• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün sabah gördüğüm 64.2 püüüfff kaybolmşş:59::59:

canım bende senın gıbı hergun tartılırdım bırgun artı bır gun eksı moralım altust oluyor tabıkıde oyle bır gune bıse ykaybolmaz sen merak etme dahada cumaya kadar tartılma kendını kolla bakalım neolucak sekercım

canım bende senın gıbı hergun tartılırdım bırgun artı bır gun eksı moralım altust oluyor tabıkıde oyle bır gune bıse ykaybolmaz sen merak etme dahada cumaya kadar tartılma kendını kolla bakalım neolucak sekercım

evet canım su bile içsem hemen 100 gr 200 gr oynuyo hedefim aslında 64 ama 63 lü bişeyler görsem fena olmaz hani:27:

e bide şmdi ama afedersin kabızlıkda var bnde :77::77:

kabızlıga tek care spor yap artı bol bol su ıc ve tam tahıllı seyler ye canım bıyerlerde okudum sınamekı ıcıyım falan sen yazdın galıbaa sakın haa ben hastanelık oldum o gıbı seyler yuzunden bagırsaklarım tembellestı ınanılmaz kotu bır durum dogal ylları dene bıde sabah ac karnına ılık su ve kuru kayısı ye alllah razı olsun sunu akrebım ogrettı banada bı rahatladım:38:

kabızlıga tek care spor yap artı bol bol su ıc ve tam tahıllı seyler ye canım bıyerlerde okudum sınamekı ıcıyım falan sen yazdın galıbaa sakın haa ben hastanelık oldum o gıbı seyler yuzunden bagırsaklarım tembellestı ınanılmaz kotu bır durum dogal ylları dene bıde sabah ac karnına ılık su ve kuru kayısı ye alllah razı olsun sunu akrebım ogrettı banada bı rahatladım:38:

kayısıyı denedim canım bana fayda etmedi :96:

ayy bu dukan dıyetıne bendemı baslasam yaa proteın agırlıklı bır dıyet dıye bılıyorum baskada bıse bılmıyorum ne guzel ya 1.3 kılo afferın sana meyvemmm 1 subatta super olucagızz super super ınsallahh ayy ben buara veremıyorum artıda cıkıyorum hep canım sıkılıyor bunları duyunca moralım yerıne geldı aksam eve geldım 1 saat spor yaptım hemencecık ayy ben artık hepp kılo vermek ıstıyorum yaa hayatımda bıkerecık o 5 lı rakamlarınn uzerıne agırr agır basmak ıstıyorum ayy ınsallahhh sende haftaya 5 lı rakamları gorursun meyvemm:38:
minnosummm vercez canımm ikimizde istediğimiz kiloda olucaz herkes ne güzel olmussunuz harika görünüyorsunuz dicek herkes bize bakıcak herkes bizi konusucak :62::62::62:
ttalım dukkan proteine dayalı bi diyet.. doğru biliyorsun.novarda sormus gerisinin onun mesajında yazayım devamı asağıda :1::1:
meyvenull şu dukan diyeti nedir yaw:44::44:

4 asamadan olusuyor 1. asama atak evresi 2 -10 gün arasında yapılıyor..
2. asamata baslıyorsun sonra seyir evresi bu dönemdede sebze ile birlikte protein yemeye devam ediyorsun 1 gün sebze protein bir gün saf protein seklinde ideal kilona gelinceye kadar devam ediyorsun..
3. asama geliştirme asaması bu asamayı tam olarak bilmiyorum ama baya bişi yeniyor bu dönemde ve atakla seyir evrelerinde verdiğin kiloyu 4.5 la carpıp o kadar gün yapıyorsun mesela 4 kilo verdiysen 18 gün yapıyorsun bu asamayı..
sonra 4. evre baslıyor bu dönemde istediğin yiyeceği yiyorsun ama haftata bir gün saf protein günü yapıyorsun..

bende kitap yok almayı düşünüyorum ozamn daha sağlıklı yapıcam..
et yemediğim için bazı kan değerlerimde düşme olmus dr kesinlikle yemen gerekiyor dedi
bu diyet bana cok ii gelicek die düşünüyorum hayatının devamındada kilo almak gibi bi sorunum olmayacağı için mantıklı geliyo bakalım denicem..

GÜnaydınlarr,
Bugün nasılsınız bakalım? Son 2 gün :18::18:
Karamelciğim zor günler geçiriyorsun, Allah yardım etsin canımcım, bence herşeyden sen önce derslerine konsantre olmalısın. Kolay değil biliyorum ama hayat bazen insanları zor kararlar almaya zorluyor maalesef şekercim. İnşaallah bu dönemlerini hasarsız bir şekilde atlatırsın. Şöyle bir kendine gel, sonra yapman gerkenleri en önemlisinde başlayara sırala ve kurduğun plana göre hareket et, bu senin için en iyi olanı tatlım. Veee hiç bir zaman pozitif :61::61: düşünmeyi unutma. Zor olsa da....:71::71::70::70:

:71::71::71:Minnoşum senin adına çok çok sevindim :nazar::nazar: senin motivasyon zirveye çıkmıştır artık :90: Sıra hedefi tamamlamaya geldi şekercim. Bana da dün eşim söyledi zayıflamışsın diye ben bir mutlu oldum bir mutlu oldum hiç sormaa :21::66: Dün misafirlerim vardı bayadır giymediğim bir eteği giydim kendim bile şaşırdım nasıl zayıflamışsım ben diye maşallah maşaallah:nazar: deyip durdum :21:

Nowarcım üzülme şekercim sen bence 63 e inecen cuma günü :34::34:

