Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yatsı burda saat 5i 10 geçe falan oluyor yatana kadar su içiyorum akşamdan sonra sadece bu yoğurdu yiyorum diyorsan mantıklı. en azından başka atıştırma yapmamış olursun.önemkli olan yemeyi azltmak özellikle de geceleri (diyene bak)

tünaydın arkadaşlar :) arkadaşlar ben regl oldum , canımın tatlı çekmeleri devam etmekte, şimdi spor düzenini nasıl yapıcam onu düşünüyorum. bu akşam davet var bir de ama içkili olacak. bi şarapla paçayı yırtmayı düşünüyorum. elimde cacık olur artık ve bu arada evet motivasyonu yüksek tutalım arkadaşlar, gece kalkıp iki kanat yemekle bir şey olmaz o kadar ya. ekmek yemeyelim ekmek annemle konuştum dün, bir dahaki gelişinde seni böyle görmek istemiyoruz zayıfla eve almam yoksa dedi
babam bile zayıflamış yahu adam diyet yapmış göbek gitmiş. ha keza annem de komşusuyla birlikte dukan diyeti kasıyor çok komikler ya evet arkadaşlar hırs yapyım hırs. bizimkiler de kilo veriyorlar ya beni beğenmiyor haspalarım.

menümü yazıyorum

adet olduğumdan ötürü basıcam papatyayı bünyeye bol bol.

sabah: uyuydum valla kahvaltı yapamadım :/
öğle: kaşarlı tost, papatya çayı, bol salata, zeytin 4 tane, domates bol salata, salam, acuka.
akşam: dışarıdayım ama ızgara tavuk ve bol salata yerim herhalde,

menüm çok sıkıcı bugün valla.

bi ara öğün yaparım , canım şu eti formun cikolatalı şeylerinden çekiyor.

a

hastalar .kız ateslendii dün gece.bu arada tayinimiz cıktı yine bizim.bu ara dertliyim sorma gitsin

Menum
sabah bir havuc biraz kepek ekmegi 4 zeytin yesil cay

ara 4 catal kiymali yumurta biraz ekmek (oglumdan kalanlar) bir mandalina

ikindi bir tabak corba bir kurabiye kepek ekmek peynir sandvic iki mandalina (kurstan gec geldim cok aciktigimdan doyamadim)

Ara birazdan nescafe

aksam kiymali karnibahar belki corbada icerim

simdilik bukadar daha ek yaparsam yarin yazarim

canım benimde akşam dediğim 4:30 5:00 arası kekleri yedim 6:30 gibi de yemeği....Akşam da bu yoğurdu yiyip saat 9 gibi falan sonra su içsem nasıl olur diye düşündüm bende:)....diğer türlü fazla gelir de bağırsağım tembelleşirse diye endişelendim....

bira içtim lanet olsun üç tablet çikolata bir de. her yerim şiş oldu, su tutuyorum iyice :/ bakalım cumaya kadar regl benim başıma daha ne kadar tatlı krizi acacak. cubuk tarcın aldım. şimdi onu emesim var. tatlı diye delircem galiba

sonunda becerdim, ya ben çıkış yapınca bir daha şifremi kabul ettirene kadar kök söktürüyor bu site bana yaaaa!! neyse çok konuşmuşsunuz okuyamıcam :) herkes iyidir hoştur inşallah!! ambucan hoşgelmişsin :)

Hosbulduk seldomcum.kaptanimmmm nerdesin herkes pek ugramiyo galiba.
Ben gece cay yanina iki kurabiye ekleyince saat 3 de hala ayakta olup acikinca sahur yapip oruca niyetlendim.sahurum iki kurabiye bir kepekli sandvic iki mandalina
iftarim buyuk ihtimal kisir olur

Tünaydın kızlar,
Güne mutlu ve güzel bir kahvaltı ile başladım,uykumu tam aldım herhalde bu kadar mutluluk hayretler içerisindeyim...Sabah 1 tane haşlanmış yumurta 1 dilim keçi peyniri 2 dilim kaşar 8 yeşil zeytin 1 domates roka maydonoz ve roka ve yeşil çay
Ara öğün:Baharatlı yoğurt :)

hastalar .kız ateslendii dün gece.bu arada tayinimiz cıktı yine bizim.bu ara dertliyim sorma gitsin
geçmiş olsun canım
kızlar bu aralar fazla giremicem haftaya ödenekler kapatılıyormuş bütün işleri bitirmem lazım allah benim yardımcım olsun inş.yine girmeye çalışırım görüşürüz

