:1shok::1shok::1shok:10 muuuu:1shok::1shok:
yavaş gelde araba çarpmasınnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
sen versen versen 250 gr verirsinnnnnopuyorumnanaktanzemuszemus
amin canım sağol hepimizin evlatları için inşallahhoş buldum canım teşekkür ederimopuyorumnanaktan
oğluşunada çok geçmiş olsun,Allah askerliğini,damatlığınıda göstersin inşallah a.s.
bende aebenden öğrenmiştim ama hakketen varmış bizim buralardada ben kaçırmışım.Bende klasik bir düğün tasarlamıyomuyorum organizasyon şirketleri var maneviyatı yaşatan mevlütlü ilahili mehterli semalı bir davet gibi belkilaracım öyle bir şartmı varmışşşşş hiç te duymamıştım doğrusu yöre farklılıkları dmekki
ben cocuklarıma düğün yapmadım yemek verdim kuran okuttum bu kadar şekerler:) evimde:)
benimkilerde anestezi oldu canım cım ama benim küçük oğlan cok cekti anesteziden sonra vücudunda alerjik tepkimeler oluştu ay ben ne cektim o sneeeeeee(((((((((((((((((((
nerde o tatlım bi link şeyttirsene kk daysabu harika bir fikirrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
göbek yarışması vardıya o hareketleri buraya kopyalayıp hergün yapanları işaretlerizzzzz.kaydirigubbakcemile5
Ortaksın kızım sen yarım altından azı yakışmaz sana diyim bak:umursamaz:Ama madem kilom fazla gelmedi çeyrekte olablilurrrrrrrrrrrrrrrr yaniyerimsenibenlaracığım rüyamda seni görmüşüm bu gün.
oğlunu soruyorum....
oda yaynıdaymış.
bize gelmişin ama köyümüze:roflol:
ama hiç 17 kilo almış gibi değilsinki diyorum sanaaaaa
sende artık gidecekmişin yanındada annen diyorumki benim senin oğlana bir hediye vermem gerek acaba 20 azmıki diyorumm:roflol::roflol::roflol:
Bu form çaylardan hangisini tavsiye edersiniz kızlar bende alıym diyorum ama etkili olsun baricanım 1 fincan form çay içersen iyi olur..bi de bol bol ılık su iç bi de bugünü hafif geçirmeye bakböyle yaparsan hiç bişey olmaz merak etme ama bidaha da deneme lmaz:
:lepi::lepi:tamam martın 4 üne kadar:lepi:başka yarışan var mıııışakkıdıbaştan söyliiim bu yarışı ben kazandım:jeyyar:
Senin koca cennetlik valla dora çatlaksın sen kızım yatakta spor mu yapıyosunahanda şuraya yazıyorummmmmmmmmmm
ben 1. olcam diyekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
hani ben şu lastikle spor yapıyordum
yattığım yatakta bile yapıyordum. eşim kızıyordu bak o lastik kırılacak biryerimize çarpacak diye
2 gün önce yine yatağımda hareketleri yaparken bu tanıdık sözleri duyuyordum ve 10 dakikaya kalmadan lastik kopmasınmı
koptuğu gibi ta koluma kırbaç yemişim gibi yapışmasınmı
demedimmi sana dedi oh olsun dedi ama ben acımamış havası yaptım ama ağlamaktan beter oldum. ağlaamak için zor tutuyorum kendimi.....:sinifsinif:
bişi olmadıki dedim kalkıp baktımki kol kabarmışşşkaydirigubbakcemile3
aslında diyor içimde çok acıdı ama sana sölüyorum sölüyorum dinlemedin o yüzden kızdım
gıcık oldum yaaaaalsanaalsanasmile:dilcikar:
anlayacağınız benim lastik kırıldı olanda benim kola oldu:sinifsinif:
bilmiyorumkismile oyyyyyyyyyyyyyyyy ne kadarda rakibem olsanda kıyamam ben sanaaaaaa canım sın yaaaaaa cok acımış belli morardı mı snradan öpüyümde gecsin gel :roflol: :roflol: :roflol:ahanda şuraya yazıyorummmmmmmmmmm
ben 1. olcam diyekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
hani ben şu lastikle spor yapıyordum
yattığım yatakta bile yapıyordum. eşim kızıyordu bak o lastik kırılacak biryerimize çarpacak diye
2 gün önce yine yatağımda hareketleri yaparken bu tanıdık sözleri duyuyordum ve 10 dakikaya kalmadan lastik kopmasınmı
koptuğu gibi ta koluma kırbaç yemişim gibi yapışmasınmı
demedimmi sana dedi oh olsun dedi ama ben acımamış havası yaptım ama ağlamaktan beter oldum. ağlaamak için zor tutuyorum kendimi.....:sinifsinif:
bişi olmadıki dedim kalkıp baktımki kol kabarmışşşkaydirigubbakcemile3
aslında diyor içimde çok acıdı ama sana sölüyorum sölüyorum dinlemedin o yüzden kızdım
gıcık oldum yaaaaalsanaalsanasmile:dilcikar:
anlayacağınız benim lastik kırıldı olanda benim kola oldu:sinifsinif:
nereliydin canım sen....tamam ben sana şimdi takayım yarımlık sende düğünlerinde geline takarsın bütünlükleri. hani zenginde olurlarmışya yaş farkından dolayı kaynana başlangıç olarak ilk adımı atmış olurdelikafadulden:roflol::roflol:
evet doracım öyle olsun..
Ebrucumda varmış yarışta :) hadi bakalım gitsin yağlar :) ama tabiii en çok benden gidecek:jeyyar:
Bu form çaylardan hangisini tavsiye edersiniz kızlar bende alıym diyorum ama etkili olsun bari
:roflol:
delikafadulden delikafadulden sen öyle san boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile hayal kurmakta güzel boshayallersmile :roflol: :roflol:
doğadan ya da botany form çay:içelim:
laracığım allahtanki benim kola çarptı birde onun yüzüne çarpaydı cennetlikmi cehennemlikmi işye o zaman belli olurdu:roflol::roflol:Senin koca cennetlik valla dora çatlaksın sen kızım yatakta spor mu yapıyosun
kız yatak odasında tv var. erken yatınca hem izliyorum hem hareket yapıyorum işte. geçmedi bidaha öp:roflol::roflol::roflol: kabardı yarım milim ayaktaydı kolumun pazısı:roflol: hafiftende karardı tabiiiiibilmiyorumkismile oyyyyyyyyyyyyyyyy ne kadarda rakibem olsanda kıyamam ben sanaaaaaa canım sın yaaaaaa cok acımış belli morardı mı snradan öpüyümde gecsin gel :roflol: :roflol: :roflol:
işin gücün lastik yat yatagına ne işin var lastikle gece bile zayıflamaya calışıyor bu avrat :roflol: :roflol::roflol: herifin sözünü dinlemezsen başına gelecek olan budur işte :roflol::roflol:
canım ya şaka bir yana gecenin bir saati ne işin var lastikle ya kıymama sana sen yat uyu snein yerine ben gecerim o lastiğeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
zemuszemus seni bulcam oğlummmmm göstercem sana gününüüüüüüü :roflol: :roflol:
doğma büyüme ta atalardan beri ankara mahsuru yok demi dünürşülük için:roflol::roflol::roflol:nereliydin canım sen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?