kizlar bu hafta icin kendime bireysel bir rakip ariyorum
gercek bir yaris olacak bu.
1000 gr kara yagdan kurtulma yarisinda bana rakip olmak isteyen varmi?
ceza ve odulu konusacagiz, guzel bir fikrim var.
selam kızlar.menüm.kahvaltı 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,3 dilim sucuk,çay.öğlen-ikindi 1 kase sütlaç.akşam 1 dilim ekmek,1 porsiyon sebze.yarım avuç fındık,badem,fıstık karışımı.ben hafta sonları spor yapmıyorum.haftada 3 günle sınırladım.3 sene önce evimin dibindeki salonda hergün kardio ve ağırlık çalışıp,3 gün de aerobik yapıyordum.bırakınca vücudum fena saldı kendini.o yüzden sürekli devam edemeyeceğim şekilde alıştırmak istemiyorum vücudumu.ama yaza yüzerek ve kızlarımla bol bol oynayarak istediğim sonucu sağlamlaştırırım diye düşünüyorum.şu anki gidişatımdan çok memnunum.allah bozmasın.
fikrim su: hedef cumaya kadar en az 1000 gr vermis olmak.Çok merak ettim bu güzel fikri bennnn :44::97:
sayfayı açar açmaz bu kadar alkışı görünce ben de alkışlamak istedim şekercim :81::81::81::81::81:Bugünkü menüm;
10:00 3 Kuru Kayısı :81:
10:30 1 Dilim Ekmek, 2 Adet Zeytin, 1 Dilim Peynir, 1 Çatal Omlet, 1 Çatal Çikolata :81:
12:00 1 Adet Elma :81:
14:00 3 Kaşık Pilav, 1 Parça Fırında Tavuk ve 9-10 Dilim Fırında Patates, 1 BArdak Ayran :81:
15:00 1 Adet İncir :81:
16:00 1 Küçücük Dilim Cevizli Pide
3 litre su, 1 bardak bitki çayı, 3 lokma kedi bacağıda yedim aralarda. :97:
Yine spor yapmadım, sürekli ayaktaydım ve yatmadan 200 mekik, 200 hundred, 200 kalça hareketi ve 200 bacak hareketi yapacağım.:97::97: :97:
yatmadan 1 portakal yerim ve bitki çayı içerim. :81:
günaydın kızlar.bu hafta başı itibariyle hepinizi daha çok katılımla bekliyorum.yoksa hedefler hayal oluyor değil mi.hepimiz meşgulüz biliyorum da hiç birimizde karamel kadar sıkışık ta değiliz.[allah yardımcın olsun canım,hep dua ediyorum sana karamelcim.]özletiyorsunuz kendinizi ayol.
Caımcım oğlun 7 aylık olmaya yaklaştı herhalde dimi? İlk dişini çıkarmadıysa onunla ilgili olabilir, benim oğlumda çok akıllıdır narmalde ama o ilk diş sancılarında 2-3 hafta bütün gün evde gezdirdim kucakta, gündüz hiç uyumazdı, uyuturdum 10 dk sonra geri kalkardı, geceleride 1-2 defa kalkan oğlum 9-10 efa kalkmaya başlamıştı o dönemler. İlk diş sancıları için ben internette şu cümleyi okumuştum" bebekler dayanılmaz ağrılar çekerler" ondan sonra çok acımıştım bebeklere...Allah yardımcın olsu şekercim, bir an önce normal haline gelir inşaallah...
selam kızlar.menüm.kahvaltı 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,3 dilim sucuk,çay.öğlen-ikindi 1 kase sütlaç.akşam 1 dilim ekmek,1 porsiyon sebze.yarım avuç fındık,badem,fıstık karışımı.ben hafta sonları spor yapmıyorum.haftada 3 günle sınırladım.3 sene önce evimin dibindeki salonda hergün kardio ve ağırlık çalışıp,3 gün de aerobik yapıyordum.bırakınca vücudum fena saldı kendini.o yüzden sürekli devam edemeyeceğim şekilde alıştırmak istemiyorum vücudumu.ama yaza yüzerek ve kızlarımla bol bol gezip oynayarak istediğim sonucu sağlamlaştırırım diye düşünüyorum.şu anki gidişatımdan çok memnunum.allah bozmasın.
bugunku yediklerime bir bakalimm
bugun minnosun onerisi 1 saat ac karnina yurudum.
10.30 1 sucuklu tost, 2 tek sekerli cay
14.00 6 badem 1 bardak sut
16.00 bir kase asure 2 bardak yesil cay
18.30 1 buyuk kase salata, bir porsiyon kirmizi et, 1 bardak ayran
21.00 yarim muz uzeri 2 tatli kasigi ev yapimi cikolata sosu1 yesil cay
22.00 yarim elma
4 lt su
günaydın canikom...günaydın bayanlar
hepinizin yeni yılı kutlu olsun
kusura bakmayın bir kaç gündür giremedim
malum önce annemin kuranı sonra evde bir sürü yemek yaptım ertesi günde ev temizliği derken o kadar çok yoruldumki anlatamam
günaydın kızlar .hepinizi çok özledim ben ya.minnoşcum moralini bozma ya.öyle yaparsan olmaz ama kendini bırakma ve zayıflamaya devam canım
haklısın canım..ama çalışanları da unutma olurmu mesela minnoşla bengünaydın kızlar.bu hafta başı itibariyle hepinizi daha çok katılımla bekliyorum.yoksa hedefler hayal oluyor değil mi.hepimiz meşgulüz biliyorum da hiç birimizde karamel kadar sıkışık ta değiliz.[allah yardımcın olsun canım,hep dua ediyorum sana karamelcim.]özletiyorsunuz kendinizi ayol.
ahh canım benim yaahaklısın banucum eger burası olmasa katılım yapmasam kendımı koyverıp gıdıyorum ben
benım hedefım hayal gıbı zaten 1 subatta 60 kılo olucam dedım dedım bıkere gerı de donmıycem
ıste ama bugun canım sıkkın artık bu dıyet konusunda yoruldum vallla sıkıldım bıde yaa artık alısverıs yapmak ıstıyorum hep aynı seylerı gıyıyorum yaazayıflıycam 60 olunca alıcam dıyorum kendıme oyuzdende almıyorum ıstee hoooff napıcam ben yaa
herkese günaydın bu haftasonu baya dağıldık bugün itibariyle kendimize geliyoruz kzlar
ben haftasonu 1 kilo almışm:26::26:
tekrar motivasyonumu arttırmak için sadece bu haftalığna mahsur patates diyeti yapcm
onada anca yarın başlayabilirm kardeşim bu akşam gidiyor
bılmıyorum canım ya bugun boyle huzursuzum bunun sebebınıde bılıyorum aslında hafta sonu yedıklerımın pısmanlıgı belkıde bılemıyorum amannn sıkıldım zaten yaa
bılmıyorum canım ya bugun boyle huzursuzum bunun sebebınıde bılıyorum aslında hafta sonu yedıklerımın pısmanlıgı belkıde bılemıyorum amannn sıkıldım zaten yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?