• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

valla hedefim sen canını sıkma .sen rahat ol cocuklarına mutlu anne ol.giden para olsun.çalışan anne ve eşsin.senin verdiğin par aile başkası da mutlu olacak evini geçindirecek.ben olsam haftalık 100 liRAayırırım ve bana 3 gün yarım gün gelecek birini arıyorum diye haber salarım her yere.nasıl olsa bulursun.işten temiz eve gitmek gibisi yok bi de yemek pişmiş olacak.3 gün deyip bulamazsan 2 güne düşürürsün.2 gün de yeter sana.ama rahat edersin mutlu olursunçbence hiç erteleme hemen oradskilere böyle birini arıyorum diye sor canım.

bir de benim temilzikçim 3 saat de her tarafı bitiriyor. kardeşim istanbulda saatlik anlaştı pazarlık yaptılar, kadın 4 saati bitirince gidiyordu ama 2 oda falan temizlenmemiş kalıyordu:KK70:tecrübeyle doğu olanı bulacas herhalde sadece cesaret lazım

sorma bende istanbula ilk geldiğimde kimseyi tanımıyorum diye temizlik şirketinden çağırmıştım, 2 kadın geldi, 9-5 çalıştılar güyaaaa.. mutfağa hiç girmeden, banyoyu da yarım bırakıp gittiler saat 5 oldu diye... bikaç gün sonra elektrk süpürgesini çalıştırdım aman allahım bir koku bastı evi...meğer kuru torbalı süpürgeye ıslak zemin çekmişler o da küflenmiş içinde :) o temizlik şirketlerinin reklamını her gördüğümde bi iç geçiriyorum :)

ben niye apar topar geldim çünkü günah çıkarıccam :( 2 yıldır 2. kez (1. de türk kahvesiydi suçum) yazdığım menüyü deldim... benimo yedim 3 tane :( ama ilkkez benimonun tadına baktım pek güzelmiş yedim yuttum pişmanım çok pişmanım :/

kızlar yazdıklarınızı okudum losefar,poleland cok hoş muhabbetsiniz kızlar katılmaak istiyorum ben de ama fırsat bulamıyorum.eşim de burda değil tüm işler ben de bir de kızım çok hasta .valla yoruluyorum.

dünden bu yana dikkat ediyorum ya gidecek bu kilolar ya gidecek bi daha 67 olana kadar abur cubur yemiyorum arkadaş

ben niye apar topar geldim çünkü günah çıkarıccam :KK43: 2 yıldır 2. kez (1. de türk kahvesiydi suçum) yazdığım menüyü deldim... benimo yedim 3 tane :KK43: ama ilkkez benimonun tadına baktım pek güzelmiş yedim yuttum pişmanım çok pişmanım :/
seeeeldoooom seni de mi yoldan çıkardık o_Oneyse ki nefsi olan bir insan olduğunu bize kanıtlamış oldun:cool:tamam anladık sen de bir insansın ama iradelesin değil mi:KK66:(benimonun tadını yeni öğreniyor olman ayrı bir tartışma konusu oraya hiç gelmiyim:KK70:)türk kahvesinin kalorisi yok o kaçamaktamn sayılmaz ama benimo yiyecek kadar da salma kendini:KK53:ay fırsat bu fırsat eleştireyim seni :KK71: seldom kaçamak yapmış seldom kaçamak yapmış:-)
birden duygularımda gel gitler oldu konuya duruma neresinden yaklaşacağımı bilemedim:confused:
o 3 tanebenioyu ben yesem veya başkası yese yaaa gene mi kaçamak yaptın az dikket edin kızlar denilebilirdi, nurceng yapsa üzülme spor yaparak yakmaya çalış derdik (nurceng de dikketli bir arkadaşımız) ama seldom olunca mevzu ' sana feda olsun ' diyesim var:rolleyes:

valla hedefim sen canını sıkma .sen rahat ol cocuklarına mutlu anne ol.giden para olsun.çalışan anne ve eşsin.senin verdiğin par aile başkası da mutlu olacak evini geçindirecek.ben olsam haftalık 100 liRAayırırım ve bana 3 gün yarım gün gelecek birini arıyorum diye haber salarım her yere.nasıl olsa bulursun.işten temiz eve gitmek gibisi yok bi de yemek pişmiş olacak.3 gün deyip bulamazsan 2 güne düşürürsün.2 gün de yeter sana.ama rahat edersin mutlu olursunçbence hiç erteleme hemen oradskilere böyle birini arıyorum diye sor canım.
akıl akıldan üstündür. 2-3 gün diye birine niyetlenelim bakalım.

