• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese gunaydin.dun iftarim guzeldi ama sahur azicik karisti birbucuk kasarli kepek sandvic iki kurabiye iki bardak sut.simdiden hararetim var İnsaallah orucu bozmam

Günaydın canlar

Siyahbeyaz nurceng geçmiş olsun... Ambu allah kolaylasin... Hedef enerjiden bir parça bana da istiyorum...

Menü yazayım yoksa çok fena :(

Sabah : çocuklarla kahvalti ettik walla neyi ne kadar yedim bi fikrim yok...

Öğle : 1 kase yoğurt

akşam : 1 mandalina
5 musmula (bayılırım umarım beşte dirabilirim)
1 kase baharatlı ballı yoğurt

merhaba!

hedef56 hedef56 ne güzel kilo veriyorsun tebrik valla. koşu bandında tempolu mu yürüyorsun, acık havada yürüyüş imkanı varsa daha çok öneriyorlar.
@anbuyanbu , oruç dediğiniz şey gerçek oruç mu yoksa diyet olan mı ? sahurda bence abaratmamışsın ama vucudu susuz bırakmak çok tehlikeli. ben kum döküyorum mesela vucudum susuz kaldığı için. haftalık hedefine ulaşmak için arada oluyorsa bir şey diyemem tabi ama su çok önemli Hoppa
S seldom , valla benim kilolardan aşağılara indin ya ne iyi hissediyorsundur sen var ya :-) menün detoks diyeti gibi duruyor canım. özel bir diyet mi bu ?

N nurceng , geçmiş olsun hepinize. besin zehirlenmesi falan mı ? bol su için. çok kötü bir şey o ya.

bugünki menüm

sabah: kaşarlı tost -- domates salatalık - salam - reçel - süzme yoğurt - rezene çayı
ara: bir avuç fındık
öğle: domatesli makarna yoğurt limonlu soda, bir bar tadelle

akşam: yeşil mercimek yemeği, salata

iki gündür kardiyo yapmıyorum. reglm hafifledi, imkanım olursa bir saat bisiklet sürücem.

merhaba!

hedef56 hedef56 ne güzel kilo veriyorsun tebrik valla. koşu bandında tempolu mu yürüyorsun, acık havada yürüyüş imkanı varsa daha çok öneriyorlar.
@anbuyanbu , oruç dediğiniz şey gerçek oruç mu yoksa diyet olan mı ? sahurda bence abaratmamışsın ama vucudu susuz bırakmak çok tehlikeli. ben kum döküyorum mesela vucudum susuz kaldığı için. haftalık hedefine ulaşmak için arada oluyorsa bir şey diyemem tabi ama su çok önemli Hoppa
S seldom , valla benim kilolardan aşağılara indin ya ne iyi hissediyorsundur sen var ya :-) menün detoks diyeti gibi duruyor canım. özel bir diyet mi bu ?

N nurceng , geçmiş olsun hepinize. besin zehirlenmesi falan mı ? bol su için. çok kötü bir şey o ya.

bugünki menüm

sabah: kaşarlı tost -- domates salatalık - salam - reçel - süzme yoğurt - rezene çayı

iki gündür kardiyo yapmıyorum. reglm hafifledi, imkanım olursa bir saat bisiklet sürücem.

Yooo özel bir diyet kür falan değil... Sabah çok abarttım da günü toparlamak için öğle akşam öyle hafif... Şu kadar soyleyeyim 20 cesitten fazla pasta börek vardı ve ben hepsinin tadına baktım :( midem hâlâ bulaniyor :/

iki gündür aksamları dikkat ediyorum.dün sadece yogurt yedim önceki günde yarım elma kefir.ama sabahları hala tık yokk.off ya yarın + cıkarsam cok bozulurum

Herkese gunaydin biz ailece kusma ishal yaşadık kızlar çok kötüydü şükür iyilestik
geçmiş olsun.

merhaba!

