ayy turabb ebruyla aksam yapmaya basladım gecen sene annemın evındeyken kardesımle heraksam duzenlı yapıyorduk sımdı pılates kursunu bırakıyorum ya en azından gun asırı olmak uzere haftada 4 gun kesın yapmam lasım ama ben hergece yapmayı pllanlıyorum sekercımm ayy fıstık olalım fıstıkk
yaa kıs bıtmeden su cızmelerle elbıselerı alabılsekk tek ıstegım bu sımdılık ama bakalım ınsallah allahım yardım ederde 22 ocakta herkeslerı sok edersın canımcım
ayy ınsanın pılates topun gıbı olasın dıyesı gelıyor ama beddua etmıyım gene sısman bayan olmak kotu bısıy ya allah dusmanımada vermesın pılates hocamada vermesın gunahtır napalım esekle esek olmamak lazım mıs bosver turabcım ben ona cızmelerım le elbısemlee şöylee dılımı cıkarıp hava attıgım gunn anlıycak o mınnosun neler yapabılıcegını
kızz karamel suss 5 lı kılolara ınmeden hamıle kalmamam lazım hem benım kocısımm daha askere gıtmedı yaahooff gıdıp gelse ben ıkız ucuz hepısını ısterım zaten
minnoş valla ikiz üçüz falan deme oluverir.benim arkadaşımın ikizlerivar çok zorlanıyor.biri uyuyo öbürü uyanıyo bazen ikisi birden çok zor tatlım
karamelcim bence kafana takma.herşeyin sonu değil.seni kaybettiğine o üzülsün sen hiç üzülme ve kilo vermeye devam.daha ok kişi çıkar karşına ama allah hayırlısını versin.hepimiz üniversitede falan çıktıkda noldu sanki boş ya.evlilik kararı daha zor çünkü.
önce takımın bekarlarını evlendiriririz.sonra da hep birlikte hamile kalırız.hehehehe nesli ile yarışıcaz dimi amaayy ne güldüm kız ilahi sen sonrada takımımız nasıl kilo alırım takımı olur
canım tam tarif yapıcaktım medihaycım yapmış tarifi
inşallah şekercim inşallah
ayy noldu ne ağlaması neye koparttın bu kadar..kaçırdığım bir durum olmuş sanırım.bugün geçmişi tam okuyamadım ne kaçırmışım ki ben anlamadım şimdi:26:
lolo yine girmemiş işleri çok sanırım..lolocuk arada bi ses ver de merak etmeyelim seni kuşum
kızz karamel suss 5 lı kılolara ınmeden hamıle kalmamam lazım hem benım kocısımm daha askere gıtmedı yaahooff gıdıp gelse ben ıkız ucuz hepısını ısterım zaten
akrebin kuralları
1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..
2.akşam menüde sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)
3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.
4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..
5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve
6.aralarda 1 porsiyon meyve
7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.
8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..
9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..
10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..
11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..
:81::81::81::81::2:
Kızlar hersey için teşekkkür ederim sağolun .Bu hayatta hıcbırsey için üzülmeye değmez.
ağla ağla nereye kadar.gözlerimde yaş kalmadı.kendıme işkence yapıyorum resmen.vucudumda çöp kutusundan farksız oldu bu bulduysam yedim
ama bugün aklım başıma geldi.Ağlamıyacam artık.hatta inadına giyindim süslendim kursa gıdıcem sımdı.
gecen hafta kendıme güzel bir kot almıştım bugun gıyeyım dedım ama dapdar oldu.1hafta da fıçı gıbı olmuşum kendımı tebrik ediyorum
Bugünden itıbaren rejıme tekrar basladım.karıyer hedefımdende vazgecmek yok.şu ödevlerime yoğunlaşıup bıtırıcem bıran önce.
sizden baya uzak kaldım.en kısa zamanda gecmişi okuyup neler olup bitmiş öğrenmem lazım
medihay oğlun emeklemeye başlamış çok sevindim bizimkiler ne zaman emekler acaba.seninki 7.5 aylıktı galiba değil mi?benim oğlan dönmeyi pek sevmiyor,bazen dönüyo canı isterse amagenelde bu ara kucakt durmak istiyo ve ara sıra oturtuyorum .dr fazla oturtma dedi.bu arada inş.bende okul başlayana kadar zayıflarsam önceki eteklerimi giyerim inşallah.
kız o ne tatlı şey o öyle.insanın sıkıştırası geliyor.ay ben doymuyorum bebeğe.şimdi benim bebiş büyür büyümez yine gözüm kalacak bebelerde.nesli ne şanslı eşi de istiyor.benimki rahim onun yetki alanıymış gibi bu kadar yeter dedi çıktı işin içinden.
öksürüğe bal ve çörek otunu karıştır ye canım hemen kesıyor.yada elma kabuğunu haşla suyunu iç oda cok etkılı.
medihay oğlun emeklemeye başlamış çok sevindim bizimkiler ne zaman emekler acaba.seninki 7.5 aylıktı galiba değil mi?benim oğlan dönmeyi pek sevmiyor,bazen dönüyo canı isterse amagenelde bu ara kucakt durmak istiyo ve ara sıra oturtuyorum .dr fazla oturtma dedi.bu arada inş.bende okul başlayana kadar zayıflarsam önceki eteklerimi giyerim inşallah.
yaa kıs bıtmeden su cızmelerle elbıselerı alabılsekk tek ıstegım bu sımdılık ama bakalım ınsallah allahım yardım ederde 22 ocakta herkeslerı sok edersın canımcım
bugünkü menüm
sabah 1 bardak limonlu ılık su1 dmates biraz çökelek(giresundan gelmş) biraz zeytin şekersz çay 2 çatal reçel 1 dilim ekmek
ebru şallı ile pilates
yeşil çay
öğlen biraz patates püresi biraz semizotlu yoğurt 2 parça tavuk şiş
saat 5 çok az pasta (kremasız)bir kahve:26:
1 den beri ayaktaym sadece yemek yemek için oturdm hep gezdm yatmadan öncede 100 hundred+100 mekik birazdan bi yeşil çay içerm
yediklermi erittiğim için hiç suçluluk duymuyorummgüzel bi duyguymş
akrebin kuralları
2.akşam menüde sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)
3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.
4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..
7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.
8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..
9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..
11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..
akrebin kuralları
ayy yaprak dökümünün son bölümünü izlediniz mi kızlar
ağlamaktan bi hal oldum.Ali rıza beyin öldüğü sahne ne acıklıydı yaa( cok acıklı bir final yapmışlar
allah kimseyi ailesinden mahrum bırakmasın.aile huzurunu bozmasın inş. annemize babamıza ALLAH uzun ömürler versin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?