irmik helvası falan yiyorum ama bu hafta güzel gitti öğle araları çıkıp yürüdüm. rutin yürüyüş yolum çarşının sonuna kadar git gel. arada mağazaya giriyorum veya para çekmek için oyalanıyorum 1 saat oluyor 5500 adım.
dünkü irm,k helvasından sonra bugün karbonhidrat almasam iyi. protein günü olarak başladığım günü karbonhidratsız bitirebilirim inşallah.
akşama evde temizlik olacağı için eve lahmacun almayı düşünüyorum. öğlen için aldığım tavuğun kalanı ile akşam yetinebilirim umarım.
menüm şöyleydi
sabah:1 kase yoğurt
ara.150 ml süt
öğlen: tavuk 1,5 but diyelim
arada süt olur kahve de içebilirim. akşama da inşallah tavuk ve ayran süt böyle şeyler.

seeeeldoooom seni de mi yoldan çıkardık o_Oneyse ki nefsi olan bir insan olduğunu bize kanıtlamış oldun:cool:tamam anladık sen de bir insansın ama iradelesin değil mi:KK66:(benimonun tadını yeni öğreniyor olman ayrı bir tartışma konusu oraya hiç gelmiyim:KK70:)türk kahvesinin kalorisi yok o kaçamaktamn sayılmaz ama benimo yiyecek kadar da salma kendini:KK53:ay fırsat bu fırsat eleştireyim seni :KK71: seldom kaçamak yapmış seldom kaçamak yapmış:-)
birden duygularımda gel gitler oldu konuya duruma neresinden yaklaşacağımı bilemedim:confused:
o 3 tanebenioyu ben yesem veya başkası yese yaaa gene mi kaçamak yaptın az dikket edin kızlar denilebilirdi, nurceng yapsa üzülme spor yaparak yakmaya çalış derdik (nurceng de dikketli bir arkadaşımız) ama seldom olunca mevzu ' sana feda olsun ' diyesim var:rolleyes:

ama amaaa amaaaaaaaaa beni frenleyen şey ağzımdan çıkanı (tabi burda klavyeden :P ) söz kabul etmem ve yazdığım menüyü delememem!! o yüzden benim ki kaçamaktan öte sözü tutamamakla eşdeğer... bir kere ipin ucu kaçarsa hep delerim kaygım da var tabi :/ akşam kızımın etütü var onu almaya gidince 1 saat aram oluyor yürüyüp o 3 benimonun canına okumayı planlıyorum :D benim tatlıyla aram yokki hedeeeeef!! hele sor bi acılı ekşili piyasada ne varsa hepsinde gurmeyim :)

dağılın ülen ordular, dağılın ülen gafiller. :KK70: Ya arkadaşlar tatlı demeyin, ben tatlı yiyince ucunu kaçırmaya basladım son bir kaç gündür o yüzden menümden çıkardım. adeta " yokluk çekiyorum " , eroinman gibi sağa sola saldırıcam valla.. Allam eski elbiselerimi çıkardım. Olmayacak ya birinin içine gireyim dedim tek bacağım ancak girdi :mad:
:KK70:

lanet çıksın bana kadın! Ya siz de çok tatlısınız S siyahbeyaz0066 bilmukabele. ay sinirim bozuldu ben buna bu kış bir kere bile olsun girmek istiyorum. mümkün mü acaba :KK17:

892YVW.jpg

bu sanırımlarge beden asdasdakfajf. ama kalıbı küçük.. bense üst 46 beden :KK14: kendime çok kötülük yapmışım kızlar. Gerçekten içi o kadar pis iğrenç insanların ağzına bile laf verdim ya kendime kızıyorum. Kendilerini üstün görüyorlar böyle saçma şeyler yüzünden, halbu ki insanlar böyle yargılanmamalı. Valla sırf bu iğrenç ön yargıyı kıçlarına sokmak için daha da hırslanıyorum En Büyük KK 2. takım!

neyse ben de elbet bir gün 60 kilo olurum :)

menü:

sabah: salçalı kaşarlı kepeklı tost + papatya çayı + zencefilli çay
öğle: bol salata, nar ekşili, naneli - bir parmak kalınlığında beyaz peynir
ara: latte
akşam: taze fasulye yapmayı düşünüyorum. yanına yoğurt.

yapabilirsem 2 saat spor, artı su içilecek tabi..

görüşürüz

diyete devam SON 2 GÜN!!

