zayiflayacagiz tabiki tığ gibi olacagiz, sadece hedef tarihlerin gelmesini bekliyoruz degil mi ya?
birde hep aklıma takılıyor ebru şallı ile plates yapan erenin vucudu neden öyle ya okadar platese rağmen? iri, kalın duruyor çok kaslı yani sizcede öyle mi?
canım sıcak sıcak kayısı hoşafı iç hergün..
sabahları kayısı üzerine de sıcak su iç..hem kilo verir hem kabızlıktan kurtulursun şekerim
zayiflayacagiz tabiki tığ gibi olacagiz, sadece hedef tarihlerin gelmesini bekliyoruz degil mi ya?
birde hep aklıma takılıyor ebru şallı ile plates yapan erenin vucudu neden öyle ya okadar platese rağmen? iri, kalın duruyor çok kaslı yani sizcede öyle mi?
evet canım ben de öyle dicektim de diyemedim benim burası karışık biraz
bizim bir hedefimiz var dı çünkü..biz kendimiz bildirim yaparız ve şubat 1 için yeni hedef koyarız tamammı kızlar:13::
uyuz oluyorum o erene çok yapmacık konuşuyoo:95::95:
kayısı hoşafı tam olaradan nasıldııı:78::78:
tamamdir kaptanevet canım ben de öyle dicektim de diyemedim benim burası karışık biraz
bizim bir hedefimiz var dı çünkü..biz kendimiz bildirim yaparız ve şubat 1 için yeni hedef koyarız tamammı kızlar:13::
canım benım herseyın hayırlısı olsun sakın ha kendını bırakma boyleve bukadar kendını yıpratma olurmu hepımız gectık boyle donemlerden ama herseyın hayırlısı olsun karamelımm sen odevlerını yetıstırmeye calıss vee sakın cok yeme
günaydın kızlar.karamelcim bu senin için zor bir hafta olmuş.inşallah toplarsın kendini canım.şimdi kariyerin duygusal hayatının önüne geçmek zorunda.bir de bir ilişki yürümüyorsa yürümüyordur.sevmek devam ettirmeye yetmiyor her zaman.allah ikinizin de hakkında hayırlısını versin.
GÜnaydınlarr,
Bugün nasılsınız bakalım? Son 2 gün :18::18:
Karamelciğim zor günler geçiriyorsun, Allah yardım etsin canımcım, bence herşeyden sen önce derslerine konsantre olmalısın. Kolay değil biliyorum ama hayat bazen insanları zor kararlar almaya zorluyor maalesef şekercim. İnşaallah bu dönemlerini hasarsız bir şekilde atlatırsın. Şöyle bir kendine gel, sonra yapman gerkenleri en önemlisinde başlayara sırala ve kurduğun plana göre hareket et, bu senin için en iyi olanı tatlım. Veee hiç bir zaman pozitifdüşünmeyi unutma. Zor olsa da....
Minnoşum senin adına çok çok sevindim senin motivasyon zirveye çıkmıştır artık :90: Sıra hedefi tamamlamaya geldi şekercim. Bana da dün eşim söyledi zayıflamışsın diye ben bir mutlu oldum bir mutlu oldum hiç sormaa Dün misafirlerim vardı bayadır giymediğim bir eteği giydim kendim bile şaşırdım nasıl zayıflamışsım ben diye maşallah maşaallah deyip durdum
Nowarcım üzülme şekercim sen bence 63 e inecen cuma günü
Karamelcim sende sakin kendini uzme,
"Hiçbir şey olduğu gibi kalmaz. Bazen görünen gerçeğin ta kendisi değildir. Bu da geçer…”
kızlar merhaba
bu cuma bildirim yapılmicak gibi..ben haber vericem size..ama siz yine de bırakmayın haftayada yapsak kilo bildirimini aman bırak
evet bide ben ikizlerimn olmasını çoook istiyorum
Rabbim herkese istediği gibi versin.:97::97:
Amaannn dünden beri kuru bir öksürük, gece ben öksürüyorum oğlum uyanıyor, :2: sabahta boğazım ağrıyor özellikle sol tarafı, Şu öksürük olmasa...Boğazımı iyice tahriş ediyor..:85::85:üfff püfff
ayyy canım yaa benım hıc etegım yoktur nerdeyse dugun bayram olmadıktan sonrada gıymem yanı ama busene elbıseler cızmeler allahım herkeslerde goruyorum opkadar guzelkı bende gıymek ıstıyorum ama 60 kılo olmadan almıycam elbıse etek falan ama 60 oluncaa vuuu bıssuru alıcamm cıcıclerr sekerım
gunaydin kizlar 2 gundur lesliyle yuruyorum bu cumadan cok umitliyim
bu gunlerde de kucuk bir laptop alicam eski bol paylasimlarima da geri donucem ins.
kizlar bugun kuafore gidicem hayatimda 2. gidisim olcak am bu sefer lazer epilasyon icin gidicem ortami bergenmezsem yaptirmicam amas
medihay oğlun emeklemeye başlamış çok sevindim bizimkiler ne zaman emekler acaba.seninki 7.5 aylıktı galiba değil mi?benim oğlan dönmeyi pek sevmiyor,bazen dönüyo canı isterse amagenelde bu ara kucakt durmak istiyo ve ara sıra oturtuyorum .dr fazla oturtma dedi.bu arada inş.bende okul başlayana kadar zayıflarsam önceki eteklerimi giyerim inşallah.
