Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler kızlar.. korkunç yogunum hatta sıfır tüketmiş vaziyetteyim.bu gün denize gittik ve acayp yorldum.tabi bugün başlayacağıma dair kendime söz verdiğimden akşamda 4 mil walk at home ve callanetics yaptım.yürüme neysede calalnetics korkunç zor gelid bana.elimden gelidğice yapmaya çalıştım ama artık yığışıp lşamak üzereyim.videosunu izlerken çok kolay görünüyodu ağır sakin hareketler diye düündüm ama gerçektne hiç kullanmadığımız kasları çalışıtırıyo zaten videodada söylüyo ilk başta zorlanabilirisniz bu sebeple diye.artık alışıcaz napalım...
malum bu gün pazartesi ve mekik-squat porgramının 4. haftası ama 1 kişi bile sormamış demekki önemsemiyomuşsunuz açıkcası üzüldüm bu duruma.artık bi yenilik bi hareket için uğraşırken iki kez düşünücem.ha bide takım sayıısnı tam 12 ye tamamladığımda artık erkesi hafta çıkan olsa bile takıma yeni üye almıycam.herkes mezun olduğundad takımı kapatıcam.eğer son zamanalrda gerekirse başka takımlara trnasfer olunabilir yada son kalanlar mezun olana kadar diğerlerini destekler artık gerisini o günler geince düşünürüz.
canım yediklerin genelde iyi ama umarım o tavuk but derisizdir :)
limonlu suya gelince tokluk hissi veriri biraz ama zatne kahvlatını 10 da yapıyosun bide limonlu suuy içip bikaç saat beklediğidini düşünürsek iş iyce uzar çokta gerekli dğeil bence yani kendini zorlama..
canım burda olduğum müddet yazmaya çalışıyorum zaten.günün sonuda girdiğimdede tüm mesajlara tek tek değilde tek bi mesaj içinde bazen 5 ten fazla cevap yazıyorum.ama şu sıralar takımda paylaşım bence çok iyi.Allah bozmasın
kontese gelince sana söyleiştim özel mesaj atıcam diye ama bi türlü hangi sayfada mesajı varbulmadım ki ordan porfiline gireyim sonrad vazgeçtim.baştan şartlarımız belliydi sanırm yeteri kadar cidiye almadı takım olayını veya çabuk sıkıldı bilemyorum.bu hafta takımdan çıkarıcam.kimsenin peşinde koşmak doğru değil.zatne gerçektne cididye alan uğraşan çaba veren burda olur bi şekilde.en büüyk örne singing.takım ilk kurulduğunda bu güne hep burda üstelik takıma girebilmek içinde uzn süre bekledi.
handemi ye sende selamımı söyle mooncum bide deki: şilviş diyo ki hani arada girecekti hiç uğramadı aşkolsun yani :)))
canım bu iyi ama sen yinede toparla artık kendini bak ilk haftandasın ve bu daha iyi kilo verebilen için avantaj..
lilicim seviyosan eğer bulgur pilavını tercih et ama yağsız olsun.abur çuburlarad ne sen gir ne ben yoksa çıkamayız bidaha lmaz: erkek arkadaşında 100 küsür kişi arasında seni biraz zor bulur ama ufak tefek belrleyeyiicler var yinede... :)
veeee haklısn calanetics konusunda
şok diyeltere katı diyetlere karşıyım.yapacağınız en doğru şey günde 6 öğün beslenip her türlü besin çeşidindne almanızdır.hele sağlık orucu aman aman.... lütfen! kısa vadede bikaçyüz gram daha verelim derken kaslarınız azaltıp potansiyel şidman olma olasılığınızı artırmayın.gelin yavaş yavaş ve sporla verin şu fazlalıkları.
bu safran bildiğimizsafran mı canım?hani kilosu bilmem kaçbin dolar olan safran?tadı nasıl içim rahat mı?ben safranı bitek zerdede bilyorumda..mmmm bak şimdi canım zerde çekti ama allahtna safran yok yapamıyorum :1closedeyes:
canım kafanı takma sen bölye devam et.aldım ben seni ama liste perşembe günü ve perşembe sabahı mutlaka tartılıp yaz olur mu kilonu..
