Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

minnoş valla ikiz üçüz falan deme oluverir.benim arkadaşımın ikizlerivar çok zorlanıyor.biri uyuyo öbürü uyanıyo bazen ikisi birden çok zor tatlım

minnoş valla ikiz üçüz falan deme oluverir.benim arkadaşımın ikizlerivar çok zorlanıyor.biri uyuyo öbürü uyanıyo bazen ikisi birden çok zor tatlım

kıs minnoş iiiice ebru şallı olucak yaa..eee bi anda onun çocuk sayısına çıkıcak sonra yine plates topunun üstünde üfliicek

akrebin kuralları

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüde sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..

11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..

Son düzenleme:

canımm cok sağol.sımdı daha ıyıyım.suan tek düşündüğüm kariyerım:hayırlısıylabi asistan olabilsem :))

amann ne olacak akrebim ayrıldım.kendım istedim kendim zırladım :) karıyerım uğruna feda ettım aşkımı kısmet böyleymiş.

akrebim bi ben bi de nowar bekarız.durun bizide bekleyin hep beraber hamıle kalalım:) hamıle topiginde gurup açalım kendımıze :) ayy ne süper olur yaa

lolo yine girmemiş işleri çok sanırım..lolocuk arada bi ses ver de merak etmeyelim seni kuşum

lolo yu bende merak edıyorum.ne zmandır haberım yok hastaydı galıba en son.

lolo nerdesin cidden iyimisin rakibem ?

kızz karamel suss 5 lı kılolara ınmeden hamıle kalmamam lazım hem benım kocısımm daha askere gıtmedı yaa hooff gıdıp gelse ben ıkız ucuz hepısını ısterım zaten

ayy minnoşum inş.hele sen bı zayıfla kocanda askere gıtsın gelsin.hamile kalırsın inş.

yada beni bekle sen.2-3 sene içinde inş. evlenırsem hemen cocuk yapıcam bende :)

iyice heveslendım.ne zaman takıma gırsem birri hamile canımızı cektırıyorlar

ohh yeni kurallar gelmiş hoşgelmiş.Şu diskalifiye olayına ben cok sevındım.bu sayede boğzamı tutar korkudan yemem :))

süper oldu akrebim sağol.

:81::81::81::81:

bugünkü menüm
sabah 1 bardak limonlu ılık su1 dmates biraz çökelek(giresundan gelmş) biraz zeytin şekersz çay 2 çatal reçel 1 dilim ekmek
ebru şallı ile pilates
yeşil çay
öğlen biraz patates püresi biraz semizotlu yoğurt 2 parça tavuk şiş
saat 5 çok az pasta (kremasız)bir kahve:26:
1 den beri ayaktaym sadece yemek yemek için oturdm hep gezdm yatmadan öncede 100 hundred+100 mekik birazdan bi yeşil çay içerm
yediklermi erittiğim için hiç suçluluk duymuyorummgüzel bi duyguymş

Son düzenleme:
kızlar ne haber..pilatesimi yaptım kızları yıkadım,küçüğü uyuttum,nihayet oturabildim.şimdi yorgunluk çayımla sizler neler yapmışsınız ona bakıyorum.bir kaç gündür menü yazmıyorum çünkü yazacak kadar bir şey yediğim söylenemez.ayyy bu hafta çok sıkıştırdım kendimi ben.iki kilo 20 li yaşlardayken 3 güne bakardı en fazla.olmuyor bacılar 30 lu yaşlar gerçekten başkaymış.ikinci ya da üçüncü çocuğu[limit sizsiniz]20 lerde doğurun gitsin.

kız o ne tatlı şey o öyle.insanın sıkıştırası geliyor.ay ben doymuyorum bebeğe.şimdi benim bebiş büyür büyümez yine gözüm kalacak bebelerde.nesli ne şanslı eşi de istiyor.benimki rahim onun yetki alanıymış gibi bu kadar yeter dedi çıktı işin içinden.

ay banucum alemsın ya .demek eşin istemıyor artık.ama büyürse bebişiniz oda ister bence

benim bıle canımı istetıyorsunuz.ne güzel bu takımda ya herkesın bebeği var yada hamile :)

öksürüğe bal ve çörek otunu karıştır ye canım hemen kesıyor.yada elma kabuğunu haşla suyunu iç oda cok etkılı.