bugünki menüm

keşke kilo veriyor olsam alıp veriyorum ben yerimde sayıyorum....
anladım ki ben bu şartlar altında anca bu kadar dikkat edebiliyorum veya yemeyi bu kadar kısabiliyorum (sonrasında arttırıp verdiğimi de geri alıyorum)
kızlar gerçekten elim kolum bağlı gibi. yürümeyi çok seviyorum yemek yemeyi de...ilkokul 4ten beri günde en az 45 dk bazen 1,5 saat yürüyen ben çocuklar yüzüünden yerimden kımıldayamıyorum. eskiden yiyip yakıyordum şimdi o da olmayınca ya kilo alıyorum ya yerimde saıyorum. galiba bu yürüyüşe zaman ayıramama problemimi çözmeden kilo veremeyeceğim. hofff....bunu çözmeme lazım biiiiiir...
ikinci olarak da az önce arkamdan birilerinin kilomla ilgili yorum yaptığını duydum gıcık oldum! ne olursa olsun bu arkadan konuşmadır ve hiç de hoşuma gitmedi (burdan biri değil yanlış anlaşılmasın )
hoffff

menümü yazayım
sabah:1 parça et, 1üçgen peynir, 1dilim çavdar ekmeği, 2 yk cococps, 1çb süt
ara:3 form bisküvi, yarım dilim peynir
öğlen: 1 mercimek köfte, 1 sarma, 3 form bisküvi, yarım dilim peynir, yarım dilim haşhaşlı tatlı

hedef56 hedef56 benim de üniversitede arkamdan konuşan arkadaşlarım varmış ve şu an hiç biriyle görüşmüyorum. Hiç bir zaman erkek delisi olmadım, hep iyimser yaklaştım ama güzelliğim yüzünden onların ilgisini çeken erkekler hep benimle ilgileniyordu. Hoş nedir yani gençlik sonuçta, çok içselleştirmişler. Eskiden havan vardı şimdi şişmiş domuz gibi olmuş falan demişler. :KK57::KK70: Kimisi sevgilimi kıskanıp çocuk bir aktör gibi yanındaki muppet miss pigggy falanlar. :-) Yani gül geç asaslında çok çocukca ve ezikçe bir yaklaşım ama sonucta saglığın için ve onlara da ne kadar güzel olduğuğu hatırlatıp kapak yapmak için diyete devam :) ancak o dilden anlarlar, ama onu da çekemezler valla, susarlar :D bizim millet böyle, napacaksın. metabolizma hızlındırıcı çaylardan iç. Koşu yaparken ritim düşür sonra arttır kısa çalışmalar yap. Valla yapabiliriz bence. Ben 38 küsür kilo vereceğim :)) :KK49::cool:

Son düzenleme:
Geçen hafta biz:

***2.TAKIM 391. ETAP***

akrep33 ( 62,7 / 60,9 / 1,8 / 2,87%)
hedef52 ( 64,9 / 64,9/0 / 0 %)sabit

uhs (66 / 65,3/0,7 / 1,06%)
nurceng (56,9 / 57,1 / -0,2 / -0,35 %)
siyahbeyaz006( 69,5 /69.5 / 0/ 0 %)sabit
seldom( 69,8 /69,9/-0,1 /-0,14 %)
losefar( 71,6 / 71,2 / 0,4 / 0,56%)

2. TAKIM ORTALAMASI :0,57 %

***2.TAKIM 392. ETAP***

akrep33 ( 60,9 / / / %)
hedef52 ( 64,9 / / / %)

uhs (65,3 / / / %)
nurceng (57,1 / / / %)
siyahbeyaz006( 69,5 / / / %)
seldom( 69,9 // / %)
losefar( 71,2 / / / %)
Paleland( / / / %) Yeni üye

2. TAKIM ORTALAMASI : %

***2.TAKIM 392. ETAP***

akrep33 ( 60,9 / / / %)
hedef52 ( 64,9 / / / %)

uhs (65,3 / / / %)
nurceng (57,1 / / / %)
seldom( 69,9 // / %)
losefar( 71,2 / / / %)

eee hani ben?Biraz haksızlık olmuyor mu?Bu 3.haftam ilk 2 hafta da geçti....Bende yeterince yazıp aktif olmaya çalışıyorum...tamam mesaj yazıp daha fazla aktif ol diyorsun da boş boş mu yazayım menü paylaşıp dikkatimi çeken sohbetlere zaten katılıyorum....Umarım unutmuşsundur beni de ,ondan dolayı bu listeye almamışsındır....

