• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün ki menüm
sabah 4 yk yulaf,1 elma,1 sb süt,tarcın.pişirip yedim cok doyurucu ıdı.
ögle ıspanak yemegi yogurt
ara kepek ekmekli tost
aksam balık roka,1 dilim ev baklavası
ara bu olmayan tarafı 3-4 avuc cıtır leblebi

hedef56 hedef56 , selam :) paleland olarak biraz kendimden bahsedeyim o zaman. şu sıralar çalışmıyorum; biraz sağlık ve uyku problemlerim var ve çok kilo aldım aslında 90 civarı değil 100 kg civarı 26 yaşında bir bayanım :) kilom geçen hafta 97 98 kg arası oynuyordu. her yıl düzenli olararak neredeyse on- on iki kilo aldım. en son üç yıl önce 70 kg idim. strese bağlı duygusal yeme bozukluğum var. antidepresan kullanmayı sevmiyorum. iş hayatına girmemle birlikte işler yoluna girmedi çünkü stresli bir mesleğe sahibim. amacım forum arkadaşlarının kendi istikrar ve cabalarından motive olup, aynı katılımla bir sinerji oluşturmak. gerekli motivasyona sahip olursam çok hızlı ve sağlıklı kilo vereceğimi düşünüyorum. yediğimi içtiğimi paylaşacağım zaten. bunun dışında en büyük sıkıntım aynada kendimi tanıyamıyor oluşum. bunu çok net görüyorum ve kendime karşı yabancılaştım. evet kendimle barışık değilim ve olmayı da bu haldeyken düşünmüyorum. çok güzel bir yüzüm ve fizik yapım var bence çünkü :KK22: hedefim şimdilik 70 kg ye inmek. ikinci etapta ise 60-61 kg olmak. yani aşağı yukarı 38 kg vermeyi hedefliyorum. süre olarak bir kısıtlama koymadım kendime ama altı ay gönlümden geçen. daha erken olursa ne ala. haftalık kilo verme listelerinde 2. grup üyesi olarak listenin ortalamasını yükseltme ve üst sıralardan giriş yapmayı istiyorum . motivasyonumu sonuna kadar sürdürmek istiyorum ; çünkü biraz hırslanmaya da ihtiyacım var acıkcası. bu nedenle benim böyle dik ve iddialı çıkışlarımı biraz mazur görün :KK68: çünkü olay biraz da özgüven meselesi benim için. kısacası şu an ki ruh halimden sıyrılmak için o 38 kg gidecek! Hoppa

hepinize şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum

90ı yazarken teeddüt ettim bu kız o kadar spor yapıyor-yapabiliyor yoksa 90 kilo değil miydi diye, pot kırmasam bari diyerekten yazdım. kilonla çelişiyorsun cicim....Yani o kadar spora devam edebilirsen süper. inşallah dizlerini falan yıpratmazsın. Eğer hormonol bir problemin yoksa senin kilo vermen zaten çok kolay, yaşın genç hareketin bol...yalnız şu duygu durumu depresyon işi pismiş. kendin halledebiliyorsan ki doktoralr kendilerinden habersiz ilaç bıraktırmıyorlar bırakılırsa tedavi en başa dönüyor falan sıkıntı. umarım kendi başına halledersin ve yemeğe sarmadan halldersin. Papatya çayı içebilirsin.herrrr bişeye iyi geliyo. Öncelikle strese karşı relaks etkisi var. akşam saatlerind eiçiliyor dinginlik veriyor, uykuya dalmayı kolaylaştırıyor. rahatlama sağladığı için strese bağlı kabızlığa iyi geliyor, mideyi rahatlatıp sindirim kolaylaşıyor, gaz şikayeti azalıyor, yüksek tansiyonu düşürüyor+ midede gastrit ülser varsa midedeki miktobu temizliyormuş...Son deönem keşfettim. Adet öncesi hafta bütün kadınlara tavsiye ediliyor...Böyle bana sihirli değnek gibi dokunup birden rahatlatmadı ama iyi geldiğini düşünüyorum.Akşam çoluk çocuk + koca evdeyse 1 fincan içiyorum:KK45:

