Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

uyuz oluyorum o erene çok yapmacık konuşuyoo:95::95:

Evet evet zayıflayacağız, pozitif düşünmek gerek. Eren geçen yıl zayıftı bayağı da bu yıl program tatilinde kilo almış, kendiside söylüyor kilo aldığını, sanırım spor hocası ve sürekli spor yaptığından kaslarda gelişmiş...

evet canım ben de öyle dicektim de diyemedim benim burası karışık biraz
bizim bir hedefimiz var dı çünkü..biz kendimiz bildirim yaparız ve şubat 1 için yeni hedef koyarız tamammı kızlar:13:
:

Bana uyar, gayette iyi olur. Ocak 1 hedefi koyduk ve bu hedefe ulaşıp ulaşmadığımızı bilmemiz gerekir.:18::18:

uyuz oluyorum o erene çok yapmacık konuşuyoo:95::95:

Aynen bende pek sevmiyorum, hatta kızımda ben şu kızı hiç sevmiyorum ebru şallıyı seviyorum diyor :76::76:

kayısı hoşafı tam olaradan nasıldııı:78::78:

Şekercim Akrep in yazdığı tarif şöyleydi;

250 gr kuru kayısı(gün kurusu ya da köyusulü)
3-4 adet kuru incir
1 kabuk tarçın

iyice yıkanır..düdüklü tencereye koyulup haşlanır..ağzını açınca yarım çay bardağı kadar pekmez eklenir..ve blendırda çekilir.her yemeğin yanında 1 bardak içilir..

evet canım ben de öyle dicektim de diyemedim benim burası karışık biraz
bizim bir hedefimiz var dı çünkü..biz kendimiz bildirim yaparız ve şubat 1 için yeni hedef koyarız tamammı kızlar:13:
:
tamamdir kaptan
sonrada mart 1 icin ama cogumuz hedefine ulasmis olacak o tarihe kadar

Karamelcim sende sakin kendini uzme,
"Hiçbir şey olduğu gibi kalmaz. Bazen görünen gerçeğin ta kendisi değildir. Bu da geçer…”

:2:

Kızlar hersey için teşekkkür ederim sağolun .Bu hayatta hıcbırsey için üzülmeye değmez.
ağla ağla nereye kadar.gözlerimde yaş kalmadı.kendıme işkence yapıyorum resmen.vucudumda çöp kutusundan farksız oldu bu bulduysam yedim

ama bugün aklım başıma geldi.Ağlamıyacam artık.hatta inadına giyindim süslendim kursa gıdıcem sımdı.
gecen hafta kendıme güzel bir kot almıştım bugun gıyeyım dedım ama dapdar oldu. 1hafta da fıçı gıbı olmuşum kendımı tebrik ediyorum

Bugünden itıbaren rejıme tekrar basladım.karıyer hedefımdende vazgecmek yok.şu ödevlerime yoğunlaşıup bıtırıcem bıran önce.

sizden baya uzak kaldım.en kısa zamanda gecmişi okuyup neler olup bitmiş öğrenmem lazım

kızlar merhaba
bu cuma bildirim yapılmicak gibi..ben haber vericem size..ama siz yine de bırakmayın haftayada yapsak kilo bildirimini aman bırak

bu habere en cok ben sevındım. buyuk ıhtımal kılo aldım cunku bu hafta

evet bide ben ikizlerimn olmasını çoook istiyorum

benimde en buyuk hayalım ikiz bebeğimin olması :)

öksürüğe bal ve çörek otunu karıştır ye canım hemen kesıyor.yada elma kabuğunu haşla suyunu iç oda cok etkılı.

bende elbise gıymek ıstıyorum altına uzun cizmeler.off ne havalı oluruz saçlar fönlü fılan
kıs bıtmeden zayıflayıp elbıse almalıyız mınnoşum:)

canım ne yapıyorsun.Bilg. almışsın sanırım hayırlı olsun
ne yaptın lazere gıttınmı memnun kaldın mı ?

