Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bütün gün evdeydm çok sıkıldm:97::97:

Tatlım inancını kaybetme. eski haline tekrar geri dönememe gibi bir şey hiç düşünme. BAk ben ilk hamileliğimde 33 kilo aldım ve 1 yıl sonrasında eski kilomdaydım. yani yapılamayacak bişey yok. yeter ki iste ve yeterki çabala.

medihaycm inşallah mc donalds ta kendine mukayyet olabilmişsindr

maalesef mukayyet olamadım bennn bir menü yedim kola içmedim. ve üstüne incecik 1 dilim de pasta yedim. ve ben bugün 250 mekik 250 hundred yapayım. tabi cezaya ilave yapabilirsin.

merhaba arkadaslar bugunku menum
10.30 2 zeytin, kk peynir, bir yumurta,2 halka sucuk, 1 tk bal, 2 dilim kepekli ekmek, 2 bardak yarim kesme sekerli cay
13.30 2 tabak lahana corbasi
17.30 2 bardak yesil cay 2 hurma, az leblebi, 2 kucuk lokum,10 tane pizza kraker
21.00 1 elma
22.00 2 bardak sekersiz cay 1/4 muhallebi (17.30 daki atistirmalarin ardindan 1,5 saat spor yapinca elim ayagim titredi yemek zorunda kaldim disardada olunca baska bisey yiyemezdim)
1 saat plates ardindan 30 dk yuruyus

bugünkü yediklerim;
sabah biraz peynir 3 susamlı galeta 1 bardak şekersiz çay
ara 2 bardak sahlep
öğlen bir tabak spagetti
biraz peynir
akşam 3 adet susamlı galeta
ara bir salatalık
gün içinde 7 8 tane kuru kayısı yedim 2.5 lt su
bugün hep evdeydm hiç sporda yapmadm:97::96:

ne şanslısın turab çım yaa.hem doğum günü hem yılbaşı hediyesi birarada.ben erkek bakım setlerini tavsiye ederim.traş jeli,losyonu,nemlendirici,parfüm ve duş ürünlerinin çantasıyla satıldığı setler pratik oluyor.yoksa erkeğe standart alınan kalem,kravat,kol düğmesi,saat vs.çok bildik oluyor.

canım ben oğlumu götüremiyorum bizim brası çok soğuk olur onun için.dün kendim çıktım benim bile ellerim dondu .içanadolu olunca bi de burası fena soğuk olur çıkaramıyorum evdede anca akşam o uyuyunca uyanıkken yanıma yatırıyorum konuşuyorum etrfı oyuncak dolu yinede mızıldıyo başlıyo ağlamaya çok mızmız benimki yaa bazen daral geliyo bi görsen okula başlamayı çok istiyorum ama oğlumuda çok özleyeceğimi biliyorum ne yapıyım hem maddiyat

dünkü menüm
10.00 da 2 şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,biraz patates kızartması,1 yumurta ,yeşillik
13.00 de 3 pirinç ve mısır patlağı,4 bi stick
16.00 da tarım kase yoğurtlu ıspanak
20.00 de 1 dilim ekmek 10 tane küçük hamsi,salata
21.00de 2 haylayf,3 bi stick,2 şekersiz çay
00.00 da kalktım midem kazındı 2 mandalina,6-7 kaşık yoğurt yedim

İy pazarlar hepinize şekerler...
Bugün şu saate kadar diyetim süper gidiyor. Dün iyi değildi telafisini bugün yapıyorum.
Spor yapamıyacağım ama bol bol ev işi yapıyorum.

ne kurtulcam kardeşim, o iki kiloyu verip 75 e ulaşacağım bak görürsün.şu 5 gün canla başla çalışıp hedefime ulaşmazsam...

Canım ulaşacaksın tabiii. hep beraber bu haftayı çok sıkı tutacaz. Yeni yıla şöyle motivasyonumuz artmış bir şekilde girelim hep beraber. İnşaallahhhhh

bu sbah tartldm baktm 65 çıktm acaba yılbaşı hedefimi 63 mü yapsam:26:

gunaydin herkese, keyifli pazarlar

bi stick nedir? bence emziren bir anne icin cok guzel bir menu
aksam saatleri ozellikle cok etkili ama ben hergun aksam saatlerinde acikiyorum

sen kesin o spagettiye mayonez ve ketcapta eklemissindir hea?

sonunda site hizlanmis gibi gozukuyor
nurceng bugun sabah ac karnina bir saat yuruyus yaptim donuste tartilayim dedim cumadan beri 600 gr gitmis gorunuyor, bu tablo beni rahatlatmaz insaallah
Allahim lutfen bu hafta saglicakla 1,5 gitsin
iki aksamdirda ufak kacamaklarim var ona ragmen 600 gitmis ya biraz rahatlar gibi oldum saglam bir kahvalti yaptim, dikkatli olmam lazim

sanırım bi stick biskremin uzun kraker şeklinde olanı
ay yok valla şekerm eklemedm hedefimi de değiştiriyorm 63 olsn

Angelina Jolie, Brad Pitt'in bebeğini dünyaya getirdikten sonra, üç hafta içinde tam 11 kilo vererek herkesi şaşırttı. İşte Angelina Jolie'nin formülü...
Bebeğini emzirdiğini söyleyen Jolie, basına küçük sırrını da açıkladı: Sarımsak çayı! Bebeğini en iyi şekilde besleyebilmek için yemekten kısmadığını söyleyen güzel yıldız, zayıflamak için Afrika gezisi sırasında yerlilerden öğrendiği bir yöntemi uyguluyor.
Bağırsakları çalıştırma özelliği olan çay, yağları yakmada da etkili. Sadece bu çayı içerek, emzirerek ve yoga yaparak üç hafta içinde 11 kilo verdiğini söyleyen güzel yıldız, çayın nasıl hazırlandığını da anlattı.
İşte sarmısaklı çayın tarifi
Küçük bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.
bi denemek lazım:44::44:

dogumdan hemen sonraki ilk 3 hafta icinde vermisse zaten dogal yollada veriyorsun en az 4-5 kilo.
emzirmek gunde 500 kalori yakiyor. Bir saat yuruyus yapmis olsan yakilan 200 kalori olurdu.
o yuzden emzirme cok guzel kilo verdiriyor
bende suan bunu tecrube ediyorum.
yani nowarcim sen bir haftada 3,5 kilo veren biri olarak benim1,1 kilomu begenmezsin ama ben kendi beslenmeme gore iyi buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…