herkese günaydın çok teşekkür ederim silviyacığımmoralin içinben geçen hafta salı başalmıştım ya bu sabah sadece çamaşırımla tartıldım 79 900 çıktım 82 000 çıkartırsak 2 100 oluo ama ben memnun kalmadım çünkü seneye mart en geç nisanda hedefim ulaşmış olmam gerekio nasıl olcak ki 9-8 ayda 26 kilo vermem gerekio nasıl vericem daha sıkı bir diytet uygulasam ama o zaman da çok çabuk pes edip diyeti bozabilirim callnetics beni çok yormuştu ilk yaptığım pazar günü ara vermiştim dün yine yaptımbu gün o ilk günkü kadar yorgun deilim Allah a şükür bünye alışıcak yavaş yavaş inşallah bi de şu walk at home indirebilseydim çok iyi olurdu çünkü bazen dışarı çıkamıyorum ılık limonlu suyu içmeye devam ediyim hatta fazladan başka şeylerde ekliyimde de hedfime ulaşabiliyim deili mi?
sizlerin tavsiye edebileceği şeyler var mı başka?
nalan su sana bayılıyorum ayrıca sana hayranım ne kadar enerjiksin ben mardini çok merak ediyorum türkiye de en çok merak ettiğim yer orasıdır hep ne kadar güzel ibr insansın yani burda yazdıklarından ben öyle anlıyorum veseni hiç görmedim ama hep derler ya içinin güzelliği dışına vurur insanın die emnin
senin de öyle olmuşturopuyorumnanaktan Allah eşinle çocuklarınla huzrlu uzn sağlıklı bir ömür veriir inşallah sana
herkese günaydın çok teşekkür ederim silviyacığımmoralin içinben geçen hafta salı başalmıştım ya bu sabah sadece çamaşırımla tartıldım 79 900 çıktım 82 000 çıkartırsak 2 100 oluo ama ben memnun kalmadım çünkü seneye mart en geç nisanda hedefim ulaşmış olmam gerekio nasıl olcak ki 9-8 ayda 26 kilo vermem gerekio nasıl vericem daha sıkı bir diytet uygulasam ama o zaman da çok çabuk pes edip diyeti bozabilirim callnetics beni çok yormuştu ilk yaptığım pazar günü ara vermiştim dün yine yaptımbu gün o ilk günkü kadar yorgun deilim Allah a şükür bünye alışıcak yavaş yavaş inşallah bi de şu walk at home indirebilseydim çok iyi olurdu çünkü bazen dışarı çıkamıyorum ılık limonlu suyu içmeye devam ediyim hatta fazladan başka şeylerde ekliyimde de hedfime ulaşabiliyim deili mi?
sizlerin tavsiye edebileceği şeyler var mı başka?
nalan su sana bayılıyorum ayrıca sana hayranım ne kadar enerjiksin ben mardini çok merak ediyorum türkiye de en çok merak ettiğim yer orasıdır hep ne kadar güzel ibr insansın yani burda yazdıklarından ben öyle anlıyorum veseni hiç görmedim ama hep derler ya içinin güzelliği dışına vurur insanın die emnin
senin de öyle olmuşturopuyorumnanaktan Allah eşinle çocuklarınla huzrlu uzn sağlıklı bir ömür veriir inşallah sana
canım silviyacığım gurup katılımı içn tekrar senin nezdinde hepinize teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla hedefimize ulaşıcaz :lepi:
ayrıca bizimle teker teker bir anne edasıyla ilgilendiğin içn sana sonsuz teşekkürler hayatında her şey hayırlısyla ve gönlünce olsun inşallah arkadaşımopuyorumnanaktan
silviacım ölçülürimizi alma zamanımız gelmedimi ..bakalım ne haldeyiz..
evet silviacım çok dogru söylüyosun bundan sonra bende kalori hesabına göre yediklerimi düzenlicem şimdi hemen bi günlük ayarladım sabah yediklerimin kalori listesini yapıyorum bakalım ne kadad tutmuş..
sabah :5 dilim etimek --175 cal
2 domates:28 cal
2 dilim peynir:70 cal
7 zeytin:84 cal
toplam 357 cal yapıyor
peki silvişim haftada 1000 gr için bugün mesala kaç cal lik hakkım kaldı