Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaaaaan yazacam kız dur çatlamaHedefffffffffff beni gordunde niye bisey yazmadin.gozden uzak olan gonuldendemi uzak oldu yoksam![]()
yok yok akrep şekersiz yapmışbu çok şekerli bir şey ama. nasıl kilo verilir ki şerbetle
eski elbiselerimi yıkadım bugün bir sürü var atmaya da kıyamıyorum ya güzel güzel içine giremiyorum ama çok üzülüyorum, lanet olsun1 aralıkta katılmışım buraya 15 gün olmuş, sanırım haftaya listeye girerim
bu hafta acayip geçireceğim. tartımın pili yoktu ilk katıldığımda 98.1 kilo çıktım iki günlük diyet sonrası daha da şişmanmışım belli ki
ama artık durmak yok
sonuna kadar go go go
az yemeye 15 günde alıştım ve doygunluk hissi geliyor, arada sadece tatlı krizim tutuyor
deliriyorum
bakalım ben de çok merak ediyorum kendimi. hedefim 60 61 kg olmak. yani 37-38 kg verme niyetindeyim. forum çok cansız ondan böyle kendimi gazlamak için uzun uzun yazarım ben kızlar , alışın buna
oh bol bol cümlelerime uygun smiley de kullanıyorum
ZAYIFLAYACAĞIM, EVET, YETER YETER YETER. Sinir stres hayat böyle geçmez. Herkes dışarıdan çok gamsız zaten, hepimizin sıkıntıları var ama kendimizi bırakırsak böyle kilo alır daha mutsuz oluruz. en azından dış görünüş takıntılısı biri olarak ben öyleyim.
hof 38 kilo verebilecek miyim ya. valla yarım gidecek. ben biraz heycanlıyım , tez canlılık yapıyorum.
artık her hafta başında başlangıç kilomu 98.1 alarak, verdiğim kiloya göre hedefime kaç kilo kaldığını yazacağım.
eveet
bugüüki menüm
sabah 1 kaşarlı acı soslu tost - nar ekşili güzel z yağlı salata bol bol - papatya çayı
öğle: brokoli salatası - ice tea
akşam: peynir tabağı, salata , etimek tatlısı
Hamile misin hedef? yoksa canının çekmesi anlamında mı dedinbu eğer lohusa şerbeti ise arkadşa bebk görmeye gittiğimizde bol şekerlisinden içmiştim ve bayılmıştım:)
evde kök zencefil-toz tarçın-karanfil belki toz yenibaharım var, olmazsa akşam az da olsa yapiiim belki aşermem geçer![]()
dünkü mektup işe yaradı kızlar birbirimize bağırıp çağırmaktansa mektup yazmayı uygun buldum birde ya bir yerde duydum ya da okudum hatırlamıyorum karşındaki insana"sana ihtiyacım var" demek çok işe yarıyormuşS.a bacilarimmmmmmm.
Masaallah ne guzel kilo vermissiniz.ben arasira gelip okudum ama telefonum tamir oldu ve ben otomatik girdigimdem sifremi bilmedigim icin tekrar giris yapamadim.ismimdeki bir harfi degistirip tekrar uye oldum.valla hepinizi cok ozledim yoklugumda herkesler kilolari vermis.beni hicccc sormayin kaptanimin dedigi gibi oldu.soz verdigim halde kilo alip geri geldim.bu yuzden uzgunum ama verip donmeyi beklesem belki hic gelemezdim.
Uhscim esler ilk zamanki gibi kalmiyo malesef ama senin cabani ve uzuntunu anlar hersey yoluna girer İnsaallah uzme kendini.
sağol canım sizde inş düzeltirsiniz aradaki kırgınlıkları ben hep şöyle düşünürüm gün gelir anne baba vefat eder çocuklar evlenir bize sadece kocamız kalır.o yüzden kıymet bilmek gerekir(tabi onlarda bize karşı aynı şeyleri düşünmeli)takma kafana canım erkekler bizim gibi değil boşver akışına bırak
süpersin palelandcim ama akşam yemeğinle öğle yemeğin yer değişmeliydi.o şekilde daha güzel kilolar verebilirsineski elbiselerimi yıkadım bugün bir sürü var atmaya da kıyamıyorum ya güzel güzel içine giremiyorum ama çok üzülüyorum, lanet olsun1 aralıkta katılmışım buraya 15 gün olmuş, sanırım haftaya listeye girerim
bu hafta acayip geçireceğim. tartımın pili yoktu ilk katıldığımda 98.1 kilo çıktım iki günlük diyet sonrası daha da şişmanmışım belli ki
ama artık durmak yok
sonuna kadar go go go
az yemeye 15 günde alıştım ve doygunluk hissi geliyor, arada sadece tatlı krizim tutuyor
deliriyorum
bakalım ben de çok merak ediyorum kendimi. hedefim 60 61 kg olmak. yani 37-38 kg verme niyetindeyim. forum çok cansız ondan böyle kendimi gazlamak için uzun uzun yazarım ben kızlar , alışın buna
oh bol bol cümlelerime uygun smiley de kullanıyorum
ZAYIFLAYACAĞIM, EVET, YETER YETER YETER. Sinir stres hayat böyle geçmez. Herkes dışarıdan çok gamsız zaten, hepimizin sıkıntıları var ama kendimizi bırakırsak böyle kilo alır daha mutsuz oluruz. en azından dış görünüş takıntılısı biri olarak ben öyleyim.
hof 38 kilo verebilecek miyim ya. valla yarım gidecek. ben biraz heycanlıyım , tez canlılık yapıyorum.
artık her hafta başında başlangıç kilomu 98.1 alarak, verdiğim kiloya göre hedefime kaç kilo kaldığını yazacağım.
eveet
bugüüki menüm
sabah 1 kaşarlı acı soslu tost - nar ekşili güzel z yağlı salata bol bol - papatya çayı
öğle: brokoli salatası - ice tea
akşam: peynir tabağı, salata , etimek tatlısı
ayyyy öyle mi anlaşıldı, canımın çekmesi anlamında tabi kiHamile misin hedef? yoksa canının çekmesi anlamında mı dedin
oh afiyet olsun ama fazla yaramasın kilolara,çocuklara yarasın ama:)menüüüüüüü
öhüm öhüm
böhüm
vazgeçtim
dün sabah:- (geç kalıyoruz, gece yatmıyorlar sabah da kalkmıyorlar)
öğlen: 1 kuru incir, 5 badem
saat 14: yarım dürüm döner+150 ml ayran
ikindi:5 badem
akşam: 1 koca tabak kepekli makarna (330 kal)+1 çk yağ ile ,
1 kase yoğurt
ara: 2 kayısı+1 çb süt
(buraya kadar ne kadar normal değil mi?)
saat 9 yatış
9,30da acıktık diye yataktan kalkan ikizlerle beraber mutfağa gidiş, akşam ymeğinde çocuklar için hazırladığım ne onların yediği ne de diyette olduğumdan benim yediğim tavuk kanatlardan 2 tane yedim.
battı balık...15 kadar zeytin(135 kal)...3 dilim kadar ekmek kabuğu (210 kal)
neyse bu kadar yedim madem hadi oruç tıtayım dedim
gece tekrar sahura kalkıp
1dilim peynir, 2 yumurta, 2 dilim ekmek, 10 zeytin...
dünün tek iyi yanı 30 dk koşu bandında yürüdüm 200 kalori