- 14 Aralık 2014
- 470
- 485
- 48
- 42
merhaba!
hedef56 ne güzel kilo veriyorsun tebrik valla. koşu bandında tempolu mu yürüyorsun, acık havada yürüyüş imkanı varsa daha çok öneriyorlar.
@anbuyanbu , oruç dediğiniz şey gerçek oruç mu yoksa diyet olan mı ? sahurda bence abaratmamışsın ama vucudu susuz bırakmak çok tehlikeli. ben kum döküyorum mesela vucudum susuz kaldığı için. haftalık hedefine ulaşmak için arada oluyorsa bir şey diyemem tabi ama su çok önemli
S seldom , valla benim kilolardan aşağılara indin ya ne iyi hissediyorsundur sen var yamenün detoks diyeti gibi duruyor canım. özel bir diyet mi bu ?
N nurceng , geçmiş olsun hepinize. besin zehirlenmesi falan mı ? bol su için. çok kötü bir şey o ya.
bugünki menüm
sabah: kaşarlı tost -- domates salatalık - salam - reçel - süzme yoğurt - rezene çayı
ara: bir avuç fındık
öğle: domatesli makarna yoğurt limonlu soda, bir bar tadelle
akşam: yeşil mercimek yemeği, salata
iki gündür kardiyo yapmıyorum. reglm hafifledi, imkanım olursa bir saat bisiklet sürücem.
geçmiş olsun.Herkese gunaydin biz ailece kusma ishal yaşadık kızlar çok kötüydü şükür iyilestik
merhaba!
hedef56 ne güzel kilo veriyorsun tebrik valla. koşu bandında tempolu mu yürüyorsun, acık havada yürüyüş imkanı varsa daha çok öneriyorlar.
@anbuyanbu , oruç dediğiniz şey gerçek oruç mu yoksa diyet olan mı ? sahurda bence abaratmamışsın ama vucudu susuz bırakmak çok tehlikeli. ben kum döküyorum mesela vucudum susuz kaldığı için. haftalık hedefine ulaşmak için arada oluyorsa bir şey diyemem tabi ama su çok önemli
S seldom , valla benim kilolardan aşağılara indin ya ne iyi hissediyorsundur sen var yamenün detoks diyeti gibi duruyor canım. özel bir diyet mi bu ?
N nurceng , geçmiş olsun hepinize. besin zehirlenmesi falan mı ? bol su için. çok kötü bir şey o ya.
bugünki menüm
sabah: kaşarlı tost -- domates salatalık - salam - reçel - süzme yoğurt - rezene çayı
ara: bir avuç fındık
öğle: domatesli makarna yoğurt limonlu soda, bir bar tadelle
akşam: yeşil mercimek yemeği, salata
iki gündür kardiyo yapmıyorum. reglm hafifledi, imkanım olursa bir saat bisiklet sürücem.
***2.TAKIM 392. ETAP***
akrep33 ( 60,9 / / / %)
hedef52 ( 64,9 / / / %)
uhs (65,3 / / / %)
nurceng (57,1 / / / %)
siyahbeyaz006( 69,5 / / / %)
seldom( 69,9 // / %)
losefar( 71,2 / / / %)
Paleland( / / / %) Yeni üye
2. TAKIM ORTALAMASI : %
***2.TAKIM 392. ETAP***
akrep33 ( 60,9 / / / %)
hedef52 ( 64,9 / / / %)
uhs (65,3 / / / %)
nurceng (57,1 / / / %)
siyahbeyaz006( 69,5 / / / %)
seldom( 69,9 // / %)
losefar( 71,2 /72,2 /1 /1,4 %)
Paleland( / / / %) Yeni üye
2. TAKIM ORTALAMASI : %
ambu okuyorsan beni kilonu bildir lütfen...Herkese gunaydinnnnnnnn.kaptanim beni unuttunmu yoksam cok isin vardida benle ilgilenemedinmi anlamadim :) ayyy gene ilgi manyagi ambu diyceksiniz ama okadar zamandir yokum cok rahat ettiniz artik geri dondum hakkimdir yani.
Bide listede zaten adim yok bu haftada olmasin cok artidayim haftaya daha az artida olur oyle girerim İnsaallah.
Paleland canim benim orucum detoks degil tutmadigim oruclarin kazasi.iki cocuk annesiyim ve hamilelikte tutamadigim oruclari bitirmeye calisiyorum Allah izin verirse
Herkese hayirli cumalar bollll dualar.bugun salavat gunu unutmayalim :*
Canım akşam çok kısıtlı vakit içerisinde getirdim listeyi ve son sayfada yeni arkadaşın adını görünce onu da ekledi ki biliyorum oldukça aktif olduğunu, seni görmek için diğer sayfalara geçerken bilgisayardan kalkmam gerekti o yüzden ekleyemedim, bu hafta beni evin mobilyaları değişti acaip yoğunluğu vardı giremedim o yüzden seni hedefe sormalyım..eee hani ben?Biraz haksızlık olmuyor mu?Bu 3.haftam ilk 2 hafta da geçti....Bende yeterince yazıp aktif olmaya çalışıyorum...tamam mesaj yazıp daha fazla aktif ol diyorsun da boş boş mu yazayım menü paylaşıp dikkatimi çeken sohbetlere zaten katılıyorum....Umarım unutmuşsundur beni de ,ondan dolayı bu listeye almamışsındır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?