S seldom ayrıca nasıl ekrandan veriliyor ya. :D çıktısını falan alabileceğimiz bişeyse o da olur :D yoksa sadece mezun oldun mu diyorlar. ben çözemedim bu karne işini. insan bi sertifika gibi yapar ne bilim böyle kadınlar klubu cuma zayıflama yarışması, işte bilmem kaçıncı etap ta x isimli üye, x sürede hedefi olan x kiloya ulaşarak programı başarıyla tamamlamıştır.

altta böyle forum kurucusu, takım lideri falan nikleriyle işaret olacak :D

Merhabalar arkadaşlar artık çok fazla giremiyorum ve motivadyonum düştü. 57 de kaldım daha dogrusu kendimi saldim artik cikmam ben.ama son 3 kiloyu veremiyorum uzerine dusemedim bu ara 3 kilonun. Şu ana kadar iyiydi.akrepcim ne desen haklısın menü yazamiyorum çünkü genelde cısss seyler oluyor.
şu anda hicte dikkat etmiyorum canim ama en iyi yani hemen almamam
hedefcim bu arada faxla başka insanları düşünme birazda kendini düşün. Zaten temizlikci evini temizlemek için gelecek işi o toplama ortalığı. Ben 2 çocukla zorlaniyorum allah sana kolaylık versin.
Akrepcim çok fazla giremiyorum takımdan cikarsanda sana kizmam

aslında yarım gün daha mantıklı hele ki işin içinde yemek de varken. şimdi para hesabı yapıyorum.
benim temizlikçim günlük temizlik 80 lira iken 3 saatliğine (30 liraya) falan gelip haftada bir evi silip süpürüyordu. sonra arada kadını bi değiştirdim gene böyle iş çıkışı geliyordu mesai saatinde gelecek birini buldum bu kadaın kadar işini beğenmediğim halde yarım günlüğüne 50 lira verdim ve beğenmedi 50 lirayı. hiç çalışmamış evi bulamadı kocası çocuğuyla geldi bütün aileyi ayaklandırınca bu kadar zahmet bu kadar para için mi diye düşündü herhalde. koca ve çocuğun bana yükünü siz düşünün.
bu olaydan sonra temizlikçime 20 lira daha verdim ütüyü de yapıver dedim. tabi bu 2 yıl önceydi. şimdi iş çıkışı 3 saat falan ev temilziyor ütü için kızını getiriyor ben 55 lira veriyorum. şu an tam gün temizlik 100 liradan aşağı değil.
hafta içi çalışmıyor olsa haftada 1 yarım günle ortalama 250 liraya temizlik işi aradan çıkıyor. ben haftada 2 olsun bir de yemek olsun dersem 500 civarı yapacak. benim de ayırabileceğim bütçe 400 gibi. hadi tamam 500 diyeyim de 500 le bile cimri durumuna düşerim diye korkuyorum.
Bütün dikkatimi toplayarak okudum lakin tek kelime anlamadim

irmik helvası falan yiyorum ama bu hafta güzel gitti öğle araları çıkıp yürüdüm. rutin yürüyüş yolum çarşının sonuna kadar git gel. arada mağazaya giriyorum veya para çekmek için oyalanıyorum 1 saat oluyor 5500 adım.
dünkü irm,k helvasından sonra bugün karbonhidrat almasam iyi. protein günü olarak başladığım günü karbonhidratsız bitirebilirim inşallah.
akşama evde temizlik olacağı için eve lahmacun almayı düşünüyorum. öğlen için aldığım tavuğun kalanı ile akşam yetinebilirim umarım.
menüm şöyleydi
sabah:1 kase yoğurt
ara.150 ml süt
öğlen: tavuk 1,5 but diyelim
arada süt olur kahve de içebilirim. akşama da inşallah tavuk ve ayran süt böyle şeyler.
Benim komşunun ýaptiginda fisyik falan da vardi ama cok canim çekmişti ama ben iradeli hatunum neyse bitti gitti cuma gunkü sonuca göre vahlanirim artik
Biriniz de ye demediniz yaaaa.......

