Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar merhaba
bu cuma bildirim yapılmicak gibi..ben haber vericem size..ama siz yine de bırakmayın haftayada yapsak kilo bildirimini aman bırak

OLSUN BIZ TAKIM OLARAK KENDI BILDIRIMIMIZI YAPARIZ AKREBIMM kendı kendımızı yenı yıla gırerken goruruz ne dersınız kızlar

Iyi geceler kizlar

turabcim esim eve gelirken bilgisayar getirmis daha kurulumunu yapmadi ama 15 inclik kucuk degil yani tavsiyene uymus

akrepcim son gunlerde cok yogun geciyor kitap okuyamiyorum ama elimden geleni yapicam...

tamam senin adina sevindim, kucuk bilgisayarlar adami cildirtabiliyor, sırt sağlığın için böylesi daha iyi olmuş

arkadaslar dun bende dahil kımse menu bıldırmedı mı ne?
ben dun tam guzel bir gun diyordumki yine gunumu berbat edecek birsey yaptim gece saat 10 da
o yuzden menu yazasim gelmedi hic.
gunduz cok iyi kontrol ediyorum kendimi ama aksamlari ne oluyorsa oluyor. sabah tartildim dun ile ayni ciktim ammmaa dun seans plates ve ardindan 30 dk yuruyus yapmistim.

minnos ben artik hem sabahlari canli canli yapiyorum plates hemde gecmis videolara bakiyorum
dun izledigim videoda topun uzerine cikardi ebru salli, benim top bal kabagi goruntusunu aldi
ve hesapladim ebru salli onu yaparken 3 aylik hamileymis, biz olsak bebege bisey olacak korkusu yasariz.

Oyyy oyyy oy... yaa benide heveslendirdin. Bende alacam bende alacam bana ne bana ne...:84:
Alacan elbiseleri şöyle zayıf zayıf fıstık gibi olucan yani... Tabii ki al tatlım bayana elbise etek çok yakışıyor bence...
Bende 21 ocakta kendime gidip önce kaban, şöyle güzel bir elbise ve ayakkabı alacam. 22 ocakta da arkadaş günüme gidicem, kendinden emin ve güzel olarak inşaallah...Tabiii zayıflarsam o zamana kadar :18::18:

Alll benden de o kadar, benim de içimden hiç gelmedi, gerçi saat 14.00 ten sonra ne yediğimin farkında bile değilm. ne yedim ne kadar yedim hiç bilmiyorum

zayiflayacagiz tabiki tığ gibi olacagiz, sadece hedef tarihlerin gelmesini bekliyoruz degil mi ya?
birde hep aklıma takılıyor ebru şallı ile plates yapan erenin vucudu neden öyle ya okadar platese rağmen? iri, kalın duruyor çok kaslı yani sizcede öyle mi?

OLSUN BIZ TAKIM OLARAK KENDI BILDIRIMIMIZI YAPARIZ AKREBIMM kendı kendımızı yenı yıla gırerken goruruz ne dersınız kızlar

evet canım ben de öyle dicektim de diyemedim benim burası karışık biraz
bizim bir hedefimiz var dı çünkü..biz kendimiz bildirim yaparız ve şubat 1 için yeni hedef koyarız tamammı kızlar:13:
:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…