oir canım sende bi dilim pasta sana helal olsun keyifle ye şimdi birdilim pasta atıyorum 150 kalori ise bu bana kilo aldırmaz dediğinde 120 cal ,niye yedim ki dediğinde 200 cal gibi olur arasıra ödülü hak edicezzzz hatta nefsimize ızdırap çektirmiycez zevk alacağız ona göre bir yol tutturmalı........
leyla ile doradan ses cıkmadıgına göre çal gayret :)))))))))))) spor yapıyorlardır
şimdi siz çal gayret te ne dersiniz :)))))))))))))))))))
orbişimmmmmmmmm yaptık ya kuzum bir aylık yarışa soktuk ya birbirimizi iteliyoruzzzzzz
ama görcekler kim birinci:)))))))))))))
bencede görmesin aliş
benimkide gidip gelip laf söyleyemeyeck bana gariiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))) buda ege den gari:))))))))))
Ya kızlar dr arkadaşım diyet max la 2 ayda 19 kg verdi başka bir dr akadaşımda kullanalım diyor napsak acaba sizin bilginiz var mı?Bitkiselmiş tamamen bi el atalım buna arkadaşımda araştırıyor ondanda bilgi gelirse haber veririm
Herşeyin tadına bak aklın kalmasın azıda aynı hazzı veriyor çoğuda diye bak zulüm yok keyif varrrrrrrrrrrrr leyl kolay gelsin canım.Bende kaçtım
orbişimmmmmmmmm yaptık ya kuzum bir aylık yarışa soktuk ya birbirimizi iteliyoruzzzzzz
ama görcekler kim birinci:)))))))))))))
bencede görmesin aliş
benimkide gidip gelip laf söyleyemeyeck bana gariiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))) buda ege den gari:))))))))))
hımmm hedefiniz ne peki ? 1 ayda 4 kg olsun ebrucum ve doracım?kaydirigubbakcemile5
vayyyy dora bunu duymasın valla:)) sırnaşık şeyorbişim hedef yok en çok kim ne kadar kilo verirseeeeeee datlım :lepi: :lepi: aslında birinci bellide sonuncu kim ? :lepi: :lepi: :roflol: :roflol:
akannehiraçtırma ağzımı söletme kötüyü dünürrrkötükedihüso dünürrrrrralsanaalsanasmileSağol canım atlattık çok şükür gelinde bulduk ama annesi çingaaaaneeeeeeeeee çıktı anlaşmaya çalışyoruz.
:roflol:
ebrununki 1 ayda 10 eyvahedigeldismileama ben 3 te kararlıyımdelikafaduldensırnaşık şeyhımmm hedefiniz ne peki ? 1 ayda 4 kg olsun ebrucum ve doracım?kaydirigubbakcemile5
bu sonuca göre 1. ben oluyorum yani sonucu ebru ortalardakiler belli değil amaaaa:roflol::roflol:orbişim hedef yok en çok kim ne kadar kilo verirseeeeeee datlım :lepi: :lepi: aslında birinci bellide sonuncu kim ? :lepi: :lepi: :roflol: :roflol:
duydummmsempatiksalakcinni duydum alttada kalmadım.........vayyyy dora bunu duymasın valla:)) sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyebrucuğum sen gözel gacısın tabiki seni kadın çok beğenecekte allahtanki bana genç dedi diye benim gibi eve koyup ikramlarda bulunmamışınnn:roflol::roflol:
bakın dün ne oldu bende onu anlatacağım
dün akşam ablamla eve geliyorduk hava bayağ karanlık ve soğukeyvahedigeldismile
bir adam arkamızdan ablaaa abla diye bağırıp bize koşuyor.
