• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar.dünkü menüm.1 bardak su.kahvaltı 1 domates,1 salatalık,2 dilim uno denge ekmeği,kk peynir,açık çay.öğlen 1 kase yoğurt.ikindi 1 muz.akşam 2 dilim ıspanaklı börek.ve yılbaşı kaçamağı 1 küçük kase çerez,1 bardak kola.gece yatmadan 1 mandalin.

kızlar benim cemrem sevgili hemsomun yaptığı özel bi diyet yok ilk baslarda diyetisyene gidiyordu sonra dukan yaptı ama uzun zamndır dengeli besleniyor ..

nazar deydirmeyin hemsoma :nazar: onun hepimizden cok zayıflamaya ihtiyacı var bebiş istiyor benim bitanem teyze yapcak beni :1:
maasallah ona :nazar:
insaallah kolay ve sagliklica hedefine ulasir ardindanda hemen hamile kalir hayirlisi ile..
4. takimada tebrikler ikinci olmussunuz meyvenull

kızlar dikkat edebildiniz mi dün gece yediklerinize...
ben herseyden yarim yemeye dikkat ettim, yalniz rejim yapan biri icin 8 sonrasi gec bir saat kabul edildiginden fazla dikkat etmis sayilamiyoruz. dun ozeldi neyse ammaa dunden kalanlar dolapta tehdit unsuru olarak kalmaya devam ediyor.
aglayan pasta yapmistim o kadar guzel olmuski ne yapsam yaaa
onu kayin valideme mi gotursem hemencicik
kendime mukayyet olmam lazim yoksa 1 subatta 57 yi ruyamda gorurum
kimselerde ugramiyor buralara motivasyonumuzu kaybediyoruz arkadaslar nerdesinizzz??

turabcim haklisin aksamlari 8 den sonra yememek gerek ben de bugun misafirlige yemege gidiyorum bakalim fazla yemek yemegi sevmem ama tatli benim zayif noktam ins. kotu bir tatli yapmistir

bugun 1 ocak ya millet dun gece dgitti galiba bugun uyanamadilar :27:

turabcim haklisin aksamlari 8 den sonra yememek gerek ben de bugun misafirlige yemege gidiyorum bakalim fazla yemek yemegi sevmem ama tatli benim zayif noktam ins. kotu bir tatli yapmistir

bencede biz iyi aile cocuklari olarak dagitmadik bak burdayiz
bugun tatil herkes degerlendiriyor.
zaten o tatlilar yuzunden almiyormuyuz kilolari

İyi akşamlar fıstıklar....:49:

2011 herkese huzur bereket mutluluk ve yağsız kılosuz günler getirir inş.:1: bu yılı inceceik manken gibi gecirirz .bizim yılımız olsun 2011:1::1:

kızlar yüksek lisans yaptığım okul kadro açtı asistan alacaklar.pazartesı gıdıp hemen basvuracam.şansım ne kadar bılmıyorum ama cok heyecanlıyım:17::17: sonunda bekledığım an geldi.Rabbim hayırlısı ise inş. nasıp eder ve bende artık hayalım olan mesleğe kavuşmuş olurum.
şimdiden cok steslıyım kızlar.28 ocakta sınav var.

ben evdeydım yılbasında.ders calıştım maelsef :( yenı yıl gelmiş neyime :1: sıkıştım bu ödevleri yetiştirmem sart posicim mecbur ders calıştım.11 de pes ettım artık dizi izledim 2 ye kadar.benim yılbasım böyle gectı .

ben herseyden yarim yemeye dikkat ettim, yalniz rejim yapan biri icin 8 sonrasi gec bir saat kabul edildiginden fazla dikkat etmis sayilamiyoruz. dun ozeldi neyse ammaa dunden kalanlar dolapta tehdit unsuru olarak kalmaya devam ediyor.
aglayan pasta yapmistim o kadar guzel olmuski ne yapsam yaaa
onu kayin valideme mi gotursem hemencicik
kendime mukayyet olmam lazim yoksa 1 subatta 57 yi ruyamda gorurum
kimselerde ugramiyor buralara motivasyonumuzu kaybediyoruz arkadaslar nerdesinizzz??

ağlayan pastaya da bayılırım ben :)) bende kardesımın arkadasları gelince kalktım onlara yaşpasta yaptım.1 dilim yedim malesef :17:

1 günlük kaçamaktan bısey olmaz turabcım üzülme.bomba gıbı baslarız tekrar kaçamak yapmadan.şubata tam 4 haftamız var.ocak hedefıme ulaşamadım ama şubata inş. ulaşacam :)

sağol canım.allaha şükür huyları da güzel.yüzü güzele doyulur,huyu güzele doyulmazmış.

