durum vahimvalla heryerim açıldı cidden sırtıma çok iyi geldi ben dik duramıyorum aslında benmde sürekli yapmam lazım baya canm yandı yaparken ama şmdi gayet iyiym bacaklarmdaki gerginliği hala hissediyorum
yanlız benim bir sorunum var bi kaç gndür ayıptır söylemesi wc ye çıkamıyorum düşünün kayısı bile işe yaramadı ne haldeyim
durum vahim
sabah ac karnina ilik su icmeyi denedin mi?
cok az beslenmeye baslandin belki o yuzdendir.
evet 2 haftadr içiyorum tık yok
oo ooooo sen birde wc ye ciksan kac kilo cekersin nowar
turabcım gevrek hani böyle bim de falan oluyo onlardan kız 2 simidi nasıl yerim yaaavvvvvv
bi kaç gün sinemakimi içsem:44::44:
ben kayinvalidemin hayraniyimpoğaçaları yakmayım valla az sonra misafir gelecek sonra görüşürüz kızlar.
turab bu arada ben bu hafta kilo veremediğim gibi almasam bari.bir de en azından kayınvaliden ve görümcen varmış onlar olmasa daha çok sıkılırdın.ama ben k.valideye yakın olmak istemezdim şahsen ve kat'en.
lolocum geçmiş olsun.
lightlife canım inş.sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
iyi etmissin bendede kucuk bir tane var ama ben esimin bilgisayari ile internete giriyorum kucukler cok yoruyor insani uzun sure yazip okuyamiyorsun
ustelik benim bilgisayarim cok yavas
hp mini
simdi sana oyle geliyor ama kucukler surekli kullanim icin rahat degilben de en kucukleinden almayi dusunuyoirum aslinda. onermiyorsun yani onlari
bakiyim bende aman esimin hangisini alirsa artik boyle ekraninini yarisi gorunmeyen laptopla olmuyor. ekranininin tamami gorunsun yeter ,)
tamam tatli anladim
gevrek deyince benim aklima simit gelir izmirliyim ben
sen o urunleri evinden ihrac et en iyisi
bendede sadece petibor buskivi var pastalara kullanmak icin almistim
misafirede artik baden ceviz pestil ikram edecegiz
herkes saglikli beslensin :92: :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?