Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
poğaçaları yakmayım valla az sonra misafir gelecek sonra görüşürüz kızlar.
turab bu arada ben bu hafta kilo veremediğim gibi almasam bari.bir de en azından kayınvaliden ve görümcen varmış onlar olmasa daha çok sıkılırdın.ama ben k.valideye yakın olmak istemezdim şahsen ve kat'en.
lolocum geçmiş olsun.
lightlife canım inş.sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
okunuyor akrep
ben 'merhaba bebek' diye bir kitaba basladim pazar gunu
hamileligimden beri bebeklerle ilgili kitap okur oldum
bunu bitirince bezsiz bebek diye bir kitaba baslayacagim
8 aylikken bebeklere tuvalet egitimi verme ile alakali.
inşallah nurcengcim sağolasın..
ben bugun 62.1 i gordum nurceng umidim cuma gunu 61.5 i gorebilmekturab en son kaçı gördün beni hiç sorma tartılmaya korkuyorum bu hafta
kızlar günlük ktaplar da okunuyormu bakiim:87:
İyi geceler kızlar.eminim şuan hepiniz uyuyorsunuzdur.kendime anca geldim .Gelir gelmezde buraya girmek istedim
dün erkek arkadaşımdan ayrıldım.Hemde severek ayrıldık.Hayırlısı buymuş demekki.asla isyan etmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti diyebilirim bi yandan ağlayıp bi yandan da ödev yapıyorum.Off nasıl geçicek bu günler hiç bilmiyorum.Ama depresyona girmeyicem güçlü olmam lazımn ağlamıyacamda artık.
Diyeti sorarsanız berbat gıdıyor benim :2::2: aklıma gelmiyor bile az yemek.sinirimden üzüntümden ne bulduysam yedım dün.Herkesin üzgün olunca iştahı kapanır benim tam tersi açıldı.Yılbaşına şişko girecem bütün yılım şişko gecıcek galıba
minnosum minnosum günaydın pıtırcığım
nasılsınn.. özledin mi beni
ayy gunaydın meyvem bende sımdı senın yanına gelıyordumm özledım tabıkıde senı sekercımm
ay dun arazıye gıttım aksam ustu 4 te geldım sonra annemın yanına carsıya gıttım onunla dolastık bırazcık sonra gecede allttakı komsuya gıttım bı gelemedım buralara meyvem meyvem ama dunden berı herkesler sen nekadar zayıflamıssın ayy sakın bıdaha alma ne guzel olmussun dedı dedıler bende sımardımm
cok sevindim minnosum bunu duyduğuma bu sana nasıl motivasyon olmustur şimdi sen 1 subat hedefine daha bi sıkı sarılırsın..
bu arada ben dünden beri 1.300 zayıflamısım gerci benim ki ödem di yavas yavas gidiyor.. geriye 1 bucuk kilom kaldı onuda dukan diyetiyle hemencik vericem inş
tatlım hadi daha sıkı yapalım diyetlerimizi
biz geliyoruz 1 şubat kork bizden