Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hedef56 , selam :) paleland olarak biraz kendimden bahsedeyim o zaman. şu sıralar çalışmıyorum; biraz sağlık ve uyku problemlerim var ve çok kilo aldım aslında 90 civarı değil 100 kg civarı 26 yaşında bir bayanım :) kilom geçen hafta 97 98 kg arası oynuyordu. her yıl düzenli olararak neredeyse on- on iki kilo aldım. en son üç yıl önce 70 kg idim. strese bağlı duygusal yeme bozukluğum var. antidepresan kullanmayı sevmiyorum. iş hayatına girmemle birlikte işler yoluna girmedi çünkü stresli bir mesleğe sahibim. amacım forum arkadaşlarının kendi istikrar ve cabalarından motive olup, aynı katılımla bir sinerji oluşturmak. gerekli motivasyona sahip olursam çok hızlı ve sağlıklı kilo vereceğimi düşünüyorum. yediğimi içtiğimi paylaşacağım zaten. bunun dışında en büyük sıkıntım aynada kendimi tanıyamıyor oluşum. bunu çok net görüyorum ve kendime karşı yabancılaştım. evet kendimle barışık değilim ve olmayı da bu haldeyken düşünmüyorum. çok güzel bir yüzüm ve fizik yapım var bence çünkü
hedefim şimdilik 70 kg ye inmek. ikinci etapta ise 60-61 kg olmak. yani aşağı yukarı 38 kg vermeyi hedefliyorum. süre olarak bir kısıtlama koymadım kendime ama altı ay gönlümden geçen. daha erken olursa ne ala. haftalık kilo verme listelerinde 2. grup üyesi olarak listenin ortalamasını yükseltme ve üst sıralardan giriş yapmayı istiyorum . motivasyonumu sonuna kadar sürdürmek istiyorum ; çünkü biraz hırslanmaya da ihtiyacım var acıkcası. bu nedenle benim böyle dik ve iddialı çıkışlarımı biraz mazur görün
çünkü olay biraz da özgüven meselesi benim için. kısacası şu an ki ruh halimden sıyrılmak için o 38 kg gidecek!
hepinize şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum
90ı yazarken teeddüt ettim bu kız o kadar spor yapıyor-yapabiliyor yoksa 90 kilo değil miydi diye, pot kırmasam bari diyerekten yazdım. kilonla çelişiyorsun cicim....Yani o kadar spora devam edebilirsen süper. inşallah dizlerini falan yıpratmazsın. Eğer hormonol bir problemin yoksa senin kilo vermen zaten çok kolay, yaşın genç hareketin bol...yalnız şu duygu durumu depresyon işi pismiş. kendin halledebiliyorsan ki doktoralr kendilerinden habersiz ilaç bıraktırmıyorlar bırakılırsa tedavi en başa dönüyor falan sıkıntı. umarım kendi başına halledersin ve yemeğe sarmadan halldersin. Papatya çayı içebilirsin.herrrr bişeye iyi geliyo. Öncelikle strese karşı relaks etkisi var. akşam saatlerind eiçiliyor dinginlik veriyor, uykuya dalmayı kolaylaştırıyor. rahatlama sağladığı için strese bağlı kabızlığa iyi geliyor, mideyi rahatlatıp sindirim kolaylaşıyor, gaz şikayeti azalıyor, yüksek tansiyonu düşürüyor+ midede gastrit ülser varsa midedeki miktobu temizliyormuş...Son deönem keşfettim. Adet öncesi hafta bütün kadınlara tavsiye ediliyor...Böyle bana sihirli değnek gibi dokunup birden rahatlatmadı ama iyi geldiğini düşünüyorum.Akşam çoluk çocuk + koca evdeyse 1 fincan içiyorum![]()
Seldom merak ettiğim sözleşmeye yazdırdık diyorsun ya bunu bir avukatla mı yaptınız ya da işten anlayan biriyle mi? Çünkü o kadar detay var ki ...avuklatların elinde belki de emlakçıların neyse yaza yaza bi liste oluşmuştur onun üstünde değişiklik veya ekleme daha kolay olur. İnşallah bizim da niyetimiz o evi satıp (şimdi boş bekliyo kiracıdan tırstık) tayinimiz çıktığı yerde kalacaksak orda bi ev almak. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin evlerimizde.
