burdan biri ile yap canımben de yakınlarda kendime yarış yapacak bi arkadaş bulsam iyi olur ama etrafımdaki kişilerde kilolarından gayet memnunlaralsanaalsanasmileguclubacismile
burdan biri ile yap canım
ay aslında benim karşı komşum un da kilo vermesi lazımmmmmmmm acilen
onu tetiklemem laızm ama küçük çocugu var yürüyüşe falan cıkamıyorki
of of yüregim tüükendi bugün döndükmü en başa laelaelaelaelae laelaelaelaelae
ay dedim bizim kızlar nihayet buşuştuk laflıcaz ama yok oldular gittiler yine çok üzgünüm çok
şu metabolizma hızlandırıcı cayım vardı eskiden onu yapacagım bugünnnnn elma limon tarcın karanfil arkadaş ıhlamurda koyuyor zencefil varmıydı içinde(((((
kendi aramızda sporla ilgili liste mi tutsak napsak ki kim ne yaptı gün sonu yapalım mesela herkez cuma listesi gibi liste yapalım o gün yaptığı sporu yazsın falannnnnnzemuszemus
bu harika bir fikirrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
göbek yarışması vardıya o hareketleri buraya kopyalayıp hergün yapanları işaretlerizzzzz.kaydirigubbakcemile5
selammmve dedim oldu adet zamanında kacamak yaparım dedim dimi kac gündür sıktım kendimi ve sabahın köründe yaptım bu kacamagı hemde ac karnaaaa ama cokkkk pişmanım 1 dilim pasta yedim ama öle hazır deil evde keki dışardan almıstım.. malum ben pasto falan yapmayı bilmem içerikleride bilmem .. krem santi dolgu kremasını falan su pakatlerden .. ya bişi diin hani benim pasta masum sayılırmı dışarda satılanlara nazaran... neyse ben walk home yi yapim yine 5 miles toplam 63 dk sürüyo inş eritir ((((((
leylacığım banada bir sürtün bacım yaa.
hadi senlede yarışayım. kim bu ay kaç kilo verecek diye
gelecek ayın 4. üne kadar olsunnnnnnnn
belki bu vesileyle benim daha fazla gazım gelirrdelikafadulden:1rolleyes:
ebrucuğum gelecek ayın 3 ünde tartılacaz............... ama öğleden sonra tartılcazzzz:lepi:
:lepi::lepi:tamam martın 4 üne kadar:lepi:başka yarışan var mıııışakkıdıbaştan söyliiim bu yarışı ben kazandım:jeyyar:
okudum okudum dördüne kadar mış varım valla bittiniz sizzzzz 10 kilo veririrm şimdi ben :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?