- 31 Ağustos 2007
- 1.049
- 3
- 40
selam kızlar.çok utanıyorum ama kendimde olmadığımdan liste miste bildirm hepsi uçmuş aklımdan.tabi kaptan unutursa takım ne yamsın dimi!!! neyazıkki sadece şeker cadım bildirm yapmış.nalansuda herkezi sabit geçtim demş ama malesef geçen haftanın listwesini olduğu gibi yapıştırmış bende mesjları okumadan alel acele herkesi sabit geçtim.şeker canım kusura bakma haftaya göstericez artık.yada düzelteiblirsem bu haftada olabilir.
enfurtu canım madme sen bu hafta oruç tutacaksın en iyisi haftaya başla.zaten iftarı yapınca midesi şişyo insanın en fazla yiyyeceğin 1 elma.meyve niyetine yerisnde.elma diyeitne kalkışma bence.oruçlarını bitir ondan sonra başlarsın.tabi nacizane önerim budur karar yine senin...
fıstığım ya özledim bak seni.bende diyorum nerelerde bu şeker meyer memlekete gitmiş. neresiydi bakiim memleket? güzel geçti mi? bizm başta büyükler kalmadı artık.buurk geçiyo bayramlarımız.:çok üzgünüm:
dominoşum nasıl uyarsa canm.hem zaten elma diyetinin sonuçlrı mükemmel olmasa bile en azından vücudumuza cildimize önemli katkıları olucak diye düşünüyorum. elma cildi güzelleştirir. yerimseniben zaten soran faln olursa şahsen ben cildim için yiyorum dicem :1rolleyes: her nekadar güzel bi cilde sahip olsmda daha güzel olsun dimi sırnaşık şeysırnaşık şey
yapalım ve görelim singingim.
elma yiyelim güzelleşelim :içelim:
enfurtu canım bilirsin ben şok diyet türlerine karşıyım ufak bir iki eklemeyle biraz daha sevimlileştirmeye çalıştım diyeti.çok acelemeiz yok.ağır ağır olsun ama sağlıksız olmasın.yeşil çayımız suyumuzu yine içicez bol bol ama süt takbviyesini olmazsa olmazlardan görüyorum kendimce.bunalr sadece öneri tabiki sizler dilediğiniz gibi ugulayabilirsiniz.
bu arada akşam düğündeydim evet.güzel geçti.ilk defa bir arkadaşımın düğününe katıldım ki en yakın arkadaşımdı.Ömür boyu mutlu olur inşallah.Gece 1 gibiydi eve geldiğimde.anemden mink bi fırça yesemde değdi :)
fıstığım sende ara öğünlerini elma ile yap.ana öğünlerdede hafif hafif şeyler ye.anlaştık mı?
canım malesef düğün telaşı derken aklımdan çıktı perşembe günü.bugünde ancak gelebildim. ama liste yok diye bildirmleirnizi yapmamazlık etmeyin lütfen.en azından şeker cadının yaptığı gibi kilolarınız yazsanız ben yeya nalansu geldiğinde kilolarınız listeye eklerdik.bi kişi salınca malaesef herkes salıyo.takım demek bu değil.lütfen böyle durmdalrda takıın her üyesi kendini sormlu hissetsin.kaptan veya yardımcı yoksa takımda yok olmasın.senin nezdinde tüm arkadaşara sesleniyorum.bireyse olarak üzeirne alınma şekercim opuyorumnanaktan
hiraycım cumartesi günü başlıoruz inşallah topluca.yani yapacak olanalrla.bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız.
