• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar nereye kayboldunuz yine...bu günkü menüm.sabah 1 simit,salatalık,domates,peynir,zeytin,bal,açık çay.öğlen -ikindi 1 elma.akşam 1 dilim ekmek 1porsiyon karışık kızartma:59:[yaza kadar hiç yemeyeceğim söz].hepsi bu kadar.allahtan tatlı düşkünlüğüm yok.çok canım çekerse sütlü tatlı yapıyorum.

akrep çim okuduğum kitabımı da yazayım.adı osmanlı da bir ingiliz gelin.yazarı tülün yalçın.255 sayfa.konusu 1890 lardan başlıyor.bir ülkenin sosyal ve siyasal değişimlerini kendi ailesininkiyle harmanlayıp yazmış.güzeldi.beğendim.

Kızlar ne kadar sakin bu akşam takım :(

bende ödevi yazıyordum sıkıldım bi bakıyım şu kızlara dedim:)

Bugünkü menüm

sabah:peynır zeytın omlet azıcık reçel cay 2 dılım ekmek
öğlen:Bi gün önceden kalan yemekten 5-6 kasık yedım
akşam:1 kase corba 1 tabak yoğurt 5-6 tane inegöl köfte 1 dilim ekmek
saat 8 de :( 1 bardak cay 1 avuc patlamış mısır yedım maelsef

az oncede 1 dilim elma yedım
1 lıtre su anca ıctım galıba :(

15-20 dk yürüdüm.kıtap yerine bol bol makale tez okudum malesef :(

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bakalim bugn neler yedim
08.30 iki dilim t.b ekmegi, 2 tek sekerli cay (esmer seker), kk peynir, 1 tk bal, bir haslanmis yumurta
13.00 1 bardak sut, 6 badem
15.00 1 mercimek koftesi, 1/2 dilim aglayan pasta 3 sekersiz cay, 1 kucuk zencefilli kurabiye
18.30 4 mercimek koftesi bol marul, 1 dilim pasta :17: (pastanin tamamini gorturdum kayin valideme :5: kendimi saglama aldim)

21.00 1 bardak yesil cay 25gr kadar karisik cerez :26:
3 lt su
45 dk plates ardindan 15 dk yuruyus
simdide yapmamam gereken bir seyi yapiyorum yemek programi seyrediyorum :91:
not pasta ve krabiyede esmer seker ve tam bugday unu kullanilmistir, pastada hic yag kullanilmamistir)

Son düzenleme:
karamelcim ins hersey gonlune gore olsun :21:

biz de yilbasinda tam 12 den hemen once disari ciktik havai fisek seyrettik eve 1 de geldik uyuduk bugun de aksam yemegine davetliydik oraya gittik ama tatli guzel degildi ben de yemedim :66:

bugunku menum

kahvalti penir zeytin bir dilim ekmek azicik bal bir catal patates kizartmasi ve biraz sosis
kahvaltiyi gec yapmistik ara olarak 2 tane kucuk biskivu
aksam yemegine yarim balik ve4 kasik bulgur plavi ve patatesli mantar ama hepsinden cok azar azar yedim bir bardak asiri sutlu kahve

bu kadar

herkese iyi geceler

canım maşallah 30 yasındasın 4 doğum mu yaptın :17::17::17: genc anne olmuşsun ne güzel.
nerde yasıyorsun secdenur.bide ncikini cok beğendim.nerden geldı aklına boyle bır nıck[/QUOTE]

evet karamelcim 10 yila dort dogum sigdirmisim :26: kazakistanda yasiyorum.secdenur arkadasimin kizinin ismi.

Son düzenleme:
gunaydin kizlar sabah kaltim tartildim yine ayni yine ayni :(

dunku misafirligi ucuz atlattik sevmedigim yemek ve tatlilar vardi simdi tekrar bir yere oturmaya gidiyoruz bakalim burda yediklerim o kadar kilo olmaz galiba ne de olsa gunduz ;)

aksam geldigimde yediklerimi yazarim

İyi pazarlar kızlar :16:
Benimde dünkü maraton bugün aynen devam ediyor, Ben akşam 1 portakal yerim demiştimya, o 1 portakala, yarım elma ve biraz patlamış mısırda eklendi :59:
Şimdi Öğlen yemeğini toparladım, bulaşık yıkamaya gidecem :97:
Ondan sonrada hazır kayınvalidem buradayken oğlumu ona bırakıp dışarı yürümeye gitsem iyi olur diyordum, inşaallah fırsat bulursam. :21:
Akşam görüşmek üzere :3:

bu haftada evdeyim ben
sabah erken saatlerde ciktim tempolu bir yuruyus yaptim ardindan iyi bir kahvalti.
bakiyorum buraya ara ara amma kimseler ugramaz oldu.
minnos nerelerde?

Canımcım haftasonu olunca böyle oluyor maalesef, Özellikle eşlerde evde olunca gezmeler, işler güçler daha fazla oluyor.:80:

merhaba kızlar nasıl geçiyor yeni yılın ilk günleri?benimki pek iyi değil dün akşamdan berioğlum ağlayıp duruyo yatmak istemiyo anca kucağımda susuyo inş.geçer yaa.hiç böyle yapmazdı gece zor uyuttuk eşimle ikimiz elimizde salladık aklımıza o geldi.bugünde banyo yaptırdım sonra kayınpederim geldi gitti.imdi fırsat buldum da bakaym dedim.turabcım bende dün mercimek köftesi yedim arkadaşta diğer hamurişlerinden pek yemedim ama köfteyi çok yedim ne olacak bakalım bu hafta.

merhaba kızlar nasıl geçiyor yeni yılın ilk günleri?benimki pek iyi değil dün akşamdan berioğlum ağlayıp duruyo yatmak istemiyo anca kucağımda susuyo inş.geçer yaa.hiç böyle yapmazdı gece zor uyuttuk eşimle ikimiz elimizde salladık aklımıza o geldi.bugünde banyo yaptırdım sonra kayınpederim geldi gitti.imdi fırsat buldum da bakaym dedim.turabcım bende dün mercimek köftesi yedim arkadaşta diğer hamurişlerinden pek yemedim ama köfteyi çok yedim ne olacak bakalım bu hafta.

Caımcım oğlun 7 aylık olmaya yaklaştı herhalde dimi? İlk dişini çıkarmadıysa onunla ilgili olabilir, benim oğlumda çok akıllıdır narmalde ama o ilk diş sancılarında 2-3 hafta bütün gün evde gezdirdim kucakta, gündüz hiç uyumazdı, uyuturdum 10 dk sonra geri kalkardı, geceleride 1-2 defa kalkan oğlum 9-10 efa kalkmaya başlamıştı o dönemler. İlk diş sancıları için ben internette şu cümleyi okumuştum" bebekler dayanılmaz ağrılar çekerler" ondan sonra çok acımıştım bebeklere...Allah yardımcın olsu şekercim, bir an önce normal haline gelir inşaallah...

Bugün dışarı yürüyüşe gideyim demiştim ya, maalesef gidemedim. Kısmet işte kardeşim aradı , sinemaya gideceklermiş kızını bırakmak istedi, bende kıramadım ve yürümeye gidemedim:59: :59:
Bugün canımsıkılıyor yaa keşke sizlerde burada olsaydınız biraz kendime gelirdim :59:

Back