yatsı burda saat 5i 10 geçe falan oluyorDünkü menüm:
Sabah:2 yk yulaf ezmesi ve 1 yk nesquik
öğlen: 1 tane simit
akşam:annem kek yapmış iki dilim tarçınlı cevizli kek ve 1 saat sonrasında yarım balık....
Bugün
Sabah:1 simit ve çay,
Öğlen:balık ve roka
akşam daha belli değil:)her gün ne yiyeceğimi düşünmekten kafayı sıyırabilirim:)he bu arada baharatları aldım ama bu yoğurt kafamı karıştırdı benim bağırsakları tembelleştirmesin sakın.Ben internette bir sitede okudum göbek eriten diyet başlığı altında;bu yoğurdu akşam yatmadan 1 saat önce yiyerekten yatasıya kadar su içiyormuşsunuz...Hangisini deneyeyim düşüncelerdeyim...
Losefar hosbulduk canim sende hosgeldin
siyahbeyazcim sen ve seldom artik benim rakibim degil idolum olursunuz anca.benim kilom cok fena ama istahimla uyumlu olarak ilerliyo.esimle akapunktura gitmek istiyorum İnsaallah.valla hic degisiklik yok coluk cocuk ev isleri ayni devam ediyo.sagligimizda yerinde cok sukur daha ne olsun.
Sen nasilsin cocuklar nasil? Hala elifezgi listelerini yapiyosun Masaallah kilon cok iyi
hastalar .kız ateslendii dün gece.bu arada tayinimiz cıktı yine bizim.bu ara dertliyim sorma gitsin
yatsı burda saat 5i 10 geçe falan oluyoryatana kadar su içiyorum akşamdan sonra sadece bu yoğurdu yiyorum diyorsan mantıklı. en azından başka atıştırma yapmamış olursun.önemkli olan yemeyi azltmak özellikle de geceleri (diyene bak )
geçmiş olsun canımhastalar .kız ateslendii dün gece.bu arada tayinimiz cıktı yine bizim.bu ara dertliyim sorma gitsin
akşam sinemadayız. kendimi tutarsam popcorn yemem. bu büyük popcornlar var ya en büyükleri. 1200 cal falanmış :/ orta boyları 500 600 falan. ki hobbit son filmi gösterimde yani, cantama muhtemelen atıştırmalıklar ayarlayacağım ama henüz ne koyayaım emin olamadım. bugün bir daha girmem sanırım. size iyi sohbetler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?