90ı yazarken teeddüt ettim bu kız o kadar spor yapıyor-yapabiliyor yoksa 90 kilo değil miydi diye, pot kırmasam bari diyerekten yazdım. kilonla çelişiyorsun cicim....Yani o kadar spora devam edebilirsen süper. inşallah dizlerini falan yıpratmazsın. Eğer hormonol bir problemin yoksa senin kilo vermen zaten çok kolay, yaşın genç hareketin bol...yalnız şu duygu durumu depresyon işi pismiş. kendin halledebiliyorsan ki doktoralr kendilerinden habersiz ilaç bıraktırmıyorlar bırakılırsa tedavi en başa dönüyor falan sıkıntı. umarım kendi başına halledersin ve yemeğe sarmadan halldersin. Papatya çayı içebilirsin.herrrr bişeye iyi geliyo. Öncelikle strese karşı relaks etkisi var. akşam saatlerind eiçiliyor dinginlik veriyor, uykuya dalmayı kolaylaştırıyor. rahatlama sağladığı için strese bağlı kabızlığa iyi geliyor, mideyi rahatlatıp sindirim kolaylaşıyor, gaz şikayeti azalıyor, yüksek tansiyonu düşürüyor+ midede gastrit ülser varsa midedeki miktobu temizliyormuş...Son deönem keşfettim. Adet öncesi hafta bütün kadınlara tavsiye ediliyor...Böyle bana sihirli değnek gibi dokunup birden rahatlatmadı ama iyi geldiğini düşünüyorum.Akşam çoluk çocuk + koca evdeyse 1 fincan içiyorum:KK45:

stres hormonu tavan olduğu için enerjimi boşaltabiliyorum spor yaparak ancak :) zaten şu an boşta ve motivasyon yüksek olduğu için yapabildiğim kadar yapıyorum. dizlerimi incitmemek için önce beş ön dk arası boş pedal çeviriyorum. terimi çok soğutmadan 2 5 dk arası ara veriyorum, sporu birirken de ısınma hareketiyle bitiriyorum.evet papatya çayı menülerimde kullanıyorum zaten. güzel bir bitki çayı. gaz için de iyi demeniz gibi. :)

Selam citirlar ben de kendimi tekrardan taniak istiyorum.yaklasik 1 aydir sizinleyim,36 yasindayim,2 oglum var 5 yaş ve 8 aylik,kamuda calisiyorum,diyete baslarken 76 kg'dim yaklasik 4 kg verdim.boyum 1.55 hedefim 55 kg olmak

Ben de eskileri cok okumasam da bu 1 aylik surede hedef52nin 3 cocuginun oldugunu biliyorum calisip calismadigini bilmiyorum ama sanirim calisiyor....seldomun 1 kizinin oldugunu 2.cocugunun olup olmadigini anlayamadim daha ,ogretmem oldugunu ve yaklasik 30 kilo verdigini biliyorum.nurceng ve uhs nin de minik bebekleri oldunu anladim.ama akrep benim ıcin şu anda muamma..sizler eski dost olmuşsunuz umarim zaman içinde bizler de bu samimiyeti yakalayabiliriz. Bu arada maşaallah herkes ev sahibi onu da bugun ogrendik.biz de ev alali 2 sene oldu hiç peşinatimiz yoktu hepsi banka kredisi ayda 2500 civari kredi ödüyoruz bu bizi inanilmaz yoruyor 700 de bakici.çok sıkışiyoruz donem donem satmayi düşünüyoruz.Allah tüm borçlulara yardom etsin.
Bi de farkindaysaniz yaşlarimiz,yaşam duzenimoz ,kilolarimiz falan birbirine ne kdar yakin.sanki özellikle ayni gruba seçilmişiz gibi....

Seldom merak ettiğim sözleşmeye yazdırdık diyorsun ya bunu bir avukatla mı yaptınız ya da işten anlayan biriyle mi? Çünkü o kadar detay var ki ...avuklatların elinde belki de emlakçıların neyse yaza yaza bi liste oluşmuştur onun üstünde değişiklik veya ekleme daha kolay olur. İnşallah bizim da niyetimiz o evi satıp (şimdi boş bekliyo kiracıdan tırstık) tayinimiz çıktığı yerde kalacaksak orda bi ev almak. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin evlerimizde.

