Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Diğer kızlarda bildirimde bulunsun girelim bu hafta dereceye inş..
Uhs artı kiloyla geliyosan hiç gelme anacım, bi hedef geldi artı kiloyla oda haberim olmadan 2 sarı kartımız var ve 2 haftamız.. Bu sarı kartları ilk üçe girerek yok etmeliyiz yoksa ceza alıcaz...

hemen Karadeniz'e taşınmalısın Isparta'da yaşarken hava kapanınca millet ay içimiz daraldı falan derdi benimse içim kıpır kıpır oldu kapalı ve yağmurun çisildediği havalarda zira okulların açıldığı eylül ayında Karabükün havası da kapalı yağmurlu yerler yaş olurdu okulun ilk gün heyecanı ile o hava bütünleşmiştir benim için...

Abooo cidden varyaa, Karadenizzzz, ben bunu hiiç düşünmemişim, bundan sonra hayallerimin bölgesi olur artıkım, önce hayal edelim kiiii nasip etsin mevlam

hayırlı cumalarr
canınızı sıkmak istemiyorum ama
bizden haberler kötü
iyi dileklerinizi dualarınızı istiyorum
birazdan başka bir doktora daha gidiceğiz güzel haberlerle dönmekistiyorum
kesin tanı konmadı bugün inşallah tam ne olduğunu anlayacağız

Merakla takip ediyorum canım seni.. Rabbim Cuma hürmetine hayırlı şifalar versin inş..

***2.TAKIM 388. ETAP***

akrep33 ( 67,6/ 67,4 / 0,2 / 0,30%)
hedef52 (65,2 / 65,3/-0,1 / -0,15 %)

Ambuyanbu ( 72.8/ / / %)İzne ayrıldı
uhs (65,8/ / / %)
nurceng ( 57 // / %)
Zadegan ( 55.0/ / / %)
siyahbeyaz006(70,6 / / / %)

krakker (83,6 / 81,2 /2,4 / 2,87%)
seldom(71,6/71,3/0,3/ 0,42 %)
losefar( 75 / 73,3 / 1,7 / 2,27%)

2. TAKIM ORTALAMASI : %

Bildirimde bulunmayan diğer şekerler, acele edin lütfen!...

bu sabah 81.2 çıktım akrebim
su bile içemiyorum şişliğim var
Canım Allah yardımcın olsun.. Bırakma kendini, azda olsa sağlıklı bişiler at ağzına, senini güçlü olman, ayakta kalman lazım canım..

Merakla takip ediyorum canım seni.. Rabbim Cuma hürmetine hayırlı şifalar versin inş..
şu an ihtiyacımız olan tekşey dua
kaç tane hastahane dolaştık doktor dolaştık
şifamızı bulacağız inşallah
2 beyin cerrahı.1 kbb . 3 radyoleji uzmanı mr inceledi karar veremedi sinüslerden beynisaran bişeyler var ama nee
kızımın durumuda çok kötü zaten başağrısı kusma uykuda uyyamıyoo
ona sinüzüt dedik .güçlü durmaya çalışıyorum amaolmuyo yüzüne bakamıyorum kızımın
doktorlarda yüzün gibi beyninin içide çok güzel dediler kızıma ama şüpheleniyo tabii ben çocuk değilim neyim varsa söyleyin diye baskı yapıyo
onun yanında hiç ağlamadımama gözlerimden yaşlar akıyo ben farketmiyorum gözyaşlarım kendiliğnden akıyo

Canım benim yaa, Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın çok zor.. Güzel haberler vereceksin inş. burdan.. Bol bol dua et..
Derdin büyük ama Mevla daha büyük...

