn sanırım listeyi kaptan getirecek,
geçen hafta 72,2
bu hafta 70,8
fark 1,4
%1,93 Umarım yüdeyi doğru hesaplamışımdır.

Mutluyum mutluyum mutluyum ama bu hafta bayağı kastım (irmik helvasını yemedim mesela)
merakla sizi de bekliyorum şekerler......

Ben listeyi getiremiyorum kızlar pc yok, eski külüstürü açtım resmen kaplumbağa hzında şu mesajı yazarsam süper olucak.. Dedim belki liste getiririm..
Pc de olan arkadaşlar getirsin listemizi, hedef gelirse getirir zaten...

***2.TAKIM 392. ETAP*** ONBİRİNCİ VE SONUNCA

akrep33 ( 60,9 / 60,6 / 0,3 / 0,49%)
hedef52 ( 64,9 /65,4 / -0,5/ -0,77 %)

uhs (65,3 /65,0 / 0,3/ 0,46%)
nurceng (57,1 / / / %)bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69,5 / 69,9/ -0,4/ -0,57%)
seldom( 69,9 /69,3/0,6 / 0,86 %)
losefar( 71,2 /72,2 /-1 /-1,4 %)
Paleland( 96,6/93,6 /4,5 /1,5/1,53 %) Yeni üye, 5 aralık başlangıç, kilosu 2ye bölündü, hedef:61
3lcin( 79,00/77,9 /1,1 /0,55/0,70 % ) Yeni üye,başlangıç 5 aralık , kilosu ikiye bölündü, hedefi

2. TAKIM ORTALAMASI : % 0,14

Listeyi getirmeyi başardımmm
Geçen haftaki halimiiz

***2.TAKIM 393. ETAP***

akrep33 ( 60,6 / 60,1 / 0,5 / 0,83%)
hedef52 ( 65.4 / / / %)

uhs (65 / / / %)
siyahbeyaz006( 69,9 / / / %)
seldom( 69,3 /68.2/1.1 / 1.59%)
losefar( 72,2 / 70.8/1.4 / 1.99%)
Paleland( 93,6/ / / %)
3lcin( 77,9/ / / % )

2. TAKIM ORTALAMASI : %

Evet hadi kızlar kilolar eklensin, ben 60 ın sınırına geldim, yürüyüşlerimin etkisi çok şükür e akşam 6 sonrası yemiyorum ve ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum, eskiye nazaran daha az menü ile doyuyorum hamdolsun..

***2.TAKIM 392. ETAP*** ONBİRİNCİ VE SONUNCA

akrep33 ( 60,9 / 60,6 / 0,3 / 0,49%)
hedef52 ( 64,9 /65,4 / -0,5/ -0,77 %)

uhs (65,3 /65,0 / 0,3/ 0,46%)
siyahbeyaz006( 69,5 / 69,9/ -0,4/ -0,57%)
seldom( 69,9 /69,3/0,6 / 0,86 %)
losefar( 71,2 /72,2 /-1 /-1,4 %)
Paleland( 96,6/93,6 /4,5 /1,5/1,53 %) Yeni üye, 5 aralık başlangıç, kilosu 2ye bölündü, hedef:61
3lcin( 79,00/77,9 /1,1 /0,55/0,70 % ) Yeni üye,başlangıç 5 aralık , kilosu ikiye bölündü, hedefi:60
***2.TAKIM 393. ETAP***

hedef52 ( 65.4 / / / %)

uhs (65 / / / %)
Paleland( 93,6/ / / %)
3lcin( 77,9/78,6 / -0,70/ % )
[/QUOTE]

***2.TAKIM 393. ETAP***

hedef52 ( 65.4 / / / %)

uhs (65 / / / %)
Paleland( 93,6/ / / %)
3lcin( 77,9/78,6 / -0,70/ -0.90% )

Bundan sonra daha dikkatli oluyosun böyle kilo alarak gelmiyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…