Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
="akrep33, post: 38267845, member: 94262"]***2.TAKIM 391. ETAP***
akrep33 ( 62,7 / / / %)
hedef52 ( 64,9 / / / / %)
uhs (66 / 65,3/0,7 / 1,06%)
nurceng (56,9 / / / %)
siyahbeyaz006( 69,5 / / / %)
seldom( 69,8 // / %)
losefar( 71,6 / 71,2/ 0.4 / %)
2. TAKIM ORTALAMASI :
ilk bildirim benden çok şükür gitti kilolarım göbeğimdeki şişkinlikler indi inş devamı da gelir
Haftaya cuma hedef koy kendine ve bugünden başla canım.Bu hafta benim icin kötü oldu,olsunnn yilmayacagim bu yarişma beni azimlendiriyor.haftaya cuma inş daha guzel sonuclar alirim
Atv de karatay var
doğumgününüz kutlu olsun tatlım bizde kutlamıştık 1-2 ay önce paşamın doğumgününü ne heyecan vericiydi benim içinKilom 57.1 arkadaşlar 2 gündür giremedim dün akşam oğlumun doğum günü vardı hepinizi öptüm
Canım paylaşımlarını biraz daha çoğalt haftaya cuma alalım seni listeye..O diyet çok zor ya ben denedim de illa sabah kahvaltısında insanın canı ekmek yemek istiyor....Bu arada bizde yani benim mesela bu ikinci haftam olacak(ilk iki haftayı atlatmış oldum yani ,haftaya benim kilomda ortalamaya girecek mi?bu hafta az kilo vermişim bu arada 79.2/79/%00
Kuzum bu hafta hiç zorlanmadım aslında ve bu kadar verdiğime ben de çok şaşırdım..Akrep sana inanamıyorum. Süper maşallah. Ama dikkat et sağlığına lütfen ve geri alma lütfen. Birden kilo verdin ya niye se endiseliyim senin icin
Adanani kaynarindan bahsediyorsun degil mi .ben de getirteyim .sekersiz nasil olur bilmemKuzum bu hafta hiç zorlanmadım aslında ve bu kadar verdiğime ben de çok şaşırdım..
Sabahları çok güzel yedim, ikindin kızım gelince birlikte yedik, akşamı da çok hafif geçirdim ama her menü sonrası mutlaka kocaman kupada bol cevizli kaynar içtim şekersiz tabiki.. Bazen akşam otururken canım çekti yine içtim ve farkettimki kaynar benim tatlı isteğimi yok etti. Akşam kahve yanında çukulata yemedim mesela. Aralarda açlık krileri hiç yaşamadım..
Anladımki kaynar kan şekerini düzenlediği için ne tatlı ne de açlık krizi oluyor.
Üstelik çok güel bağırsak çalıştırıyor..
Yani ben bu hafta verdiğim kiloyu kaynara borçluyum..
Tabi birde ev içi koşturmalarım bugünün işini yarına barakmamalarım![]()
Olur canım,denerim... :)Canım paylaşımlarını biraz daha çoğalt haftaya cuma alalım seni listeye..