herkese merhabalar
sabah11.00 da 1 simit 2 kk peynir 1 dom 1 salt
ara yok
öğlen14.30 iki kase yağsız soğanlı mercimek çorbası 2 dil ekmek 1adet közlenmiş kırmızı biber
ara 16.30 2 tane form mısır patlağı
akşam 18 .30 1 kase çorba 1/4 lahana 1 dom 2 yk mısr dan oluşan slata bir dilim ekmek
ara 20.30 limonlu yeşil çay 2 form bisküvi
şimdilik 3lt 4 de tamamlanıcaksu
sabah aç karnına su formula
egzersiz yok
bugün hala da 4 mile kadar lesliyi indirmeye çalışyoum yarın callanetics e başlıyorum bide leslie ye başlıycam indirmem biterse
ben callaneticsle ilgili bi sorunum var karın egzersizlerinde karnım yerine boynum ve sırtımı zorladım iki gündür cayı cayır yanıo boynum sdırtım kıpırdatamıyorum çok korktum bişey olucak die araştırdım o hareketlerde bi bütün olarak kalkmak gerekiomuş ama ben bu kocaman gövdemi kaldıramıyorum bir türlü
sabahalrı erken kalkamıyorum çünkü geç yatıyorum bu iyice bir kısır döngü halini aldı
hiç bi şey istediğim gibi olmuo yarın regaip kandili hepnizin kandili kutlu olsun yarın içn oruç tutucam bildrimde bulunurken sahur ve iftar ide olucak onun içn bugün çok su içmem gerekio .....
neyse nalansu keşke fotyu ekleyebilseydin balayına gelmek isteriz ama biz batıyada gidemiycez büyük ihtimalle bizim tüm düğün masraflarını nişanşlım karşılıycak ona düşen eşyalarıda hep o alıyor kayınpedr,im ben 5 sene okuttum durumum yok dedi çekildi kenara benim de bi annem ablam var hayatta babmı kaybettim benim annem de babamdan kalan emekli maaşıyla yapmaya çalışıo yine de Allah şükür bişeyimi eksik bırakmadı bizde nişanlımla biz alalım kimsede karışmasın istiyoruz şimdi ben beyaz eşyalarda anneme yardım ediyorum sonuçta mal mülk deiğimiz ne ki ilk sahibi kim ki biz birbirimizi sevip sayıyoruuz bu yola birilikte çıktık ömür boyu böyle devam ederiz inşallah
ay konu nerden nereye geldi yani kısacası inşallh oraları gelicez nalansucum sen hala orda olursan görüşürüz inşallah hepiniizi çok öpüyorumopuyorumnanaktan