fıstığım ya sabit geçtim demişsinde geçen haftanın listesini olduğu gibi yapştırmısın.aşağıdaki gibi olması gerekti.önce etap bitşi kilosnu başlangıç kilosu olarka yazmalıydın sonrada fark ve yüzde kısmlarını sıfırlamalıydın.ben düzletitm ama aklında bulunsun.umaıorm böyle bi durum tekrarlanmazda gerkete kalmaz :)
2.TAKIM **123.Etap **
singing kettle ( 72.0///72.0///0.0//0.00%)
Silviya ( 71.9/71.9/0.0/0.00%)
megilara (60.9/60.9/0.0/0.00%)
nalansu09 (75.5//75.5/0.0/0.00%)
LEAH ( 84.8/84.8/0.0/0.00%)
sheker_cadi ( 75.0/75.0/0.0/0.00%)
EN-FUR-TU (71.0/71.0/0.0/0.00%)
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 511,1 /511.1/0.0/0.00% )
selam arkidişler.herkesler döndü mü bakalım bayram tatilinden.hep beraber başlayalım da atalım üstümüzden şu kilolarımızı.valla ben açıkçası şu elma diyetinden korktum.anam elmadan başka bişey yenilmiyor.neyse artık silvişim senin yaptığın gibi yapmaya çalışacağım bende.yalnız ben hem şevval ayı olması hasebiyle hem de regl dönemim gelmeden kaza borçlarımı bitirme sebebiyle 7 gün ard arda pazar günü hariç oruç tutacağım.sahura kalkıp kahvaltımı yaparım orda sorun yok.yalnız akşam yemeğinde bir kase çorba içip sonra yatana kadar elma mı yemem gerek ona bi ayar çekmem lazım.
enfurtu canım madme sen bu hafta oruç tutacaksın en iyisi haftaya başla.zaten iftarı yapınca midesi şişyo insanın en fazla yiyyeceğin 1 elma.meyve niyetine yerisnde.elma diyeitne kalkışma bence.oruçlarını bitir ondan sonra başlarsın.tabi nacizane önerim budur karar yine senin...
kızlar kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın nolur. şehir dışındaydım bulunduğum yerde ne internet vardı nede telefon çekiyordu .. malum bayram memlekete gittik :)
dün akşam geldim okul için. şimdide okuldan geldim ve sizlerleyim. bi kilo bildirimi yapayım dedim. dikkat ettim baya anca 500 gr vermişm oda bişey :)
74,5 olrak geçerseniz sewinicem. akşam yine giricem inşallah o zamanda yazdıklarınızı okur yorum yazarım :) şimdi çıkmalıyım. allaha emanet olun
fıstığım ya özledim bak seni.bende diyorum nerelerde bu şeker meyer memlekete gitmiş. neresiydi bakiim memleket? güzel geçti mi? bizm başta büyükler kalmadı artık.buurk geçiyo bayramlarımız.:çok üzgünüm:
bizim de evde baya elma var çeşit çeşit oldu ekşi elmanın bile çeşitleri var kaydirigubbakcemile3
evet öyle yapıcam okula elma götürüyorum öğlende elma yerim elmam küçük bu sefer 2 tane götürürüm daha sonra elma diyetini bıraktığımız zaman da öğlende yemekhanede etli filan yemek yiyip akşam sadece elma ve süt içicem :lepi: tabi plan yapıyorum ama inş tam anlamıyla uygularız :Saruboceq:
dominoşum nasıl uyarsa canm.hem zaten elma diyetinin sonuçlrı mükemmel olmasa bile en azından vücudumuza cildimize önemli katkıları olucak diye düşünüyorum. elma cildi güzelleştirir. yerimseniben zaten soran faln olursa şahsen ben cildim için yiyorum dicem :1rolleyes: her nekadar güzel bi cilde sahip olsmda daha güzel olsun dimi sırnaşık şeysırnaşık şey
silvişim tşk.
günde 5 orta boy elma .2 dilim ekmek.2 bardak süt.
bakalım uygulamada neler olacak.
yapalım ve görelim singingim.
elma yiyelim güzelleşelim :içelim:
İYİ AKŞAMLAR.kızlar elma diyeti topiğinde ilk sayfaya bakarsanız geniş açıklama yapılmış.ben okudum.ama gün içinde kahvaltı haricinde 2 saatte bir elmadan başka bişey yenilmiyor.su,yeşil çay vede elma.kulağa yapılabilir gibi geliyor.ama hadi hayırlısı bakalım.
silviş şimdi eğleniyor ne güzel.kıız mardin cadısı nerdesin bakem sen?