bizde durduk tabii
abla pursaklar arabası nerden gidiyor dedi
ama adam saf yada biz öle sandık:roflol:
şu köprüden in ordan bin diyoruz. yine soruyor yine aynısını anlatıyoruz. abla beni almıyolar almıyolar diye ağlamaya başladı
paramda yok dedi
üşüyorumda dediiiiiiiiiiii
tabi biz salaklar hemen çıkarıp parayı verdik
sonra yine anlatıyoruz pursaklara şurdan bincen diye
ne pursakları abla benim orda ne işim var demesinmiiiÇok üzgünüm çoook
ayyyy gülermisin ağlarmısınnnnn:roflol::roflol:
daha sonrada koştu başka bir bayanın arkasındannnnnn
ben bu konularda pek bir safmdırrrr
amann dedim adamlar duymasın
allahtanki istanbula nerden gidilir demedi yoksa bozuk vermezdik diye gülüştük ablamla birlikte:roflol::roflol::roflol:
tabi ben kızıma anlattım olayı bunu babama anlatmam lazım dedi:mymeka:
babamızda ya sen safmısınn d iye biraz sölendi tabiii
bazen der sen hüsnünün karısı gibisin diyeklava arka sokaklardaki)
vallaha bu saflığın yüzünden başına bir iş gelecek diye korkuyorum artık diyo garibimm:roflol:
ayy niye öle diyorsun dedim
adam bizim insani duygularımızla oynadıysa allah bildiği gibi yapsın dedim
hadi vermedim ya bir bıçak sokuverse dedim bendeeeee
bu sözümün arkasından dedi oda bana bu sözleri tabiiii
ya dönüp bakma yürübe kardeşim işine de dedi.
ben onu diyememki hadi doğruydusa söledikleri dedimmmm
bu kezde ben vicdan azabı duyardım dedim :çok üzgünüm::a015:
ebrucuğum sen gözel gacısın tabiki seni kadın çok beğenecekte allahtanki bana genç dedi diye benim gibi eve koyup ikramlarda bulunmamışınnn:roflol::roflol:
bakın dün ne oldu bende onu anlatacağım
dün akşam ablamla eve geliyorduk hava bayağ karanlık ve soğukeyvahedigeldismile
bir adam arkamızdan ablaaa abla diye bağırıp bize koşuyor.
bizde durduk tabii
abla pursaklar arabası nerden gidiyor dedi
ama adam saf yada biz öle sandık:roflol:
şu köprüden in ordan bin diyoruz. yine soruyor yine aynısını anlatıyoruz. abla beni almıyolar almıyolar diye ağlamaya başladı
paramda yok dedi
üşüyorumda dediiiiiiiiiiii
tabi biz salaklar hemen çıkarıp parayı verdik
sonra yine anlatıyoruz pursaklara şurdan bincen diye
ne pursakları abla benim orda ne işim var demesinmiiiÇok üzgünüm çoook
ayyyy gülermisin ağlarmısınnnnn:roflol::roflol:
daha sonrada koştu başka bir bayanın arkasındannnnnn
ben bu konularda pek bir safmdırrrr
amann dedim adamlar duymasın
allahtanki istanbula nerden gidilir demedi yoksa bozuk vermezdik diye gülüştük ablamla birlikte:roflol::roflol::roflol:
tabi ben kızıma anlattım olayı bunu babama anlatmam lazım dedi:mymeka:
babamızda ya sen safmısınn d iye biraz sölendi tabiii
bazen der sen hüsnünün karısı gibisin diyeklava arka sokaklardaki)
vallaha bu saflığın yüzünden başına bir iş gelecek diye korkuyorum artık diyo garibimm:roflol:
ayy niye öle diyorsun dedim
adam bizim insani duygularımızla oynadıysa allah bildiği gibi yapsın dedim
hadi vermedim ya bir bıçak sokuverse dedim bendeeeee
bu sözümün arkasından dedi oda bana bu sözleri tabiiii
ya dönüp bakma yürübe kardeşim işine de dedi.
ben onu diyememki hadi doğruydusa söledikleri dedimmmm
bu kezde ben vicdan azabı duyardım dedim :çok üzgünüm::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?