canım benim kardeşimin eşi tam bir görev adamı :) vekaleti ona verdim o araştırdı soruşturdu ve elinde bir listeyle sözleşmeye geldi... hatta bana ne oluyorsa biraz utandım bile adamlardan bu ne ıncık cıncık yazmış diye ama çok iyi oldu, hatta gitmiş kış bahçesinin kapısı sürgüsünde çizik var diye değiştirtmiş adamlara... ben hayatta yapamazdım mesela...

dikkatli arkadasım benim.bu hafta ders calışıorum.ikinci üniv.okumaya karar vermiştim ya hani.bu haftsonu sınavlar var.ama listelerimi yapıyorum %80 oranında.kilo da 300 400 gr vermiştim ama bugun reglim ilk günü sabah biraz fazla cıktı.yarın düzelir umarım

hıııı ben de gircem sınavlara da derslerimin adını bile bilmiyorum :)

hedef56 hedef56 , selam :) paleland olarak biraz kendimden bahsedeyim o zaman. şu sıralar çalışmıyorum; biraz sağlık ve uyku problemlerim var ve çok kilo aldım aslında 90 civarı değil 100 kg civarı 26 yaşında bir bayanım :) kilom geçen hafta 97 98 kg arası oynuyordu. her yıl düzenli olararak neredeyse on- on iki kilo aldım. en son üç yıl önce 70 kg idim. strese bağlı duygusal yeme bozukluğum var. antidepresan kullanmayı sevmiyorum. iş hayatına girmemle birlikte işler yoluna girmedi çünkü stresli bir mesleğe sahibim. amacım forum arkadaşlarının kendi istikrar ve cabalarından motive olup, aynı katılımla bir sinerji oluşturmak. gerekli motivasyona sahip olursam çok hızlı ve sağlıklı kilo vereceğimi düşünüyorum. yediğimi içtiğimi paylaşacağım zaten. bunun dışında en büyük sıkıntım aynada kendimi tanıyamıyor oluşum. bunu çok net görüyorum ve kendime karşı yabancılaştım. evet kendimle barışık değilim ve olmayı da bu haldeyken düşünmüyorum. çok güzel bir yüzüm ve fizik yapım var bence çünkü :KK22: hedefim şimdilik 70 kg ye inmek. ikinci etapta ise 60-61 kg olmak. yani aşağı yukarı 38 kg vermeyi hedefliyorum. süre olarak bir kısıtlama koymadım kendime ama altı ay gönlümden geçen. daha erken olursa ne ala. haftalık kilo verme listelerinde 2. grup üyesi olarak listenin ortalamasını yükseltme ve üst sıralardan giriş yapmayı istiyorum . motivasyonumu sonuna kadar sürdürmek istiyorum ; çünkü biraz hırslanmaya da ihtiyacım var acıkcası. bu nedenle benim böyle dik ve iddialı çıkışlarımı biraz mazur görün :KK68: çünkü olay biraz da özgüven meselesi benim için. kısacası şu an ki ruh halimden sıyrılmak için o 38 kg gidecek! Hoppa

hepinize şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum

bak ben de 104ten 70e düştüm ama 2 yıla yakın bir zamanda... 6 ayda verirsen garanti geri alacağın... yavaş yavaş git emin olsun... buraya gelip 1 ayda dağlar devirip geri gelen bir sürü insan oldu... ruh sağlığımız tabi ki önemli ama beden sağlığımız da önemli... tabi sen daha kolay verirsin inşallah yaşın genç daha ohooooo çıtır çerezsiniz siz ayol

Selam citirlar ben de kendimi tekrardan taniak istiyorum.yaklasik 1 aydir sizinleyim,36 yasindayim,2 oglum var 5 yaş ve 8 aylik,kamuda calisiyorum,diyete baslarken 76 kg'dim yaklasik 4 kg verdim.boyum 1.55 hedefim 55 kg olmak