bugünki menü

sabah yulaf ezmesi süt
öğle kurufasulye bulgur pilavı yoğurt
ara : form çikolatalı bisküvi
akşam: krepli tavuk bol salata ice tea

akşam sinemadayız. kendimi tutarsam popcorn yemem. bu büyük popcornlar var ya en büyükleri. 1200 cal falanmış :/ orta boyları 500 600 falan. ki hobbit son filmi gösterimde yani, cantama muhtemelen atıştırmalıklar ayarlayacağım ama henüz ne koyayaım emin olamadım. bugün bir daha girmem sanırım. size iyi sohbetler.

Calisanlarin yil sonu hesap isleri var galiba kimseler yok.Allah herkesin yardimcisi olsun.birazdan kalip kisirini yapar cayimi koyarim ohhhhhh keyif bende.bide evi supurup silersem benden iyisi yok

hazır paketlerin üzerinde 150 cl yazıyordu ama koca bir paket neredeyse orta boyundan çok... aslında hiç sevmem ama bir iki kez sırf cl az diye yemiştim...

menü de yazayım hemen :

sabah : 1 baharatlı tost büyük boy
1 bardak süt

öğle : brokoli çorbası 2 kupa
2 Beypazarı kurusu

ara : bir tabak çiğ brokoli ve karnabahar

akşam : 2 ızgara pirzola
domates biber
ayran
2 dlm ekmek
biriki parça turşu

S seldom , paket alıyorsan üzerindeki değer doğrudur. ben şurada görmüştüm ondan yazdım :)

sinemadan döndüm. patlamış mısır yerine nar tanesi yedim film boyunca ^__^ çok mutluyum.

alıntı: vucutcu.com

" Patlamış mısır kilo aldırır mı sorusuna yanıt verebilmek için öncelikle patlamış mısırda kaç kalori bulunuyor sorusunu yanıtlamak gerekmektedir. 100 gram patlamış mısır kalori bakımından 450 kalorilik bir değere sahiptir. Diğer bir ifadeyle, Sinemalarda satılan 250-300 gramlık orta boy patlamış mısır ve beraberinde içtiğimiz kola/gazoz türü içeceklerin beraberinde en az 1610 kalori ve 60 gram doymuş yağ içerdiğini biliniyor. Bu miktar, yetişkin bir kadının neredeyse bir günlük kalori ihtiyacına denk ve 3.5 adet çift köfteli hamburgerdeki kalori miktarına da eşdeğerdir.

Kısacası patlamış mısır özellikle fazla kilo sorunu olanlar için tüketilmemesi gereken bir yiyecek olarak tanımlanabilir. Tabi küçüklerin de ayda bir kezden fazla olmamak kaydıyla patlamış mısır tüketmelerinde çok ta bir beis görülmüyor.

patlamış mısır kilo aldırmayan atıştırmalıklar olarak kullanılacaksa yağda patlatmak yerine mikrodalga fırında patlatılması daha uygun olacaktır. "

günaydın kızlar
birkç gündür işyeri yoğundu. yıl sonu formları aralık 15dediler sonra ocak 15te son tarih denince bıraktım:) ocaktan sonra kalanları halledicem.
2 gün oruç tuttum iyi geldi valla, 67.5 u gördüydüm şükür ki gitti birazı.
pazartesi günü koşu bandında 30dk yürüdüm
salı çarşamba da çarşıda yürüdüm. bugün de kararsızım çarşıda mı dolaşsam ne etsem diye. eve gidince vakit kaybı oluyor az zamanda koşu bandında tempolu yürüyüp ter atıyorum ve 30 dk. sabredersem 200 kalori yakıyorum.
öğle tatili boyunca çarşıda tempolu-yavaş karışık yürüzem alışveriş yapsam uzun süre yürüdüğüm için gene 200 kalori yakıyorum. tek farkı alışveriş yapıp ihtiyacım olan şeyleri veya akşama ne pişireceksem onu satınalabilmem...dez avantajı da çarşıda lokantada ne yesem diye düşünmek için booolca vaktimin olması...galiba şimdilik arada koşu bandı arada dışarda yürüyüşü tercih edeceğim.

seldom hoş geldin ben de sana kızıyordum niye ambu gibi nikini değiştirip gelmiyo diye, inat ettin ama başarmışsın tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…