• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

valla heryerim açıldı cidden sırtıma çok iyi geldi ben dik duramıyorum aslında benmde sürekli yapmam lazım baya canm yandı yaparken ama şmdi gayet iyiym bacaklarmdaki gerginliği hala hissediyorum:62:
yanlız benim bir sorunum var bi kaç gndür ayıptır söylemesi wc ye çıkamıyorum düşünün kayısı bile işe yaramadı ne haldeyim:59::59:
durum vahim
sabah ac karnina ilik su icmeyi denedin mi?
cok az beslenmeye baslandin belki o yuzdendir.

poğaçaları yakmayım valla az sonra misafir gelecek sonra görüşürüz kızlar.
turab bu arada ben bu hafta kilo veremediğim gibi almasam bari.bir de en azından kayınvaliden ve görümcen varmış onlar olmasa daha çok sıkılırdın.ama ben k.valideye yakın olmak istemezdim şahsen ve kat'en.
lolocum geçmiş olsun.
lightlife canım inş.sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

turabcım gevrek hani böyle bim de falan oluyo onlardan kız 2 simidi nasıl yerim yaaavvvvvv

:9:

tamam tatli anladim
gevrek deyince benim aklima simit gelir izmirliyim ben :1:
sen o urunleri evinden ihrac et en iyisi
bendede sadece petibor buskivi var pastalara kullanmak icin almistim
misafirede artik baden ceviz pestil ikram edecegiz
herkes saglikli beslensin :92: :92:

poğaçaları yakmayım valla az sonra misafir gelecek sonra görüşürüz kızlar.
turab bu arada ben bu hafta kilo veremediğim gibi almasam bari.bir de en azından kayınvaliden ve görümcen varmış onlar olmasa daha çok sıkılırdın.ama ben k.valideye yakın olmak istemezdim şahsen ve kat'en.
lolocum geçmiş olsun.
lightlife canım inş.sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
ben kayinvalidemin hayraniyim
ve gorumcemin
cok hos bilincli insanlar
kayinvalidem okula hic gitmemis okmayi kizindan ogrenmis surekli kitap okur 3 muhendis annesi ve yuksek lisansli gibi bilincli bir dogu kadini.
ondan cok sey ogreniyorum.

gunaydin kizlar 2 gundur lesliyle yuruyorum bu cumadan cok umitliyim
bu gunlerde de kucuk bir laptop alicam eski bol paylasimlarima da geri donucem ins.
kizlar bugun kuafore gidicem hayatimda 2. gidisim olcak am bu sefer lazer epilasyon icin gidicem ortami bergenmezsem yaptirmicam amas

yok daha tamir olmadi servise yolladigimiz esimin is bilgisayariydi zaten onunla da idare ediyordum aslinda ama yusuf onu da hallletti :)))

dun baktik kusuk bir tane almak icin biraz oyalanmamiz gerekicekti yusuf evde ablamla yalniz diye icim el vermedi geri donduk. esime dedim ki sen begen bi tane iste ben KK ya giriyim yeter ozellikleri o kadar da onemlid egil dedim :))))

iyi etmissin bendede kucuk bir tane var ama ben esimin bilgisayari ile internete giriyorum kucukler cok yoruyor insani uzun sure yazip okuyamiyorsun
ustelik benim bilgisayarim cok yavas
hp mini

ben de en kucukleinden almayi dusunuyoirum aslinda. onermiyorsun yani onlari

bakiyim bende aman esimin hangisini alirsa artik boyle ekraninini yarisi gorunmeyen laptopla olmuyor. ekranininin tamami gorunsun yeter ,)

ben de en kucukleinden almayi dusunuyoirum aslinda. onermiyorsun yani onlari

bakiyim bende aman esimin hangisini alirsa artik boyle ekraninini yarisi gorunmeyen laptopla olmuyor. ekranininin tamami gorunsun yeter ,)
simdi sana oyle geliyor ama kucukler surekli kullanim icin rahat degil
ben universtede iken almistim o zaman guzeldi tasimasi kolay falan filan
simdi evde uzun sure onun basinda herbir yerim agriyor dibine girmeden okuyamiyorum ben yazilari zaten.

:9:

tamam tatli anladim
gevrek deyince benim aklima simit gelir izmirliyim ben :1:
sen o urunleri evinden ihrac et en iyisi
bendede sadece petibor buskivi var pastalara kullanmak icin almistim
misafirede artik baden ceviz pestil ikram edecegiz
herkes saglikli beslensin :92: :92:

süper fikirmişş:46:
kuşum yaa şu avatarını değişirmisin.onu gördükçe öyle bir geçer zamanki deki sarı solucana bakmış gibi oluyorum.sinir oluyorum litfenn değiiş:5:

Back