Son düzenleme:
Herkese gunaydinnnnnnnn.kaptanim beni unuttunmu yoksam cok isin vardida benle ilgilenemedinmi anlamadim :) ayyy gene ilgi manyagi ambu diyceksiniz ama okadar zamandir yokum cok rahat ettiniz artik geri dondum hakkimdir yani.
Bide listede zaten adim yok bu haftada olmasin cok artidayim haftaya daha az artida olur oyle girerim İnsaallah.

Paleland canim benim orucum detoks degil tutmadigim oruclarin kazasi.iki cocuk annesiyim ve hamilelikte tutamadigim oruclari bitirmeye calisiyorum Allah izin verirse

Herkese hayirli cumalar bollll dualar.bugun salavat gunu unutmayalim :*

kızlarrr günaydıniki ileri bir geri oldum yaaa. ama bekliyorsum bunu demiştim annemler, ablamlar gelecek nitekim beklenen oldu hepimiz homini gırtlak yemediğim kalmadı .grup ortalamasını düşürdüğüm için üzgünüm ama onlar ctesi gidecekler ve ben yine tam gaz devam edeceğim.bu arada grup içi rekabette yaparız birbirimizi gaza getiririz.özledim sizi yoğunluktan, avm gezmekten çok giremiyordum.

***2.TAKIM 392. ETAP***

akrep33 ( 60,9 / / / %)
hedef52 ( 64,9 /65,4 / -0,5/ -0,77 %)

uhs (65,3 / / / %)
nurceng (57,1 / / / %)
seldom( 69,9 /69,3/0,6 / 0,86 %)
losefar( 71,2 /72,2 /-1 /-1,4 %)

Herkese gunaydinnnnnnnn.kaptanim beni unuttunmu yoksam cok isin vardida benle ilgilenemedinmi anlamadim :) ayyy gene ilgi manyagi ambu diyceksiniz ama okadar zamandir yokum cok rahat ettiniz artik geri dondum hakkimdir yani.
Bide listede zaten adim yok bu haftada olmasin cok artidayim haftaya daha az artida olur oyle girerim İnsaallah.

Paleland canim benim orucum detoks degil tutmadigim oruclarin kazasi.iki cocuk annesiyim ve hamilelikte tutamadigim oruclari bitirmeye calisiyorum Allah izin verirse

Herkese hayirli cumalar bollll dualar.bugun salavat gunu unutmayalim :*
ambu okuyorsan beni kilonu bildir lütfen...

kızlar +500üm ama reglin ilk günü. haftaya gidecek bu ...

dünkü menüm hiç fena değildi. akşam da 1 kase kaşarlı domates çorba ve 1 dilim ekmek ile idare ettim.
kaynar denilen çay aktarda yoktu içindeki malzemelerden birkaç tane alıp onu güzelde kaynattım. zencefil-karanfili biliyoruz zaten. tarçın bana ağır geliyor onu katmadım. yeni bahar ı unuttum. ilk defa havlıcan almış oldum. tadını da çok sevdim

eee hani ben?Biraz haksızlık olmuyor mu?Bu 3.haftam ilk 2 hafta da geçti....Bende yeterince yazıp aktif olmaya çalışıyorum...tamam mesaj yazıp daha fazla aktif ol diyorsun da boş boş mu yazayım menü paylaşıp dikkatimi çeken sohbetlere zaten katılıyorum....Umarım unutmuşsundur beni de ,ondan dolayı bu listeye almamışsındır....
Canım akşam çok kısıtlı vakit içerisinde getirdim listeyi ve son sayfada yeni arkadaşın adını görünce onu da ekledi ki biliyorum oldukça aktif olduğunu, seni görmek için diğer sayfalara geçerken bilgisayardan kalkmam gerekti o yüzden ekleyemedim, bu hafta beni evin mobilyaları değişti acaip yoğunluğu vardı giremedim o yüzden seni hedefe sormalyım..
Sen kilonu yazarken başlangıç ve şu anki kilonu yazmayı unutma ve celallenme hemen o gördüğün listenin son hali değil...

Back