canım cok tatlı ya kızın.maşallah artıst gıbı pek güzel.huyuda güzelmiş.maşallah

nasılsn karamelcim:61:

iyiyim canım sen nasılsın? ne yapıyorsun.nasıl gectı yılbasın

kızlar dikkat edebildiniz mi dün gece yediklerinize...

ben hiç edemedım malesef :(

herkese mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrr

Mutlu yıllarrr....:74::74::74: 2011 in ilk mesajını yazayım dedim. Ayy bu yıl bizim için çok güzel bir yıl olacak inşaallah...
...

mutlu yıllar kızlarr :69::69:

benimde dogum kilosu sayilir bende sizdenim :9: kizim 14 aylik hamile kaldigim kilo 63 ben 60 olmak istiyorum.

hoşgeldin canım aramıza.inş. tez zamanda hedeflediğin kılona inersin:71::71::71:

hoşgeldin nur.doğum sonrası o göbekleri de alsalar ameliyatta ne güzel olurdu.ben de 3 doğum yaptım.hayatta 2 kızım var.ilk çocuğumu 1 günlükken yitirdim.senin hepsi hayatta mı...

yokk canimm bende ilk bebegimi 2 yasinda kaybettim rabbim uzun omur versin suan 3 cocugum var.

kızlar başınız sağolsun :( Allah diğer evlatlarınıza ömür versin inş.

hosbulduk canim 30 yasimdayim kilom 69.7 insallah hepimizin evlatlari insallah.

canım maşallah 30 yasındasın 4 doğum mu yaptın :17::17::17: genc anne olmuşsun ne güzel.
nerde yasıyorsun secdenur.bide ncikini cok beğendim.nerden geldı aklına boyle bır nıck

Canlarım ancak gelebildim bende, offf yaa bu nasıl bir gün böyle hiç te sevmedeim ben bu yılın ilk gününü. :59::59: Evde kayınvalidemgil var, mutfaktan çıkamadımki, belim ağrıdı valla. Birde eltimin oğlunuda getirmişler gelirlerken. 1 sınıfa gidiyor. Mutfakta bir taraftan yemekti bulaşıktı bir taraftanda çocuğa ders yaptırdım, kendi kızımında ödevleri vardı ayrıca. Oğlumuda banyo yaptırdım, uyuttum, akşam yemeğini koydum, şimdi onlar yemek yerken bende fırsattan istifade buraya geldim. Bİrazdan yine mutfak ta bulacam kendimi :59::59: offf offf

Bugünkü menümüde yazayım girmişken;
08:00 3 kuru kayısı :81:
08:30 1 Dilim Kepekli Ekmek, 1 Dilim Peynir, 2 Zeytin :81:
15:00 2 Adet Sacta Patlıcanlı Börek, Yarım Bardak Kola :20:
16:00 Yarım Kase Yoğurtlu Karalahanalı Makarna Salatası :81:

Aralarda 3-4 Adet Fındık ve 2 Lokma kedi bacağı yedim.:97:
Yatmadan 1 portakal yerim. 1 bardak bitki çayı içerim. :81:

Suyu ölçmedim ama 3 litre içmişimdir kesin. 1 bardak bitki çayı içtim.:81:

Hiç spor yapmadım sabah 8 den bu tarafa ayaktayım (toplamda yarım saat oturdum). yatmadan 200 mekik, 200 hundred, 200 kalça hareketi ve 200 bacak hareketi yaparım. :81:

ya burda o kanal yok ben yurtdisinda yasiyorum malesef :59: internette var ama tv olsa daha iyiydi kendimi o saate ayarlar yapardim neyse bakacas artikin bir yerlerden baslamak lazim

Evet canımcım mutlaka başlamak lazım. Çünkü o göbekler diyetle gitmez, mecburan spor yapmak lazım. Plateste en kıza zamanda sonuç alabileceğinn bir spor. :32::87:

1 günlük kaçamaktan bısey olmaz turabcım üzülme.bomba gıbı baslarız tekrar kaçamak yapmadan.şubata tam 4 haftamız var.ocak hedefıme ulaşamadım ama şubata inş. ulaşacam :)

iyiyim canım sen nasılsın? ne yapıyorsun.nasıl gectı yılbasın
evet bncede bi günlük kaçamak yaptk diye teslim olmuycz karayağlara :21:
bnde iyiyim bndede herkesde olduğu gibi ufak tefek kaçamaklar oldu amaaaa pazartesi yepyeni hedeflerimzle güzel bir yarışa başlıycz hepimiz:27::27:

Back