Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kaç yaşındasın turabcım :)) bence ben sana abla dıyım.kocaman oldum bene artık

bizimde evde yemekler zeytınyağı ıle yapılır ama babam masada corba ana yemek pilav salata hatta yoğurt olmazsa kıyametı koparır :)) bu arada ana yemekte bol etli olacak.hergün et yiyorz tavuk balık kırmızı et .kolestrol cıkması an meselesı.babamda cıktı gercı.sayesınde hepımızı hasta yapacak
brokoli kereviz ne onu bilmem ıspanağa bile burun kıvırıyor bızımkıler.ne kadar sağlıklıyız demi :) :)

günaydın kızlar şu an annemdeyim biraz önce geldim bu gün annemin kuranı var yemek yapmaya başlıcam az sonra

bir sürü iş var bu gün

birazda hastayım boğazlarım ağrıyo eşimde çok geç kalma diyo bana

bu soğukta bu kadar yolu çekip eve gitmeye üşeniyorum

neyse napalım mecbur
ben bu gün buraya gelemem artık

kendinize çok iyi bakın

kızlar ben kilomu şimdiden yazimde yarın kilo bildirimi yapılcakmı bilmiyorum ama kilomu yazim bildirim yapılırsa yazarsınız

yarında çok işim var evdede bir sürü yemek yapıcam
neyse kilom 84sanırım
evdeki tartım bozuldu kağan sağ olsun ayağıyla ittiği gibi bozdu

yenisini almak gerekiyo

Günaydın kızlar
Ben dünden daha kötüyüm bugün boğazım iyice şişti ve iyice halsizleştim. Karemelin verdiği elma tarifini şimcik yapacam inşaalah şu öksürüğümü keser. :2::2:

geçmişolsn canm

bnde dün yatmadan bi 20 dk kendi kendime pilates yapiyim dedim snra bacak açma hareketinde parmak uçlarımı fazla germişim flex yapiyim derken çok feciiii kramp girdiiii anam çok kötü bişey yahuu ağladm resmen:84::84:
acı biber turşusnun midemi bozacağnı biliyodm dün akşam 2 tane yemiştm günlerden snra bugn wc ye çıktm

ay canım duygulandırdın beni valla.....

25 yasindayim karamel sen kac yasindasin?
et kilo yapmaz yagli yemedikce ama fazlasi zarar onunda siz nereliydiniz? benim esim dogulu oda sadece et yemekleri yer yemek olsa, o gec geldigi icin aksam yemeklerini kaldirdik simdi.
ben kendime pisiriyorum o saydiklarini pirasa ispanak lahana enginar pancar....bayilirim

iyiyiz senin diyetn nasıl rakibem

açım şekerim ya.bundan sonra haftada 1 kilodan fazlasına yokum.benim bünyem taşımayacak bunu anladım ben bu haftadan.başlarken de ayda 4 kilodan 5 ayda 20 kilo diye karar vermiştim.60 a inmek doğum öncesi kilomdan 8 kilo zayıf olmam demek zaten.bana yeter de artar.önce şu 68 i bir yakalasam.zamanla olacak ben inanıyorum.

haklısın canım hem en sağlıklısını yapıyosun yavaş verilen kiloları tekrar alması zor oluyomş ben böyle at koşturur gibi veriyorum biraz gözlerm altı morardı gibi geliyo bana ama tamamen bünyemle alakalı ben haftasonları ocakbaşılardan çıkmazdım şmdi bir tabak yoğurta bir tas çorbaya talimim ama ebru şallının dediği gibi bu ızdırap mutluluk olarak geri gelick

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…