Hemen menu bildirimi yapayim
Sabah:1 sahandayum,1dilim ekmk,5 zeytin azicik peynir
Ara:turk kahvesi 9-10 leblebi
Oglen:1 dilim ekmk,1 kase brokoli corbasi
Ara:komsuda minik parca tahinli katmer
Aksm: 1dilim ekmk, 4 parca haslama et ve 1 parca pttes
Bu hafta az yemege calisiyorum ve cok acikiyorum ne yalan soyleyeyim..
Cay yapacagim yaninda 2-3 kuru kayisi ve 1 tane ceviz yiyecegim belki yatmaya yakin meyve

dağılın ülen ordular, dağılın ülen gafiller. :KK70: Ya arkadaşlar tatlı demeyin, ben tatlı yiyince ucunu kaçırmaya basladım son bir kaç gündür o yüzden menümden çıkardım. adeta " yokluk çekiyorum " , eroinman gibi sağa sola saldırıcam valla.. Allam eski elbiselerimi çıkardım. Olmayacak ya birinin içine gireyim dedim tek bacağım ancak girdi :mad:
:KK70:

lanet çıksın bana kadın! Ya siz de çok tatlısınız S siyahbeyaz0066 bilmukabele. ay sinirim bozuldu ben buna bu kış bir kere bile olsun girmek istiyorum. mümkün mü acaba :KK17:

892YVW.jpg

bu sanırımlarge beden asdasdakfajf. ama kalıbı küçük.. bense üst 46 beden :KK14: kendime çok kötülük yapmışım kızlar. Gerçekten içi o kadar pis iğrenç insanların ağzına bile laf verdim ya kendime kızıyorum. Kendilerini üstün görüyorlar böyle saçma şeyler yüzünden, halbu ki insanlar böyle yargılanmamalı. Valla sırf bu iğrenç ön yargıyı kıçlarına sokmak için daha da hırslanıyorum En Büyük KK 2. takım!
Canim elbisenin ust kismi cok sirin duruyor hatirladigim kadariyla srnin boy uzundu bu elbisenin alt kismi kalem gibi olsa offff super olurdu zayiflamis halinle yani.
Birde uzun zamandir yazayim dedigim bisey vardi yazdim mi hatirlayamiyorum o da ayri mesele.2-3 ay once komsularim bana gelmişti.sslonda konsolun ustunde nişan ve dügün resimlerim var(su an hedeflefigim kilodayim fotoda) ben mutfaktayken komsunun biri fotoma bakti(mutfaktayim ama duyuyotim konusulani) ayyyy dedi losefar burda ne ksdar zayif ve hoşsun diger komşum da (3 cicuklu ama sifit beden kendisi) O FOTOMONTAJdir dediiiiiiiiii. Yuruyus yaparkrn o konusma beynimde dolasip duruyorrrr.

Canim elbisenin ust kismi cok sirin duruyor hatirladigim kadariyla srnin boy uzundu bu elbisenin alt kismi kalem gibi olsa offff super olurdu zayiflamis halinle yani.
Birde uzun zamandir yazayim dedigim bisey vardi yazdim mi hatirlayamiyorum o da ayri mesele.2-3 ay once komsularim bana gelmişti.sslonda konsolun ustunde nişan ve dügün resimlerim var(su an hedeflefigim kilodayim fotoda) ben mutfaktayken komsunun biri fotoma bakti(mutfaktayim ama duyuyotim konusulani) ayyyy dedi losefar burda ne ksdar zayif ve hoşsun diger komşum da (3 cicuklu ama sifit beden kendisi) O FOTOMONTAJdir dediiiiiiiiii. Yuruyus yaparkrn o konusma beynimde dolasip duruyorrrr.
Ayyy kuzum ya ne çok güldüm buna ben ilahi ya fotomontaj ha :))

Deli alışveriş yaptım aile boyu gitti paralar. Akşam dışarda oluğum için kısır patetes salatası ve kahve oldu akşam yemeğim. eve geçince spor kasıcam. Ailenin yılbaşı alışverişi bitti seseneye kadar :)

Düzenli okumam gereken kitaplarım var.. Şu an charles dikens ın iki şehrin hikayesine başlayacağım. Bitirirsem yarın hanefihanefi avcının haliç'te yaşayan simonlar kitabımı bitireceğim.

Haftasonu ise başka iki kitaba yoğunlaşacağım. Bugün aldım. Kenarda durmasın istiyorum.

Bunu neden yazdım, boş zzamanıı daha iyi dedeğerlendirmek. Daha doğrusu saatlerimi doldurmak. Okuduğum kitaplarımı da paylaşmaya karar verdim..

Back