nurceng benim tezime gore kardesli bebekler her seyi daha hizli ogreniyorlar
benim kizimda bugun ilk kez sirt ustu yatarken ters dondu tam tersini yapiyordu simdiye kadar ama oda cani isterse.
yere birakiyorum bol bol yakinda gezerler bizimkilerde
yok güzelim ya.sabah bir uğrayıp çıktım.evi misler gibi yaptım.yılbaşı hazırlığı olsun diye.yarın da hediye alışverişine çıkacağım.cumaya iş kalmasın da yorgun girmeyelim yeni yıla.şimdi de yemek yapmaya gidiyorum.artık akşam pilates sonrası girerim.hepinizi çok öptüm.posi bilgisayarın hayırlı olsun tatlım.
banucum nerelerdesin.yoksa 2010 haziran anneleri topiğinde misin?
önce takımın bekarlarını evlendiriririz.sonra da hep birlikte hamile kalırız.hehehehe nesli ile yarışıcaz dimi amalightlife canım hamileymişsin hayırlı olsun.ne bereketli bi takımız böyle hamıle kalan kalana :))
mınnoş ve akrep hanım sizdende bi atak beklıyoruzaman akrebim hamile kalırsa kaptansız kalırız minnoşta gıderse üzülürüm en ıyısı dikkatlı olun siz hamıle falan kalmayın zayıflayana kadar
canım tam tarif yapıcaktım medihaycım yapmış tarifikayısı hoşafı tam olaradan nasıldııı:78::78:
inşallah şekercim inşallahtamamdir kaptan
sonrada mart 1 icin ama cogumuz hedefine ulasmis olacak o tarihe kadar
ayy noldu ne ağlaması neye koparttın bu kadar..kaçırdığım bir durum olmuş sanırım.bugün geçmişi tam okuyamadım ne kaçırmışım ki ben anlamadım şimdi:26::2:
Kızlar hersey için teşekkkür ederim sağolun .Bu hayatta hıcbırsey için üzülmeye değmez.
ağla ağla nereye kadar.gözlerimde yaş kalmadı.kendıme işkence yapıyorum resmen.vucudumda çöp kutusundan farksız oldu bu bulduysam yedim
ama bugün aklım başıma geldi.Ağlamıyacam artık.hatta inadına giyindim süslendim kursa gıdıcem sımdı.
gecen hafta kendıme güzel bir kot almıştım bugun gıyeyım dedım ama dapdar oldu.1hafta da fıçı gıbı olmuşum kendımı tebrik ediyorum
Bugünden itıbaren rejıme tekrar basladım.karıyer hedefımdende vazgecmek yok.şu ödevlerime yoğunlaşıup bıtırıcem bıran önce.
sizden baya uzak kaldım.en kısa zamanda gecmişi okuyup neler olup bitmiş öğrenmem lazım
ayy turabb ebruyla aksam yapmaya basladım gecen sene annemın evındeyken kardesımle heraksam duzenlı yapıyorduk sımdı pılates kursunu bırakıyorum ya en azından gun asırı olmak uzere haftada 4 gun kesın yapmam lasım ama ben hergece yapmayı pllanlıyorum sekercımm ayy fıstık olalım fıstıkkminnos ben artik hem sabahlari canli canli yapiyorum plates hemde gecmis videolara bakiyorum
dun izledigim videoda topun uzerine cikardi ebru salli, benim top bal kabagi goruntusunu aldi
ve hesapladim ebru salli onu yaparken 3 aylik hamileymis, biz olsak bebege bisey olacak korkusu yasariz.
yaa kıs bıtmeden su cızmelerle elbıselerı alabılsekk tek ıstegım bu sımdılık ama bakalım ınsallah allahım yardım ederde 22 ocakta herkeslerı sok edersın canımcımOyyy oyyy oy... yaa benide heveslendirdin. Bende alacam bende alacam bana ne bana ne...:84:
Alacan elbiseleri şöyle zayıf zayıf fıstık gibi olucan yani...Tabii ki al tatlım bayana elbise etek çok yakışıyor bence...
Bende 21 ocakta kendime gidip önce kaban, şöyle güzel bir elbise ve ayakkabı alacam. 22 ocakta da arkadaş günüme gidicem, kendinden emin ve güzel olarakinşaallah...Tabiii zayıflarsam o zamana kadar :18::18:
ayy ınsanın pılates topun gıbı olasın dıyesı gelıyor ama beddua etmıyım gene sısman bayan olmak kotu bısıy ya allah dusmanımada vermesın pılates hocamada vermesın gunahtır napalım esekle esek olmamak lazım mıs bosver turabcım ben ona cızmelerım le elbısemlee şöylee dılımı cıkarıp hava attıgım gunn anlıycak o mınnosun neler yapabılıcegınıevet dun ben eski bir videosunu yaptim o ekibin
orada cok zayif bende acaba tv de mi var bisey dedim kilo almis sporcu kiz duy duy minnos
senin hocaninda almasi muhtemel cok havalanmasin :82:
lightlife canım hamileymişsin hayırlı olsun.ne bereketli bi takımız böyle hamıle kalan kalana :))
mınnoş ve akrep hanım sizdende bi atak beklıyoruzaman akrebim hamile kalırsa kaptansız kalırız minnoşta gıderse üzülürüm en ıyısı dikkatlı olun siz hamıle falan kalmayın zayıflayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?