Ben de eskileri cok okumasam da bu 1 aylik surede hedef52nin 3 cocuginun oldugunu biliyorum calisip calismadigini bilmiyorum ama sanirim calisiyor....seldomun 1 kizinin oldugunu 2.cocugunun olup olmadigini anlayamadim daha ,ogretmem oldugunu ve yaklasik 30 kilo verdigini biliyorum.nurceng ve uhs nin de minik bebekleri oldunu anladim.ama akrep benim ıcin şu anda muamma..sizler eski dost olmuşsunuz umarim zaman içinde bizler de bu samimiyeti yakalayabiliriz. Bu arada maşaallah herkes ev sahibi onu da bugun ogrendik.biz de ev alali 2 sene oldu hiç peşinatimiz yoktu hepsi banka kredisi ayda 2500 civari kredi ödüyoruz bu bizi inanilmaz yoruyor 700 de bakici.çok sıkışiyoruz donem donem satmayi düşünüyoruz.Allah tüm borçlulara yardom etsin.
Bi de farkindaysaniz yaşlarimiz,yaşam duzenimoz ,kilolarimiz falan birbirine ne kdar yakin.sanki özellikle ayni gruba seçilmişiz gibi....

bilinmeyenlere açıklık getireyim bende o halde :) 39 yaşındayım, biyolojik çocuğum yok ama koruyucu ailesi olduğum bir kızım bir de gönüllü ailesi olduğum büyük kızım var... o nedenle 1.5 çocuğum var sayılabilir :) bir de emekli olunca gelecek olan evlat edineceğim bir bebeğim var bekleyen... eşim vefat etti küçük kızımla ve dönem dönem babamla yaşıyoruz... kiraya ödeyeceğine kendi evine ödüyorsun öyle düşün... ev varsa gerisi kolay gibi geliyor bana... yani eşim hasta olduğunda uzun süre çalışamadım tabi, hep diyordum ki ya kira derdim olsaydı!! o yüzden evin olsun da yemek içmek bi şekilde olur... allah kolaylar inşallah

bir donemdir bayagi gereksiz kavgalar yasadik
benim uzuldugum kadar eminimki sende uzuldun akrep
ama bunlar kendiliginden gelisti
bende bu kadar kirmayi kirilmayi istemezdim.
gitme karari aldim aslinda bunu bildirdimde ama bazi arkadaslarimin uzuntusu ve aramizdaki bagla yeniden donme karari aldim.burdada seninle paylasamadigim birsey yok ozeldende yazma geregi duymadim.ben gel gecmisi unutalim diyorum.ikimizin arasinda gecenler benim bircok sevdigimi uzdu cunku.dusunduklerimi direk soylerim ama
kinci biri degilim en azindan bunu bilmeni isterim.

Merhaba arkadaşlar hedefcim bu ara çok giremedim evet inanin çok yorucu oluyo .sabah iki cocugun kahvaltisini kendimizinkini hazırlayıp okula gidiyorum. Öğlen geliyorum zaman 45 dk.o arada kendimi ve büyük oglumu doyurup beslenme hazırlayıp namaz kilip tekrar okula gidiyorum.oglumu kreşe birakiyorum küçük bakiciyla kaliyo.3.30 da evde oluyorum sonra yemek haxirlama 5.30 da büyük oglumla babası geliyo yemek faslı hepimizin 7 ye kadar sürüyor. Bu arada evdeyken küçük oglan surekli tlf almaya calisiyo giremiyorum. 8-8.30 gibi küçük oglum uyuyunca rahatliyorum ondan sonrada bazen çamaşır işi falan vs.oluyo bazen uorgunluktan siziyorum. Küçük geceleri çok uyaniyo bide okul ev yorgunluğu zor oluyo ama inş bugünlerde geçecek. Bu saate kalirsam çok dinlenemiyorum.ama sizden ayrilmakta istemiyorum.

Menüm sabah
Kaşarlı yumurta ekmek 2 catal çikolata cay
ara bitki Çayı
öğle et sote
2 kepekli bisküvi azıcık ekmek
ara 2 kurabiye
akşam ispanak yemeği ekmek az kabak tatlısı.
Kahve ve çakıl taşı

Geçen haftaki durumumuz

***2.TAKIM 389. ETAP*** Etap üçüncüsü :D :D :D :) :)

akrep33 ( 67,4 / 63 / 4,4 / 6,53%) :nazar::nazar:
hedef52 ( 65,3 / / / %)Bildirimde bulunmadı
uhs (65,5 / 66,0 /-0,5 / -0,76%)

nurceng (57,2 / 57 / 0.2 / 0.35%)
Zadegan ( 55.0 / / / %)hastalık sebebi ile takımdan ayrıldı
siyahbeyaz006( 70,4 / 69,8 / 0,6 / 0,85%)
krakker (81,2 / / / %)Bildirimde bulunmadı
seldom( 71,3 /70,0 / 1,3 / 1,82%)
losefar( 73,3 / 72,7 / 0,6 / 0,81%)

