Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugünkü menüm;
10:00 3 Kuru Kayısı :81:
10:30 1 Dilim Ekmek, 2 Adet Zeytin, 1 Dilim Peynir, 1 Çatal Omlet, 1 Çatal Çikolata :81:
12:00 1 Adet Elma :81:
14:00 3 Kaşık Pilav, 1 Parça Fırında Tavuk ve 9-10 Dilim Fırında Patates, 1 BArdak Ayran :81:
15:00 1 Adet İncir :81:
16:00 1 Küçücük Dilim Cevizli Pide

3 litre su, 1 bardak bitki çayı, 3 lokma kedi bacağıda yedim aralarda. :97:

Yine spor yapmadım, sürekli ayaktaydım ve yatmadan 200 mekik, 200 hundred, 200 kalça hareketi ve 200 bacak hareketi yapacağım.:97::97: :97:

yatmadan 1 portakal yerim ve bitki çayı içerim. :81:

Son düzenleme:
selam kızlar.menüm.kahvaltı 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,3 dilim sucuk,çay.öğlen-ikindi 1 kase sütlaç.akşam 1 dilim ekmek,1 porsiyon sebze.yarım avuç fındık,badem,fıstık karışımı.ben hafta sonları spor yapmıyorum.haftada 3 günle sınırladım.3 sene önce evimin dibindeki salonda hergün kardio ve ağırlık çalışıp,3 gün de aerobik yapıyordum.bırakınca vücudum fena saldı kendini.o yüzden sürekli devam edemeyeceğim şekilde alıştırmak istemiyorum vücudumu.ama yaza yüzerek ve kızlarımla bol bol gezip oynayarak istediğim sonucu sağlamlaştırırım diye düşünüyorum.şu anki gidişatımdan çok memnunum.allah bozmasın.

Ammann nazar değmesin şekercim

Çok merak ettim bu güzel fikri bennnn :44::97:
fikrim su: hedef cumaya kadar en az 1000 gr vermis olmak.
taraflardan veremeyen kisi avatarina rakibi ne isterse onu yazacak
mesela ben yenersem rakibimden soyle yazmasini isteyebilirim "..... 1kg hafifledi" olabilir yada "...... beni alt etti" gibi aklima suan bunlar geliyor.
oduller ve cezalar beni gaza getirir aklima somut olarak bu odul geldi. nasil?

Son düzenleme:
bugunku yediklerime bir bakalimm
bugun minnosun onerisi 1 saat ac karnina yurudum.
10.30 1 sucuklu tost, 2 tek sekerli cay
14.00 6 badem 1 bardak sut
16.00 bir kase asure 2 bardak yesil cay
18.30 1 buyuk kase salata, bir porsiyon kirmizi et, 1 bardak ayran
21.00 yarim muz uzeri 2 tatli kasigi ev yapimi cikolata sosu 1 yesil cay
22.00 yarim elma
4 lt su

günaydın bayanlar

hepinizin yeni yılı kutlu olsun

kusura bakmayın bir kaç gündür giremedim

malum önce annemin kuranı sonra evde bir sürü yemek yaptım ertesi günde ev temizliği derken o kadar çok yoruldumki anlatamam

günaydın şekerler

sayfayı açar açmaz bu kadar alkışı görünce ben de alkışlamak istedim şekercim :81::81::81::81::81:

gunaydın n kızlar hepınızın yenı yılını tekrardan kutluyorumm yılbası gecesı annemlere gıttık ,
o gece de orda kaldık cumartesı ogleden sonra eve gelebıldık . hemen bılgısayarı aldım napıyorsunuz
dıyee ama malesef ınternet yoktu hafta sonu işyerıne gelıp modemı acıp kapatmak gerekıyordu bız ljmanda oturdugumuz ıcın ısyerının ınternetını kullanıyorduk haftasonuda gelmeye usendım ne bılıyımm
oylee ınternetsız sızsız kaldım malesef neyse arayı telafı edderım ınsallah sekerlerım yılbası gecesı de onume ne geldıyse yedım ancak bugun duzene sokabılıyorum kendımıı bırazcık umutlarım kırıldı artık
68 den asagıya ınemıyorum yıne bır ara aynı sekılde tam 3 hafta aynı kıloda kalmıstım yıne oyle olursa bu sefer okadar sabredebılıcegımı sanmıyorum oyuzden artık canım sıkkın

günaydın kızlar.bu hafta başı itibariyle hepinizi daha çok katılımla bekliyorum.yoksa hedefler hayal oluyor değil mi.hepimiz meşgulüz biliyorum da hiç birimizde karamel kadar sıkışık ta değiliz.[allah yardımcın olsun canım,hep dua ediyorum sana karamelcim.]özletiyorsunuz kendinizi ayol.

haklısın banucum eger burası olmasa katılım yapmasam kendımı koyverıp gıdıyorum ben
benım hedefım hayal gıbı zaten 1 subatta 60 kılo olucam dedım dedım bıkere gerı de donmıycem
ıste ama bugun canım sıkkın artık bu dıyet konusunda yoruldum vallla sıkıldım bıde yaa artık alısverıs yapmak ıstıyorum hep aynı seylerı gıyıyorum yaa zayıflıycam 60 olunca alıcam dıyorum kendıme oyuzdende almıyorum ıstee hoooff napıcam ben yaa

canım çok sağol teşekkür ederim 11 gün sonra 7 aylıkolacak.ilk dişimiz çıkmadı evet.yavrum ya çok huzursuz inş.atlatırız hemen