Saol canım şu elma kabuğunu hemen denemeliyim

Şimdi 8 aylık oldu. Amann hiç sorma bi gidiyo bi gidiyo çok komik ya Bazen bebekler emeklemeden yürüyor, kızım hiç emeklemedi mesela. İlk dişinde benim oğlumda gün boyu kucak istedi, sürekli ayakta olmamı istiyordu birde... Belki seninkide diş ağrıları çekiyordur. İlk dişin ağrısı diğerleri gibi olmuyor.

yaa kıs bıtmeden su cızmelerle elbıselerı alabılsekk tek ıstegım bu sımdılık ama bakalım ınsallah allahım yardım ederde 22 ocakta herkeslerı sok edersın canımcım

İnşaallah inşaallah.. hepimiz bir an önce üzerimizden atarız şu karayağları

Bugünü de iyi tamamlamışsın şekercim

Ben bu 5 kırmızıyı anlayamadım. neye göre 5 kırmızı alacazz

Akrepçim ben bu kurallarla ilgili birşeyler söylemek istiyorum. Öncellikle teşekkür ederim, Biliyorum tamamen bizim iyiliğimiz için, Doğru şekilde davranabilmemiz için bu kuralları konuldu.Ama akrepçim şimdiden belirtmek isterim ki ben bu kuralların bir çoğunu uygulayamam. Nedenlerimi açıklayayım ve ona göre durum ne olacaksa konuşuruz.

Ben bu şekilde kural koymanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü herkesiin kendi bünyesine, kendi imkanlarına, kendi şartlarına göre kendi yapacağı diyeti kendisinin belirlemesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Benim evimde belki günde 4 defa yiyecek meyvem olmayabilir, süt sevmiyorumdur,midem bulanıyordur içmek istemeyebilirim, akşam yemeğinden çok azda olsa yemesem yatmadan önce bir şeylere saldırmamak için dayanamayabilirim (dayanamayan ve emziren anneler var), vaktim yoktur kitap okuyamayabilirim (projeme bile zaman ayıramıyorum mesela), günlük dışarı çıkıp yarım saatte olsa yürüyüş yapamayabilirim (oğlumu bırakacak yerim yok) vs vs.

Bence herkes kendi diyetini kendi belirlemeli, kendi sporunu ve saatlerini kendi belirlemeli, burada sadece birbirimize motivasyon amaçlı destek amaçlı ve yanlışlarımızı doğrularımızı söyleme amaçlı bulunmalıyız. O zaman bir anlamı olur. Günlük rapor verebiliriz sadece bildiğimiz doğru ve yanlışları paylaşma amaçlı olarak... Ama bildiğimiz bir yanlış varsa da onu illaki yapmayacaksın da diyemeyiz. İstersem şok diyet yapabilmeliyim istersem tamamen sağlıklı beslenme yolunu seçebilmeliyim. Yani bence burada bulunma amacımız birbirimizi motive etmektir. ben bunun için buradayım. motivasyonumu arttırmak için.
Şimdi bu durumda eğer diskalifiye olacaksam bana şimdiden söyleyebilirsin ben de ona göre davranırım, teşekkürler

ayy yaprak dökümünün son bölümünü izlediniz mi kızlar

ağlamaktan bi hal oldum.Ali rıza beyin öldüğü sahne ne acıklıydı yaa ( cok acıklı bir final yapmışlar
allah kimseyi ailesinden mahrum bırakmasın.aile huzurunu bozmasın inş. annemize babamıza ALLAH uzun ömürler versin (

akrepcim aksam yemegi disindakilere ben varim ama aksamlari saat 18.00 gibi doymazsam bende cok acikiyorum ve bu sefer olmadik saatte birsey yemem gerekiyor.
kalorisi dusuk ama doyurucu seyler yiyorum mecbur, e medihaayin dedigi gibi emziriyoruz birde sonra bas donmeleri, sut azalmasi vs
medihaaycim leslie ile evde yurumeyi denedin mi? guzel oluyor ben 15 dklik bir videosunu buldum onunla yapiyorum.
birde onemli olan kilo veriyor olmak degil mi yavf

aynen karamel ya ablamı aradm oda hüngr hüngr ağlıyo ben tren sahnesnde kötü oldm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…