kızlar merhaba
bu cuma bildirim yapılmicak gibi..ben haber vericem size..ama siz yine de bırakmayın haftayada yapsak kilo bildirimini aman bırak
kızlar merhaba
bu cuma bildirim yapılmicak gibi..ben haber vericem size..ama siz yine de bırakmayın haftayada yapsak kilo bildirimini aman bırak
OLSUN BIZ TAKIM OLARAK KENDI BILDIRIMIMIZI YAPARIZ AKREBIMM kendı kendımızı yenı yıla gırerken goruruz ne dersınız kızlar
nurceng geliyosun gidiyosun hiçbişey yazmıyosuun canmm:97::44:
valla seninde benim gibi beni görmeden durmayan bi oğlun olsa aynısı olurdu tatlım.mutfağa,tuvalate nereye gidersen git kapıdan çıkar çıkmaz ağlıyo
Iyi geceler kizlar
turabcim esim eve gelirken bilgisayar getirmis daha kurulumunu yapmadi ama 15 inclik kucuk degil yanitavsiyene uymus
akrepcim son gunlerde cok yogun geciyor kitap okuyamiyorum ama elimden geleni yapicam...
ayyy canım yaa benım hıc etegım yoktur nerdeyse dugun bayram olmadıktan sonrada gıymem yanı ama busene elbıseler cızmeler allahım herkeslerde goruyorum opkadar guzelkı bende gıymek ıstıyorum ama 60 kılo olmadan almıycam elbıse etek falan ama 60 oluncaa vuuu bıssuru alıcamm cıcıclerr sekerım
arkadaslar dun bende dahil kımse menu bıldırmedı mı ne?
ben dun tam guzel bir gun diyordumki yine gunumu berbat edecek birsey yaptim gece saat 10 da
o yuzden menu yazasim gelmedi hic.
gunduz cok iyi kontrol ediyorum kendimi ama aksamlari ne oluyorsa oluyor. sabah tartildim dun ile ayni ciktim ammmaa dun seans plates ve ardindan 30 dk yuruyus yapmistim.
zayiflayacagiz tabiki tığ gibi olacagiz, sadece hedef tarihlerin gelmesini bekliyoruz degil mi ya?Oyyy oyyy oy... yaa benide heveslendirdin. Bende alacam bende alacam bana ne bana ne...:84:
Alacan elbiseleri şöyle zayıf zayıf fıstık gibi olucan yani...Tabii ki al tatlım bayana elbise etek çok yakışıyor bence...
Bende 21 ocakta kendime gidip önce kaban, şöyle güzel bir elbise ve ayakkabı alacam. 22 ocakta da arkadaş günüme gidicem, kendinden emin ve güzel olarakinşaallah...Tabiii zayıflarsam o zamana kadar :18::18:
OLSUN BIZ TAKIM OLARAK KENDI BILDIRIMIMIZI YAPARIZ AKREBIMM kendı kendımızı yenı yıla gırerken goruruz ne dersınız kızlar
e bide şmdi ama afedersin kabızlıkda var bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?