lightlife canım hamileymişsin hayırlı olsun. ne bereketli bi takımız böyle hamıle kalan kalana :))

mınnoş ve akrep hanım sizdende bi atak beklıyoruz aman akrebim hamile kalırsa kaptansız kalırız minnoşta gıderse üzülürüm en ıyısı dikkatlı olun siz hamıle falan kalmayın zayıflayana kadar

karamelcim bence kafana takma.herşeyin sonu değil.seni kaybettiğine o üzülsün sen hiç üzülme ve kilo vermeye devam.daha ok kişi çıkar karşına ama allah hayırlısını versin.hepimiz üniversitede falan çıktıkda noldu sanki boş ya.evlilik kararı daha zor çünkü.

medihay oğlun emeklemeye başlamış çok sevindim bizimkiler ne zaman emekler acaba.seninki 7.5 aylıktı galiba değil mi?benim oğlan dönmeyi pek sevmiyor,bazen dönüyo canı isterse amagenelde bu ara kucakt durmak istiyo ve ara sıra oturtuyorum .dr fazla oturtma dedi.bu arada inş.bende okul başlayana kadar zayıflarsam önceki eteklerimi giyerim inşallah.

nurceng benim tezime gore kardesli bebekler her seyi daha hizli ogreniyorlar
benim kizimda bugun ilk kez sirt ustu yatarken ters dondu tam tersini yapiyordu simdiye kadar ama oda cani isterse.
yere birakiyorum bol bol yakinda gezerler bizimkilerde

nurceng benim tezime gore kardesli bebekler her seyi daha hizli ogreniyorlar
benim kizimda bugun ilk kez sirt ustu yatarken ters dondu tam tersini yapiyordu simdiye kadar ama oda cani isterse.
yere birakiyorum bol bol yakinda gezerler bizimkilerde

doğru canım bizimkiler ilk olunca geç mi öğrenecekler acaba?

posi bilgisayarın hayırlı olsun tatlım.

banucum nerelerdesin.yoksa 2010 haziran anneleri topiğinde misin?
yok güzelim ya.sabah bir uğrayıp çıktım.evi misler gibi yaptım.yılbaşı hazırlığı olsun diye.yarın da hediye alışverişine çıkacağım.cumaya iş kalmasın da yorgun girmeyelim yeni yıla.şimdi de yemek yapmaya gidiyorum.artık akşam pilates sonrası girerim.hepinizi çok öptüm.

önce takımın bekarlarını evlendiriririz.sonra da hep birlikte hamile kalırız.hehehehe nesli ile yarışıcaz dimi ama ayy ne güldüm kız ilahi sen sonrada takımımız nasıl kilo alırım takımı olur
kayısı hoşafı tam olaradan nasıldııı:78::78:
canım tam tarif yapıcaktım medihaycım yapmış tarifi
tamamdir kaptan
sonrada mart 1 icin ama cogumuz hedefine ulasmis olacak o tarihe kadar
inşallah şekercim inşallah
ayy noldu ne ağlaması neye koparttın bu kadar..kaçırdığım bir durum olmuş sanırım.bugün geçmişi tam okuyamadım ne kaçırmışım ki ben anlamadım şimdi:26:

ayy turabb ebruyla aksam yapmaya basladım gecen sene annemın evındeyken kardesımle heraksam duzenlı yapıyorduk sımdı pılates kursunu bırakıyorum ya en azından gun asırı olmak uzere haftada 4 gun kesın yapmam lasım ama ben hergece yapmayı pllanlıyorum sekercımm ayy fıstık olalım fıstıkk
yaa kıs bıtmeden su cızmelerle elbıselerı alabılsekk tek ıstegım bu sımdılık ama bakalım ınsallah allahım yardım ederde 22 ocakta herkeslerı sok edersın canımcım
evet dun ben eski bir videosunu yaptim o ekibin
orada cok zayif bende acaba tv de mi var bisey dedim kilo almis sporcu kiz duy duy minnos
senin hocaninda almasi muhtemel cok havalanmasin :82:
ayy ınsanın pılates topun gıbı olasın dıyesı gelıyor ama beddua etmıyım gene sısman bayan olmak kotu bısıy ya allah dusmanımada vermesın pılates hocamada vermesın gunahtır napalım esekle esek olmamak lazım mıs bosver turabcım ben ona cızmelerım le elbısemlee şöylee dılımı cıkarıp hava attıgım gunn anlıycak o mınnosun neler yapabılıcegını

kızz karamel suss 5 lı kılolara ınmeden hamıle kalmamam lazım hem benım kocısımm daha askere gıtmedı yaa hooff gıdıp gelse ben ıkız ucuz hepısını ısterım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…