hemen Karadeniz'e taşınmalısınBurası dün gece itibari ile yağmura teslim... Kızımı okula bıraktıktan sonra yağmurda yürüdüm, ıslandım, harika bir duygu ile eve döndüm.. Seviyorum ben böyle kapalııııı, griiiiiii, yağmurluuu havaları yaaa
Abooo cidden varyaa, Karadenizzzz, ben bunu hiiç düşünmemişim, bundan sonra hayallerimin bölgesi olur artıkım, önce hayal edelim kiiii nasip etsin mevlamhemen Karadeniz'e taşınmalısınIsparta'da yaşarken hava kapanınca millet ay içimiz daraldı falan derdi benimse içim kıpır kıpır oldu kapalı ve yağmurun çisildediği havalarda zira okulların açıldığı eylül ayında Karabükün havası da kapalı yağmurlu yerler yaş olurdu okulun ilk gün heyecanı ile o hava bütünleşmiştir benim için...
Merakla takip ediyorum canım seni.. Rabbim Cuma hürmetine hayırlı şifalar versin inş..hayırlı cumalarr
canınızı sıkmak istemiyorum ama
bizden haberler kötü
iyi dileklerinizi dualarınızı istiyorum
birazdan başka bir doktora daha gidiceğiz güzel haberlerle dönmekistiyorum
kesin tanı konmadı bugün inşallah tam ne olduğunu anlayacağız
Canım Allah yardımcın olsun.. Bırakma kendini, azda olsa sağlıklı bişiler at ağzına, senini güçlü olman, ayakta kalman lazım canım..bu sabah 81.2 çıktım akrebim
su bile içemiyorum şişliğim var
şu an ihtiyacımız olan tekşey duaMerakla takip ediyorum canım seni.. Rabbim Cuma hürmetine hayırlı şifalar versin inş..
Canım benim yaa, Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın çok zor.. Güzel haberler vereceksin inş. burdan.. Bol bol dua et..şu an ihtiyacımız olan tekşey dua
kaç tane hastahane dolaştık doktor dolaştık
şifamızı bulacağız inşallah
2 beyin cerrahı.1 kbb . 3 radyoleji uzmanı mr inceledi karar veremedi sinüslerden beynisaran bişeyler var ama nee
kızımın durumuda çok kötü zaten başağrısı kusma uykuda uyyamıyoo
ona sinüzüt dedik .güçlü durmaya çalışıyorum amaolmuyo yüzüne bakamıyorum kızımın
doktorlarda yüzün gibi beyninin içide çok güzel dediler kızıma ama şüpheleniyo tabii ben çocuk değilim neyim varsa söyleyin diye baskı yapıyo
onun yanında hiç ağlamadımama gözlerimden yaşlar akıyo ben farketmiyorum gözyaşlarım kendiliğnden akıyo
krakerim canım, çok şiddetli duaya ihtiyacınız var. büyük duaya ihtiyacınız var. verebildiğin kadar sadaka vererek başla işe. tefriciye tahmidiye okumak lazım. tahmidiye büyük cevşenin içinde bulunan bir bölüm Kuranda geçen şifa ayetlerininin derlejnmiş hali. hatta regl olmazsam bu akşam ben okuyayım sizin için.şu an ihtiyacımız olan tekşey dua
kaç tane hastahane dolaştık doktor dolaştık
şifamızı bulacağız inşallah
2 beyin cerrahı.1 kbb . 3 radyoleji uzmanı mr inceledi karar veremedi sinüslerden beynisaran bişeyler var ama nee
kızımın durumuda çok kötü zaten başağrısı kusma uykuda uyyamıyoo
ona sinüzüt dedik .güçlü durmaya çalışıyorum amaolmuyo yüzüne bakamıyorum kızımın
doktorlarda yüzün gibi beyninin içide çok güzel dediler kızıma ama şüpheleniyo tabii ben çocuk değilim neyim varsa söyleyin diye baskı yapıyo
onun yanında hiç ağlamadımama gözlerimden yaşlar akıyo ben farketmiyorum gözyaşlarım kendiliğnden akıyo
Allah şifa versin canımgünaydınn kızlarrr
bu sabhaki kilomu yazayım 81.5
yarın sabah giremezsem 81.5 yazarsınız kilomu
biz hala doktor doktor geziyoruz akşam acildeydik kızmın başağrısı ve mide bulantıları çoktu bu gün ve yarında doktordayız
inşallah netleşicek durumumuz .güzel haberlerle dönerim buraya inşallah.duanızı esirgemeyin
amcana allah şifa versin canım. Tayininiz nereye çıktımerhabalar
dün benim için kötü bir gündü.
amcamı ziyarete gitttim.karaciğer kanseri ve,hastanede inanılmaz dercede ağrısı var.görseniz cocuk gibi büzülmüş ve inliyor.morfin veriyorlarmış yanlış anlamadıysam ağrısı için ama buna rağmen cokk kötü.bu durumu sindiremeden bi haber aldım.tayinimiz cıkmıs.daha ankaraya geleli ne kadar oldu biliyorsunuz.cok moralim bozuk.
aaaaaa siz yeni taşınmıştınız canım daha yenide işe girdin çok üzüldüm amcana da geçmiş olsun nereye çıkmış tayininiz
Hedef geçmiş olsun canım sana ve oğluna..
Siyahbeyazcım çok şaşırdım ama vardır herşeyde bir hayır bozma moralini..
gecmiş olsun diyecek bişey bulamıyorum.Allah sifa versin bu güzel gün hhürmetinehayırlı cumalarr
bizden haberler kötü
Allah şifa versin canım
amcana allah şifa versin canım. Tayininiz nereye çıktı
teşekkür ederim çok mutlu oldum. umarım bu tempoda giderim ve takımın ortalamasını etkileyebilirim.Canım alalım seni bu hafta.. Bu azminle, hedefine ulaşana kadar böyle devam et şekercim..Tebrikler..
burada da yağmur var, ben açık havada yürüyordum bugun nasıl yapcam bilmiyorum ilk kez leslie yapacağım.Burası dün gece itibari ile yağmura teslim... Kızımı okula bıraktıktan sonra yağmurda yürüdüm, ıslandım, harika bir duygu ile eve döndüm.. Seviyorum ben böyle kapalııııı, griiiiiii, yağmurluuu havaları yaaa
pozitif olmaya çalış arkadaşım dualarımız seninle.hayırlı cumalarr
bizden haberler kötü
bende varım bende varımaslında cumartesi günü 64,7 kiloydum pazar günkü kaçamak zehirlenme oğlanın hastalığı üst üste geldi ve bu sabah +100gram çıktım. bence kilo almadım sadece dün yediğim 1 su bardağı belki de daha fazla bulgurdan yapılmış kısır sebebiyle accık şiştim o kadar. var mı haftaya bana rakip???
beni de alın lütfennnnnnn kim en çok kilo vericek 1-2-3 sıralama en az limit 1 olsunbu bana galiba akrepcim haftaya 1 kilosuna iddiaya girelim sen 66,4 ben 64,3 olucam olamayan ne olsun? rezil olsunbu ona yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?