krakerim canım, çok şiddetli duaya ihtiyacınız var. büyük duaya ihtiyacınız var. verebildiğin kadar sadaka vererek başla işe. tefriciye tahmidiye okumak lazım. tahmidiye büyük cevşenin içinde bulunan bir bölüm Kuranda geçen şifa ayetlerininin derlejnmiş hali. hatta regl olmazsam bu akşam ben okuyayım sizin için.
Tamam beyin ile ilgili olunca kötü şeyler geliyor insanın aklına da ur bile olsa ameliyatı var bunun ilacı var radyoterapisi var. Moralinizi yüksek tutmak lazım.Sağlıklı karar verebilmen lazım. sinirlerinizi yıpratmayın her şey olacağı yere varacak. Ben lise 2deyken babam önce tüberkiloz daha sonra akciğer kanseri şühesiyle Ankarada hastanede yattı. karabükten çıkıp Ankara dışkapı İbnisina hastanelerinde hastalığına çare aramak da kolay değil hele ki ardında 5 tane kız çocuğun varken. en büyüğümüz 17 yaşındaydı. Ankarada amcamlar vardı şükür ki onlar yardımcı oldular oradaki işlerde. Onlar da çok üzülmüşler kanser şüphesi olunca ama bize pek yansıtmadılar. En son iyi huylu tümör dendi gene de alınmalı dendi akciğerinin yarısına yakını alındı. Ankarada babam toplam 1 ay kaldı diye hatırlıyorum. İşin karabük ayağı dönüşte iyileşme kontroller falan 3 ay sürmüştür...
Sabır ile dua edin. Bugün ne yapmaız gerekiyorsa onu yapın sabrınızı geleceği düşünerek tüketmeyin. Ölümden başka herşeye çare var. Kızınla bugününü güzel geçir kötü şüphelerle canınızı sıkmayın. Üzüleceksen bu gün kızının canını yakacak bir uygulama yaptılarsa ona üzül acısı geçti diyorsa ona da üzülme. Sabrınızı film test randevu gibi şeyler için kullanacaksınız buna hazırlıklı olun. Allah yolunuzu açık etsin, tez zamanda hayırlı bir çıkış yolu versin.

Allah şifa versin canım
amcana allah şifa versin canım. Tayininiz nereye çıktı

aaaaaa siz yeni taşınmıştınız canım daha yenide işe girdin çok üzüldüm amcana da geçmiş olsun nereye çıkmış tayininiz

Hedef geçmiş olsun canım sana ve oğluna..
Siyahbeyazcım çok şaşırdım ama vardır herşeyde bir hayır bozma moralini..

gecmiş olsun diyecek bişey bulamıyorum.Allah sifa versin bu güzel gün hhürmetine

Allah şifa versin canım
amcana allah şifa versin canım. Tayininiz nereye çıktı

tesekkürler arkadaslar ilginize.henüz belli degil neresi oldugu.

***2.TAKIM 388. ETAP*** [/COLOR][/I][/B][/B][/I][/I][/B][/B][/I]

hedef52 (65,2 / 65,3/-0,1 / -0,15 %)[/I][/B]
uhs (65,8/ / / %)
nurceng ( 57 /57,2/ -0,2/ -0,35%)
Zadegan ( 55.0/ / / %)
siyahbeyaz006(70,6 /70,4 / 0,2/ 0,28%)

Bildirimde bulunmayan diğer şekerler, acele edin lütfen!...

nurceng i ekledim kontrol eder misiniz.yanlışlık olmasın

burada da yağmur var, ben açık havada yürüyordum bugun nasıl yapcam bilmiyorum ilk kez leslie yapacağım.

pozitif olmaya çalış arkadaşım dualarımız seninle.

bende varım bende varım

bu bana galiba akrepcim haftaya 1 kilosuna iddiaya girelim sen 66,4 ben 64,3 olucam olamayan ne olsun? rezil olsunbu ona yeter
beni de alın lütfennnnnnn kim en çok kilo vericek 1-2-3 sıralama en az limit 1 olsun

="siyahbeyaz0066, post: 37902156, member: 574562"]***2.TAKIM 388. ETAP*** [/COLOR][/I][/B][/B][/I][/I][/B][/B][/I]

hedef52 (65,2 / 65,3/-0,1 / -0,15 %)[/I][/B]
uhs (65,8/65,5 / 0,3 / 0,46 %)
nurceng ( 57 /57,2/ -0,2/ -0,35%)
Zadegan ( 55.0/ / / %)
siyahbeyaz006(70,6 /70,4 / 0,2/ 0,28%)

çarşamba günü bozmuştum diyeti ama dün sadece 1 kase çorba içtim akşam en azından faydası oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…