dikkatli arkadasım benim.bu hafta ders calışıorum.ikinci üniv.okumaya karar vermiştim ya hani.bu haftsonu sınavlar var.ama listelerimi yapıyorum %80 oranında.kilo da 300 400 gr vermiştim ama bugun reglim ilk günü sabah biraz fazla cıktı.yarın düzelir umarım
hedef56 , selam :) paleland olarak biraz kendimden bahsedeyim o zaman. şu sıralar çalışmıyorum; biraz sağlık ve uyku problemlerim var ve çok kilo aldım aslında 90 civarı değil 100 kg civarı 26 yaşında bir bayanım :) kilom geçen hafta 97 98 kg arası oynuyordu. her yıl düzenli olararak neredeyse on- on iki kilo aldım. en son üç yıl önce 70 kg idim. strese bağlı duygusal yeme bozukluğum var. antidepresan kullanmayı sevmiyorum. iş hayatına girmemle birlikte işler yoluna girmedi çünkü stresli bir mesleğe sahibim. amacım forum arkadaşlarının kendi istikrar ve cabalarından motive olup, aynı katılımla bir sinerji oluşturmak. gerekli motivasyona sahip olursam çok hızlı ve sağlıklı kilo vereceğimi düşünüyorum. yediğimi içtiğimi paylaşacağım zaten. bunun dışında en büyük sıkıntım aynada kendimi tanıyamıyor oluşum. bunu çok net görüyorum ve kendime karşı yabancılaştım. evet kendimle barışık değilim ve olmayı da bu haldeyken düşünmüyorum. çok güzel bir yüzüm ve fizik yapım var bence çünkü
hedefim şimdilik 70 kg ye inmek. ikinci etapta ise 60-61 kg olmak. yani aşağı yukarı 38 kg vermeyi hedefliyorum. süre olarak bir kısıtlama koymadım kendime ama altı ay gönlümden geçen. daha erken olursa ne ala. haftalık kilo verme listelerinde 2. grup üyesi olarak listenin ortalamasını yükseltme ve üst sıralardan giriş yapmayı istiyorum . motivasyonumu sonuna kadar sürdürmek istiyorum ; çünkü biraz hırslanmaya da ihtiyacım var acıkcası. bu nedenle benim böyle dik ve iddialı çıkışlarımı biraz mazur görün
çünkü olay biraz da özgüven meselesi benim için. kısacası şu an ki ruh halimden sıyrılmak için o 38 kg gidecek!
hepinize şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum
Selam citirlar ben de kendimi tekrardan taniak istiyorum.yaklasik 1 aydir sizinleyim,36 yasindayim,2 oglum var 5 yaş ve 8 aylik,kamuda calisiyorum,diyete baslarken 76 kg'dim yaklasik 4 kg verdim.boyum 1.55 hedefim 55 kg olmak
Ben de eskileri cok okumasam da bu 1 aylik surede hedef52nin 3 cocuginun oldugunu biliyorum calisip calismadigini bilmiyorum ama sanirim calisiyor....seldomun 1 kizinin oldugunu 2.cocugunun olup olmadigini anlayamadim daha ,ogretmem oldugunu ve yaklasik 30 kilo verdigini biliyorum.nurceng ve uhs nin de minik bebekleri oldunu anladim.ama akrep benim ıcin şu anda muamma..sizler eski dost olmuşsunuz umarim zaman içinde bizler de bu samimiyeti yakalayabiliriz. Bu arada maşaallah herkes ev sahibi onu da bugun ogrendik.biz de ev alali 2 sene oldu hiç peşinatimiz yoktu hepsi banka kredisi ayda 2500 civari kredi ödüyoruz bu bizi inanilmaz yoruyor 700 de bakici.çok sıkışiyoruz donem donem satmayi düşünüyoruz.Allah tüm borçlulara yardom etsin.
Bi de farkindaysaniz yaşlarimiz,yaşam duzenimoz ,kilolarimiz falan birbirine ne kdar yakin.sanki özellikle ayni gruba seçilmişiz gibi....
yeni gelen tüm arkadaşlar ilk hafta deneme haftası olduğundan listeye giremeyecek olsalar bile kilolarını bildirsinler. hem motivasyon oluyor hem de o kilolar lazım oluyor.
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin bu hafta kiloyugünaydınnnnn
Geçen hafta 72,7
Bu hafta 71,6
Fark 1,1 kg yaşasınnnnnn
hoşgeldin tatlım bende uhs 29 yaşındayım kamuda memurum 1 erkek bebeğim var 15 aylıkstres hormonu tavan olduğu için enerjimi boşaltabiliyorum spor yaparak ancak :) zaten şu an boşta ve motivasyon yüksek olduğu için yapabildiğim kadar yapıyorum. dizlerimi incitmemek için önce beş ön dk arası boş pedal çeviriyorum. terimi çok soğutmadan 2 5 dk arası ara veriyorum, sporu birirken de ısınma hareketiyle bitiriyorum.evet papatya çayı menülerimde kullanıyorum zaten. güzel bir bitki çayı. gaz için de iyi demeniz gibi. :)
tekrar hoşgeldin o zaman tatlım 1 ayda 4 kilo çok güzel bence allah devamını getirsin canımSelam citirlar ben de kendimi tekrardan taniak istiyorum.yaklasik 1 aydir sizinleyim,36 yasindayim,2 oglum var 5 yaş ve 8 aylik,kamuda calisiyorum,diyete baslarken 76 kg'dim yaklasik 4 kg verdim.boyum 1.55 hedefim 55 kg olmak
Tebrikler canımgünaydınnnnn
Geçen hafta 72,7
Bu hafta 71,6
Fark 1,1 kg yaşasınnnnnn
6 lı rakamlara inmissin Tebrikler seldomcum***2.TAKIM 390. ETAP***
akrep33 ( 63 / 62,7 / 0,3 / 0,48%)
hedef52 ( 65,3 / / / %)
uhs (66 / / / %)
nurceng (57 / / / %)
siyahbeyaz006( 69,8 / / / %)
krakker (81,2 / / / %)hastalık sebebi ile izne ayrıldı
seldom( 70 /69.8 / 0.2 / %)
losefar( 72,7 / 71,6 / 1,1 / 1,51%)
2. TAKIM ORTALAMASI : %
yaaaaaaaaa yüzde hesaplamayı ben yine unuttumbiri hesaplayabilir mi lütfen... 6lııııııııııııııııııııııııııııııııı bir rakam yazdım farkındamısınız ayol yehuuuuu yihuuuuuu huuuuu wuhuuuuuuuuuuuuuu!!!
![]()