• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ekmek yok mu menunde

Yok tatlım. Önceki gün poaça yemiştim. Gece midem asitlendi, kalan bi poğaçanın yarısını gece iki gibi yemek zorunda kaldım. Bugün buğday ekmeği aldım ama menümde kullanmadım canım çekmedi. Yarın sabah kahvaltıda iki dilim ekmeğe kaşarlı salçalı tost yapıcam. Canım çok çekti pulpulbiberli.. Ondan bi dilim hakkımı da poğça yüzünden bugüne kaydırdım. Bu arada@akrep33 kaynar ilk defa gördüm ve sordum 8,5 tl dediler. Reglm yaklaşmakta ondan alayım diyorum çünkü bugün ekmek almaya giderken az daha ekler alıyordum ama marul aldım çıktım.

Yok tatlım. Önceki gün poaça yemiştim. Gece midem asitlendi, kalan bi poğaçanın yarısını gece iki gibi yemek zorunda kaldım. Bugün buğday ekmeği aldım ama menümde kullanmadım canım çekmedi. Yarın sabah kahvaltıda iki dilim ekmeğe kaşarlı salçalı tost yapıcam. Canım çok çekti pulpulbiberli.. Ondan bi dilim hakkımı da poğça yüzünden bugüne kaydırdım. Bu arada@akrep33 kaynar ilk defa gördüm ve sordum 8,5 tl dediler. Reglm yaklaşmakta ondan alayım diyorum çünkü bugün ekmek almaya giderken az daha ekler alıyordum ama marul aldım çıktım.
Bizim burda 5 lira canım.. Ben kutunun hepsini yapmıyorum, bölüyorum.. 5 e bölerim mesela.. Suyu eksildikçe kaynamış su ekleyip iyice ısıtıp içiyorum tabi ceviz de ekleyerek, her kupaya 1 ceviz..

Günaydın kızlar...Sabah Kahvaltısınde 2 yk yulaf 2 yk nesquik cornflakes ve süt yedim...Öğlen 1 dilim kek ve soda...Akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum....

Kaynar ne biz de lohusa şerbeti derler ondan mı?Çok şeker var yalnız onda 2 kilo katarlar neredeyse...Yani güzeldir faydalıdır ama ne bileyim kalorili olabilir paleland...

Yogun bir gundu annemler geldi,ablalarim ve teyzem,yaklaşik 2 aydir beni gormuyorlar ve ben 5 kilo vermeme ragmen hicbiri farketmedi.cok üzgünüm

Günaydın kızlar...Sabah Kahvaltısınde 2 yk yulaf 2 yk nesquik cornflakes ve süt yedim...Öğlen 1 dilim kek ve soda...Akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum....

Kaynar ne biz de lohusa şerbeti derler ondan mı?Çok şeker var yalnız onda 2 kilo katarlar neredeyse...Yani güzeldir faydalıdır ama ne bileyim kalorili olabilir paleland...
A

Ben akrepin gönderisinde gördüm o daha iyi bilir ama anladığım kadarıyla tarçınla tatlandırılmış bişimiş. Şekerli olsa aktar satmaz herhalde bilemedim ki :)

Bugün menüm

Sabah salçalı kaşarlo tost bol salata çay
Öğle haftasonu olduğu için misafirlikte bi dilim kakaplu ıslak kek ve iki sarma :)
Akşam sinemadaydık bi kumpiri bölüştük arkadaşla ama yağsız kaşarsız sadece kısır ve haydari koydurduk bol su içtik :))

Merhaba kızlar,

Dün akşam eşim ve arkadaşlarıyla dışarı çıktık 3 dilim pizza yedim...Sabah abim geldi ve kahvaltıdaydık....1 cay kaşığı bal yarım çay kaşığı tereyağ 8 zeytin 2 yumurta ve 1 ince dilim ekmek yedim tam anlamıyla bir pazar kahvaltısı oldu...
Öğlen 1 kase cornflakes
Genelde yeşilçay veya 7otluçay içiyorum...Bir de hedef52 nin dediği baharatlı yoğurda başlamayı düşünüyorum bu hafta....İnşallah bende faydasını görürüm....:)

günaydın kızlar nasılsınız bende ne iyiyim ne de kötü
eşimle limoniyiz bu aralar canım ona sıkılıyor önceden barışmadan uyumazdık ama kendisi dün mışıl mışıl uyudu barışma çabasına da girmedi önemsemedi herhalde ben de gece oturdum hem ağladım hemde mektup yazdım kendisine sabah servise binerken verdim.okuyup beni arar diye düşünmüştüm ama aramadı hayırısı olsun bakalım akşam ne olacak