dominosum elmalarını unutma tatlım.valla bak kaptanımız sıkı yönetim falan diyor.çekerkulağını.:)))):hulya: kaydirigubbakcemile
enfurtu canım bilirsin ben şok diyet türlerine karşıyım ufak bir iki eklemeyle biraz daha sevimlileştirmeye çalıştım diyeti.çok acelemeiz yok.ağır ağır olsun ama sağlıksız olmasın.yeşil çayımız suyumuzu yine içicez bol bol ama süt takbviyesini olmazsa olmazlardan görüyorum kendimce.bunalr sadece öneri tabiki sizler dilediğiniz gibi ugulayabilirsiniz.
bu arada akşam düğündeydim evet.güzel geçti.ilk defa bir arkadaşımın düğününe katıldım ki en yakın arkadaşımdı.Ömür boyu mutlu olur inşallah.Gece 1 gibiydi eve geldiğimde.anemden mink bi fırça yesemde değdi :)
vereliniortakben elma diyetini ilk kez yapınca bakıyordum topiğe ama şu sıralar yıldızım barışmıyor o topiğe uğramak istemiyorum niyeyse şimdi bende anlamadım fisfisfis evet nasıl yapıldığını bildikten sonra hep beraber yaparız :lepi:
ya kızlar elma diyetine niyetlisinz ama ben yapamam sanırm. ama gün içinde elma yemeye başladım. hadi hayırlısı. bugn 1,5 saat yürüyüş yaptm.
şimdilk iyi akşmlar yarn okul var uyumalıyım
fıstığım sende ara öğünlerini elma ile yap.ana öğünlerdede hafif hafif şeyler ye.anlaştık mı?
iyi gecelr dominiş.kız bugün perşembeymiş.unuttuk yine liste hazırlamayı.neyse artıkın yarına hazırlar sanırım silviş olmazsa nalansu olmazsa ben hazırlarım.kendimi en sona yazıyom çünkü gıcık bi pcm var((
canım malesef düğün telaşı derken aklımdan çıktı perşembe günü.bugünde ancak gelebildim. ama liste yok diye bildirmleirnizi yapmamazlık etmeyin lütfen.en azından şeker cadının yaptığı gibi kilolarınız yazsanız ben yeya nalansu geldiğinde kilolarınız listeye eklerdik.bi kişi salınca malaesef herkes salıyo.takım demek bu değil.lütfen böyle durmdalrda takıın her üyesi kendini sormlu hissetsin.kaptan veya yardımcı yoksa takımda yok olmasın.senin nezdinde tüm arkadaşara sesleniyorum.bireyse olarak üzeirne alınma şekercim opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar kızlar
ben bugün itibarıyla elme diyetine başladım
2 hafta az kaçamaklı yapmak istiyorum
2 hafta sonra düğün var düğün
hiraycım cumartesi günü başlıoruz inşallah topluca.yani yapacak olanalrla.bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız.
2.TAKIM **123.Etap **
Silviya ( 72.1/71.9/0.2/0.28%)
megilara (62.2/60.9/1.3/2.09%)
nalansu09 (75.5////75.5///0.0///0.00%)
LEAH ( 85.5/84.8/0.7/0.82%)
sheker_cadi ( 75.0///75.0///0.0///0.00%)
EN-FUR-TU (71.0///71.0///0.0//0.00%)
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 513.3 / 511,1 /// 2,2 / %0,43 )
fıstığım ya sabit geçtim demişsinde geçen haftanın listesini olduğu gibi yapştırmısın.aşağıdaki gibi olması gerekti.önce etap bitşi kilosnu başlangıç kilosu olarka yazmalıydın sonrada fark ve yüzde kısmlarını sıfırlamalıydın.ben düzletitm ama aklında bulunsun.umaıorm böyle bi durum tekrarlanmazda gerkete kalmaz :)
2.TAKIM **123.Etap **
Silviya ( 71.9/71.9/0.0/0.00%)
megilara (60.9/60.9/0.0/0.00%)
nalansu09 (75.5//75.5/0.0/0.00%)
LEAH ( 84.8/84.8/0.0/0.00%)
sheker_cadi ( 75.0/75.0/0.0/0.00%)
EN-FUR-TU (71.0/71.0/0.0/0.00%)
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 511,1 /511.1/0.0/0.00% )