silviya anliyorum haklisin ama bundan sonra dikkat edicem daha cok vakdimi ayiricam emin olabilirsin oglum hastalaninca vakit ayiramadim dogru
ama yinede karar sizin arkadaslar ben araniza katilmayi cok istiyorum ciddi bi motivasyon benim icin
dedigim gibi karar sizin
saooll tatlımmm bence fazla olmamıs gayet normal tabıkı dılımlerın çok kalın degılseedelikafaduldenGünaydın Kızlar...
Çiçekcim destekliyorum seni bugünde bitecek kalacak 5 güncük...
Tarikim dün ve bugün yarımşar saat sporumu yaptım benkaydirigubbakcemile2
Dün yediklerim;
Sabah: çok az menemen, peynir, 1 dilim ekmek
Öğle: 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Akşam: Çorba, pastırmalı kuru fasülye, 1 dilim ekmek
ara: 1 dilim ekmekle sandviç
Galiba ekmeği fazla kaçırdım...:uhm:
saolll canım benımm senın lapanın sonucu ne?kocaelicim bahsettiğim kişi o 60 kiloyu 10 ayda vermiş. ilk zamanalr 1 er satle başlayıp ileri doğru günde 4-5 saate çıkarmış spor olayını.günde 1 saat koşuyomuş mutlaka.ve ana ve ara öğünler şeklinde küçük küçük besleniyomuş.günde ortalama 2000 kalori alıyomuş.
çiçeğim kelebeğim Allah kolaylık versin diyorum o çorba dehşet gerçekten.umarım başarırsın..
kızlar bende bugün lapa yaptım ama 1 çay bardağı pirin 1 çay bardağı bulguru karıştırarak pişirdim. ve öğlen koca bir tabak dolusu yoğurt ve rendelenmiş havuçla karıştırp yedim. akşamda baharatlarla karıştırıp yedim bugünde böyle geçti.malum pazar günü ve abru kursum vardı.artık herşey hazır.çarşambadan itibaren başlıyorum ebruları yapmaya :lepi:
canım bende bunu arada yapıyordumm mucıze ıksır dıyorlardı sanırımm bı faydasını ben goremedım ama goren arkadasım vardı,,bende lahanadan sonra 1 hafta yaparım ondan..1 litre suya bir elma dörde bölünücek
1 limon dörde bölünücek
kabuklu tarçın damak zevkine göre az veya çok ayarlanabilir
top karabiber oda yine damak zevkine göre
bunları kaynatıyoruz yemeklerden sonra bir bardak içiyoruz
ılık içilebileceği gibi yazın özellikle soğukda tüketilebilir
ben tadını çok sevdim uzun zaman oldu yapmamıştım bakalım bugün nostalji yapıp hazırlicam
iyi bakın kendinize kızlar görüşmek üzere......