S.a bacilarimmmmmmm.
Masaallah ne guzel kilo vermissiniz.ben arasira gelip okudum ama telefonum tamir oldu ve ben otomatik girdigimdem sifremi bilmedigim icin tekrar giris yapamadim.ismimdeki bir harfi degistirip tekrar uye oldum.valla hepinizi cok ozledim yoklugumda herkesler kilolari vermis.beni hicccc sormayin kaptanimin dedigi gibi oldu.soz verdigim halde kilo alip geri geldim.bu yuzden uzgunum ama verip donmeyi beklesem belki hic gelemezdim.
Uhscim esler ilk zamanki gibi kalmiyo malesef ama senin cabani ve uzuntunu anlar hersey yoluna girer İnsaallah uzme kendini.

günaydın kızlar nasılsınız bende ne iyiyim ne de kötü
eşimle limoniyiz bu aralar canım ona sıkılıyor önceden barışmadan uyumazdık ama kendisi dün mışıl mışıl uyudu barışma çabasına da girmedi önemsemedi herhalde ben de gece oturdum hem ağladım hemde mektup yazdım kendisine sabah servise binerken verdim.okuyup beni arar diye düşünmüştüm ama aramadı hayırısı olsun bakalım akşam ne olacak
takma kafana canım erkekler bizim gibi değil boşver akışına bırak

S.a bacilarimmmmmmm.
Masaallah ne guzel kilo vermissiniz.ben arasira gelip okudum ama telefonum tamir oldu ve ben otomatik girdigimdem sifremi bilmedigim icin tekrar giris yapamadim.ismimdeki bir harfi degistirip tekrar uye oldum.valla hepinizi cok ozledim yoklugumda herkesler kilolari vermis.beni hicccc sormayin kaptanimin dedigi gibi oldu.soz verdigim halde kilo alip geri geldim.bu yuzden uzgunum ama verip donmeyi beklesem belki hic gelemezdim.
Uhscim esler ilk zamanki gibi kalmiyo malesef ama senin cabani ve uzuntunu anlar hersey yoluna girer İnsaallah uzme kendini.
kız hoşgeldinnnn özledik seni valla.biz kilo verirken sen niye aidın bakiyim.elini cabuk tut da seldomla bana yetiş.bu arada akrep eridi gitti anacım gördün mü yeni kilosunu60 kiloda.hedef aynı :)biraz kızdırayım da ..

ee sen naptın.anlat.yediğin içtigin senin olsun:)tecrübelerini paylaş

Losefar hosbulduk canim sende hosgeldin
siyahbeyazcim sen ve seldom artik benim rakibim degil idolum olursunuz anca.benim kilom cok fena ama istahimla uyumlu olarak ilerliyo.esimle akapunktura gitmek istiyorum İnsaallah.valla hic degisiklik yok coluk cocuk ev isleri ayni devam ediyo.sagligimizda yerinde cok sukur daha ne olsun.
Sen nasilsin cocuklar nasil? Hala elifezgi listelerini yapiyosun Masaallah kilon cok iyi

Kuzum bu hafta hiç zorlanmadım aslında ve bu kadar verdiğime ben de çok şaşırdım..
Sabahları çok güzel yedim, ikindin kızım gelince birlikte yedik, akşamı da çok hafif geçirdim ama her menü sonrası mutlaka kocaman kupada bol cevizli kaynar içtim şekersiz tabiki.. Bazen akşam otururken canım çekti yine içtim ve farkettimki kaynar benim tatlı isteğimi yok etti. Akşam kahve yanında çukulata yemedim mesela. Aralarda açlık krileri hiç yaşamadım..
Anladımki kaynar kan şekerini düzenlediği için ne tatlı ne de açlık krizi oluyor.
Üstelik çok güel bağırsak çalıştırıyor..
Yani ben bu hafta verdiğim kiloyu kaynara borçluyum..
Tabi birde ev içi koşturmalarım bugünün işini yarına barakmamalarım:KK73:
kaynarı hiç içmedim ama hayallerimi süslüyor...ben de böyleyim işte tvde gördüğüm hiç lezzetini bile bilmediğim bişeyi canım çekebiliyor

Back