yokk canimm bende ilk bebegimi 2 yasinda kaybettim rabbim uzun omur versin suan 3 cocugum var.
banu kızın çok şeker belli büyüyünce çook güzel oluck
maasallah onakızlar benim cemrem sevgili hemsomun yaptığı özel bi diyet yok ilk baslarda diyetisyene gidiyordu sonra dukan yaptı ama uzun zamndır dengeli besleniyor ..
nazar deydirmeyin hemsomaonun hepimizden cok zayıflamaya ihtiyacı var bebiş istiyor benim bitanem teyze yapcak beni
banu kızın çok şeker belli büyüyünce çook güzel oluck
ben herseyden yarim yemeye dikkat ettim, yalniz rejim yapan biri icin 8 sonrasi gec bir saat kabul edildiginden fazla dikkat etmis sayilamiyoruz. dun ozeldi neyse ammaa dunden kalanlar dolapta tehdit unsuru olarak kalmaya devam ediyor.kızlar dikkat edebildiniz mi dün gece yediklerinize...
turabcim haklisin aksamlari 8 den sonra yememek gerek ben de bugun misafirlige yemege gidiyorum bakalim fazla yemek yemegi sevmem ama tatli benim zayif noktam ins. kotu bir tatli yapmistir
bugun 1 ocak ya millet dun gece dgitti galiba bugun uyanamadilar
turabcim haklisin aksamlari 8 den sonra yememek gerek ben de bugun misafirlige yemege gidiyorum bakalim fazla yemek yemegi sevmem ama tatli benim zayif noktam ins. kotu bir tatli yapmistir
bugun 1 ocak ya millet dun gece dgitti galiba bugun uyanamadilar
ben herseyden yarim yemeye dikkat ettim, yalniz rejim yapan biri icin 8 sonrasi gec bir saat kabul edildiginden fazla dikkat etmis sayilamiyoruz. dun ozeldi neyse ammaa dunden kalanlar dolapta tehdit unsuru olarak kalmaya devam ediyor.
aglayan pasta yapmistim o kadar guzel olmuski ne yapsam yaaa
onu kayin valideme mi gotursem hemencicik
kendime mukayyet olmam lazim yoksa 1 subatta 57 yi ruyamda gorurum
kimselerde ugramiyor buralara motivasyonumuzu kaybediyoruz arkadaslar nerdesinizzz??
sağol canım.allaha şükür huyları da güzel.yüzü güzele doyulur,huyu güzele doyulmazmış.
nasılsn karamelcim
kızlar dikkat edebildiniz mi dün gece yediklerinize...
herkese mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrr
Mutlu yıllarrr....2011 in ilk mesajını yazayım dedim. Ayy bu yıl bizim için çok güzel bir yıl olacak inşaallah...
...
benimde dogum kilosu sayilir bende sizdenimkizim 14 aylik hamile kaldigim kilo 63 ben 60 olmak istiyorum.
hoşgeldin nur.doğum sonrası o göbekleri de alsalar ameliyatta ne güzel olurdu.ben de 3 doğum yaptım.hayatta 2 kızım var.ilk çocuğumu 1 günlükken yitirdim.senin hepsi hayatta mı...
yokk canimm bende ilk bebegimi 2 yasinda kaybettim rabbim uzun omur versin suan 3 cocugum var.
hosbulduk canim 30 yasimdayim kilom 69.7 insallah hepimizin evlatlari insallah.
ya burda o kanal yok ben yurtdisinda yasiyorum malesefinternette var ama tv olsa daha iyiydi kendimi o saate ayarlar yapardim neyse bakacas artikin bir yerlerden baslamak lazim
evet bncede bi günlük kaçamak yaptk diye teslim olmuycz karayağlara1 günlük kaçamaktan bısey olmaz turabcım üzülme.bomba gıbı baslarız tekrar kaçamak yapmadan.şubata tam 4 haftamız var.ocak hedefıme ulaşamadım ama şubata inş. ulaşacam :)
iyiyim canım sen nasılsın? ne yapıyorsun.nasıl gectı yılbasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?