herkese günaydın bu haftasonu baya dağıldık bugün itibariyle kendimize geliyoruz kzlar
ben haftasonu 1 kilo almışm:26::26:
tekrar motivasyonumu arttırmak için sadece bu haftalığna mahsur patates diyeti yapcm
onada anca yarın başlayabilirm kardeşim bu akşam gidiyor

tatlımm minnoşun önerisi değil minnoş bir alıntı paylaşmıştı..beni dinlersen sen yinede aç karnına çıkma ama tıka basa kahvaltı da yapma..mesela kalkarkalkmaz iç sıcaksuyunu at ağzına bir mandalina yada elma dilimi ya da kuru kayısı ve üzerini giyin..çıkmadan önce de bir bardak sıcak süt iç yada ayran yada 1 kase yoğurt öyle çık..metonun anahtarını çevirmiş olursun..nasıl arabayı çalıştırmak için önce kontağı çevirmek lazım sen de içindeki motoru çalıştırmak için anahtarı çevir ki yağ yakımın daha çok olsun..zaten bu önerdiğim gıdalar yağ yakmak için yardımcı kuvvetler..
aç karnına spor şeker hastalığına yol açar..tamam vücut enerji için yağlara saldırır ama enerjiye çevirmek için vücuttaki normal düzeydeki şekeri de alır..eee bu sefer de kan şekeri düşer el ayak titrer halin kalmaz hemen yorulursun vücut bir an önce kaynak istediği için açlık krizine girersin ve öncekinden daha fazla besin tüketirsin ve bu da genellikle şekerli gıdalar olur
sen benim dediğim gibi yap şeker.döndüğünde de normal kahvaltını yaparsın..günün diğer bölümlerinde de yürüseniz bir bardak sıcak süt ya da yoğurt tüketin öyle çıkın yürüyüşe veya spor öncesi tüketin inanın sonucu daha çabuk alıcaksınız
günaydın canikom...
nasılsın bakalım

günaydın kızlar .hepinizi çok özledim ben ya.minnoşcum moralini bozma ya.öyle yaparsan olmaz ama kendini bırakma ve zayıflamaya devam canım

bılmıyorum canım ya bugun boyle huzursuzum bunun sebebınıde bılıyorum aslında hafta sonu yedıklerımın pısmanlıgı belkıde bılemıyorum amannn sıkıldım zaten yaa

haklısın canım..ama çalışanları da unutma olurmu mesela minnoşla ben yoğunluğun arasında sıkışıp kalıyoruz ve benim birde ufaklığım var..ama fikrin süper ne kadar katılım o kadar giden kilo demek
ahh canım benim yaa ben dün akşam show tv de dans yarışması vardı ona baktım biraz..orda bayan yarışmacıya bayıldım fiziğine yaa..adı aklıma gelmiyor ama netten bulup yazarım sonra..gece 11 i geçirmek istemedim yatmaya kalktım ama onu seyrederken karar verdim ve süper motive oldum..hergün cd de spor yapıcam.özellikle çalıştığım günler..ve benimde fiziğim aynaya baktığımda süper görünmeli..biyerlerimi saklamak için giyinmemeliyim..süperim şu an..ve dedimki kendime..özsaygımı her zaman zirvede tutmalıyım..hafta içi kot giymek yok sadece hafta sonu..çok güzel giyinmeliyim dedim..çünkü farkettim ki güzel giyindiğimde ipleri daha sıkı tututyorum..hergün iştulumu gibi aynı şeyleri giydiğimdeyse çabuk çuvallıyorum çünkü her aynaya baktığımda ya da güzel giyinen çıtırlar gördüğümde kendi öz saygımı yitiriyorum ve o an herşey bitiyor diyette gidiyor..ne bu yaa ölümlü dünyada askıda eskiyeceğine üstümde eskisin..acıcık göbeğim çıkıyuor diye giymediğim kumaş pantolonumu ve çok şık bluzumu giydim bugün..acıcıkda süslendim..kendimi süper hissediyorum.. geçenyıl hiç içine giremiyodum bu pantolonun en azından buyıl giyiyorum..o çıkan göbüşü de eritmek için spor yaparım daha iyi görünmek için daha iyi asılırım..ve hergeçengün giyim seçeneğim artar zevkle ütü yaparım..dolapta giyemediğim öyle çok kıyafetim varki..tek rahat giydiğim iki kotum ve iki kadife pantolonum var.birinin arası incelmiş iyice devamlı giymekten.biride şalvar gibi olmuş aman kilo veririm daha diye daraltmamaktan..ama yok artık..ben nasıl iyi hissediyorsam öyle yapıcam..bugün ölsem başkaları sefasını sürecek o kadar kıyafetin
vee mo0ntiyle ve sporla süper oluucaammmm minnoşummmm

oyyy bende hafta sonu yayıldım.menümü hiç yazmiim ama bolda hareketliydim..hiç oturmadım..evet şekercim başladık bile..hedef kilomuz bekle bizi 1 şubatta yanındayııızz:92::92::92::92:

bılmıyorum canım ya bugun boyle huzursuzum bunun sebebınıde bılıyorum aslında hafta sonu yedıklerımın pısmanlıgı belkıde bılemıyorum amannn sıkıldım zaten yaa

ben de akşam öyle huzursuzdum şekercim..işte sonra o yarışmaya bakarken kendime geldim bak şimdi aklıma geldi azra akın dı yaa..süperdi bayıldım fiziğine bundan sonra örnekim o olucak
bakın seyredin kızlar harika bir kız maaşallah

http://www.reytingler.biz/Yok-Boyle...e-Show-TV-8.-Bolum-1-26-Aralik-780-video.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…