Ben yeni yılda 6 lı rakamlara geçemeyecem diye çok tırsıyorum :18::18::18:
hani 69,9 da olsam 6 rakam görmek istiyorum bennn
Ama dün saat 14 de kadar süper gittim, sonrasında misafir ne yedim farkında bile değilim :43::43:
Doğru düzgün sporda yapamadım :43::43:

evet bide ben ikizlerimn olmasını çoook istiyorum:61::61::69:

Rabbim herkese istediği gibi versin. :emir_bebek::emir_bebek::97::97:

Amaannn dünden beri kuru bir öksürük, gece ben öksürüyorum oğlum uyanıyor, :2: sabahta boğazım ağrıyor özellikle sol tarafı, Şu öksürük olmasa...Boğazımı iyice tahriş ediyor..:85::85::59: üfff püfff

GÜnaydınlarr,
Bugün nasılsınız bakalım? Son 2 gün :18::18:
Karamelciğim zor günler geçiriyorsun, Allah yardım etsin canımcım, bence herşeyden sen önce derslerine konsantre olmalısın. Kolay değil biliyorum ama hayat bazen insanları zor kararlar almaya zorluyor maalesef şekercim. İnşaallah bu dönemlerini hasarsız bir şekilde atlatırsın. Şöyle bir kendine gel, sonra yapman gerkenleri en önemlisinde başlayara sırala ve kurduğun plana göre hareket et, bu senin için en iyi olanı tatlım. Veee hiç bir zaman pozitif :61::61: düşünmeyi unutma. Zor olsa da....:71::71::70::70:

:71::71::71:Minnoşum senin adına çok çok sevindim :nazar::nazar: senin motivasyon zirveye çıkmıştır artık :90: Sıra hedefi tamamlamaya geldi şekercim. Bana da dün eşim söyledi zayıflamışsın diye ben bir mutlu oldum bir mutlu oldum hiç sormaa :21::66: Dün misafirlerim vardı bayadır giymediğim bir eteği giydim kendim bile şaşırdım nasıl zayıflamışsım ben diye maşallah maşaallah:nazar: deyip durdum :21:

Nowarcım üzülme şekercim sen bence 63 e inecen cuma günü :34::34:

ayyy canım yaa benım hıc etegım yoktur nerdeyse dugun bayram olmadıktan sonrada gıymem yanı ama busene elbıseler cızmeler allahım herkeslerde goruyorum opkadar guzelkı bende gıymek ıstıyorum ama 60 kılo olmadan almıycam elbıse etek falan ama 60 oluncaa vuuu bıssuru alıcamm cıcıclerr sekerım

nowarcım evet dukan cok karısık ...
sonucları umarım karısık olmaz :1:

meyvemm du bende ıncelıyım bı dukan dıyetını belkım bende yaparım
yaa farkında olmadan sadece proteın agırlıklı yaparsan zaten hemen kılo verıyorsun
ayy bılmıyorum yaa bu 68 dede kaldım ben yıne bıseler yapmam lazım sıkıldım bu 68 den
zaten 65 ın altına bvır ınsem tam super olucakta du bakalım ne zmaan

meyvemm du bende ıncelıyım bı dukan dıyetını belkım bende yaparım
yaa farkında olmadan sadece proteın agırlıklı yaparsan zaten hemen kılo verıyorsun
ayy bılmıyorum yaa bu 68 dede kaldım ben yıne bıseler yapmam lazım sıkıldım bu 68 den
zaten 65 ın altına bvır ınsem tam super olucakta du bakalım ne zmaan

minnosum saf protein menim mideme dokunmustu ilk denediğimde 3. gün cok ağır gelmişti oyüzden bu defa 2 gün atak yapıcam ama ilk yaptığımda 3 günde 2 bucuk kilo vermiştim bu defa deneyimliyim 2 günde bırakıp devam edicem..
incele bakalım belki uyar sanada biz takımda suanda 2 arkadas yapıyoruz bi arkadas daha katılıcak haftaya.. sonuclarımız inş güzel olucak :8:

Rabbim herkese istediği gibi versin. :emir_bebek::emir_bebek::97::97:

Amaannn dünden beri kuru bir öksürük, gece ben öksürüyorum oğlum uyanıyor, :2: sabahta boğazım ağrıyor özellikle sol tarafı, Şu öksürük olmasa...Boğazımı iyice tahriş ediyor..:85::85::59: üfff püfff
amiiiin:emir_bebek::emir_bebek:geçmiş olsn canım farenjitmisn

habibe der ki:
28.Aralık.2010 / 10:06 am
Arkadaşlar 20.12.2010da 98 kilo ile başladım. Bugün sabah tartıldığımda 94.3 olmuşum. 7 ay önce doğum yaptım, doğumdan sonraki 3-4 aylık dönemde 10 kilo aldım. Bir de bel rahatsızlığım vardı, doktorlar sürekli kilo vereceksin diyordu. En sonunda bu diyeti buldum şimdilik güzel gidiyor. Simla arkadaşa da teşekkür ederim, çok güzel tarifler var.

Ali der ki:
29.Aralık.2010 / 1:00 am
Bu diyete 25 Ekim’de başladım ve 130 kilodan 105′e düştüm. Tam iki ayda 25 kilo. Protein severlerin yapabileceği muhteşem bir diyet. İlk ay hiç bozmadım, sonra arada içki kaçamakları (ki kaçamağın babası idiler, ancak meze kuruyemiş olmadan) da yaparaktan bu kiloları verdim. Devam ediyorum, hedefim 80 bakalım. Bu arada ben bu protein-sebze olayını tamamen şartlara göre yapıyorum. Yani bir öğün Protein, bir öğü Protein-Sebze olabiliyor. Bazen iki gün üstüste Protein oluyor. Yalnız yaşadığım için kendime sebzeli yiyecekler hazırlayamıyorum, ama işte sonuç iki ayda 25 kilo!!!!

Back