2. TAKIM ORTALAMASI : 1,07%

Gunaydin-46.jpg

resimli-cuma-mesajlari4.jpg

***2.TAKIM 390. ETAP***
akrep33 ( 63 / 62,7 / 0,3 / 0,48%)
hedef52 ( 65,3 / / / %)
uhs (66 / / / %)

nurceng (57 / / / %)
siyahbeyaz006( 69,8 / / / %)
krakker (81,2 / / / %)hastalık sebebi ile izne ayrıldı
seldom( 70 /0 / / %)
losefar( 72,7 / 71,6 / 1,1 / 1,51%)

2. TAKIM ORTALAMASI : %

Kızlar bugün fazla giremeyebilirim.. Eşim az sonra gelir işten ve tabi pc onun elinde, ben telden takip ederim artık, telden girmeye de çok uyuz oluyorum o yüzden mecbur kalırsam kullanıyorum..
Öğlene kadar işlerimi tamamlayıp öğleden sonra yasin günümüz var, komşular arası tertipledim, oraya gidicem..
Hedefcim bugün top sende, giremeyebilirsen abooo giremezsen işin çıkarsa, halimiz fena olucak :KK57:
Neese canım hallederiz inş. Ben çokmu heyecan yaptım ne ilk günümüz ve ben okicam belki ondan:KK22:
Kızlar listeye kilolarınızı siz ekleyin hesaplamaları da yapın, herkes yetiştirsin kendini, olaki gelemedik herkes uzman bir şekilde listemizi ortalarda bırakmasın dimi ama..

....veee cuma günleri sizinde gözünüz kulağınız burda olsun, kilo bildirip kaybolmayın ortalıktan :KK30:

***2.TAKIM 390. ETAP***
hedef52 ( 65,3 / / / %)
uhs (66 / / / %)

nurceng (57 / / / %)
seldom( 70 /69.8 / 0.2 / %)

yaaaaaaaaa yüzde hesaplamayı ben yine unuttum :( biri hesaplayabilir mi lütfen... 6lııııııııııııııııııııııııııııııııı bir rakam yazdım farkındamısınız ayol yehuuuuu yihuuuuuu huuuuu wuhuuuuuuuuuuuuuu!!! :D

stres hormonu tavan olduğu için enerjimi boşaltabiliyorum spor yaparak ancak :) zaten şu an boşta ve motivasyon yüksek olduğu için yapabildiğim kadar yapıyorum. dizlerimi incitmemek için önce beş ön dk arası boş pedal çeviriyorum. terimi çok soğutmadan 2 5 dk arası ara veriyorum, sporu birirken de ısınma hareketiyle bitiriyorum.evet papatya çayı menülerimde kullanıyorum zaten. güzel bir bitki çayı. gaz için de iyi demeniz gibi. :)
hoşgeldin tatlım bende uhs 29 yaşındayım kamuda memurum 1 erkek bebeğim var 15 aylık
sana tavsiyem seldomu idolün kabul et o sabırla çok güzel kilolar verdi
ve o diyetisyene de gidiyor sende bir görün istersen

tekrar hoşgeldin o zaman tatlım 1 ayda 4 kilo çok güzel bence allah devamını getirsin canım

Herkese gunaydin
günaydınnnnn
Geçen hafta 72,7
Bu hafta 71,6
Fark 1,1 kg yaşasınnnnnn
Tebrikler canım

***2.TAKIM 390. ETAP***
hedef52 ( 65,3 / / / %)
uhs (66 / / / %)

nurceng (57 / / / %)
seldom( 70 /69.8 / 0.2 / %)

yaaaaaaaaa yüzde hesaplamayı ben yine unuttum :KK43: biri hesaplayabilir mi lütfen... 6lııııııııııııııııııııııııııııııııı bir rakam yazdım farkındamısınız ayol yehuuuuu yihuuuuuu huuuuu wuhuuuuuuuuuuuuuu!!! :D
6 lı rakamlara inmissin Tebrikler seldomcum

Back