aman dikkat medihaycm bu hafta çok önemliGünaydın kızlar..
Birazdan yine çıkacam evden, kızımın yılbaşı partisi varmış, anne kız oraya gidecez. Bunun en kötü yanı ise mc donalds taymış yahuu. bol kalorili hamburgerlerumarım menüler sabit değildir de bende light olan menülerden alırım.
En güzel yanı ise oraya giderken bolca yürüyüş yapacağım. Çok tempolu olmaz kızım olduğu için ama dışarda yürümeyi özledim
iyi hafta sonular şekerlerim :80:
TAmam o halde bu haftaki hedefimiz aynı bak o 2 kilo gitmezse haftaya sana da bana da ağırlaştırılmış cezalar verelim.
Aynen sana katılıyorum tatlım, benimde senin ki gibi bir arkadaşım var, ben de katlanamazdım. çok şükür ki eşlerimiz öyle değil. Şu erkekleri anlamak mümkün değil zaten, :44::44:
ah canım yaa nasıl da arkadaşını düşünürmüşmerhaba kizlar biz de bir tanidiga kahvaltiya gittik sohbet felan derken bu saati buldu geri gelmemiz
sabah kilomu yazmistim ins. gozden kacmamistir. listeler verildi mi acaba
Neslihannnnn cok sevindim hamilemisin kiz :)) ben de istiyommm
bu arara nesli esim turkiyeden gelirken gulluoglu baklavasi getircek gelcen mi bana o zamanbaklava getirirsen turkiyeden bana haber ver demistin onceden
ah canım ya ben çıkmadan önceki anlarda getirmişsizn listeyi..şimdi gördüm..kusura bakma şekercik.neden böyle geç kalmışsın ki..dün bana yazsaydın senin listeyide yapardım şeker.7. TAKIM 186. Etap
zalimi (62,2/61/1.2/1.9%)
tutku2012(63,5/63,5/0,00/0,00%)
cemre2010(61.9/61.2/0.7/1.13%)
ceyce(81,3/81,3/0,00/0,00%)
saferan(135.5/135.5/0/0%)
azerikizi(65.3/64.2/1.1/1.68%)
kirmizigül06(104.5/104.5/0/0%)
kumsal(58,6/57.5/1,1/1.8%)
7.TAKIM TOPLAM KİLO(632,8/628,7/4,1/0,65%)
kıs kaynanası misafirdi ya.kadın bilgisayara el koyunca bunlarda napsınlar bebiş yapalım o zaman demişler
kız nesli niye buralara gelmediğin anlaşıldı bacım.sizi gidi sizi.bebek yapıyoz demiyonda işim var gelemiyom diye kandırdın bizi
ayy canım arkadasım şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı mutlu bir hamilelik geciirirsin inş. sağasağlım alırsın kucağına bebişini.cok sevindim senin adına.
ara ara uğra ama buraları bizi yanlız bırakma neslim :)
1,cimitebrikler kızlar 1. olmuşuz nowarcım bireysel derecenden dolayı seni de tebrik ederim tatlım
inşallah yememişsindir canım o saatte:26:
kiz ne ara gordun beni ben acik unutuyorum bazen sayfayi, sonra bilgisayar uykuya geciyor kapaniyor
masanin uzerinde iki kucuk lokum bana bakiyor
lokumda kac kalori var bulamiyorum hicbir yerde
tebrikler arkadaslar
haydi daha ileriiii hedefimiz 1 ocaktir
rica ederim canım ne demekakrep cım lıstemıze yardımın ıcın cok tesekkur ederım canım
akşam yediklerin olmamış canım ve lütfen kendinize ödül olarak yasaklı yiyecekler vermeyin.ve akşamları da bu şekilde yüklenmeyin akşam yemek yerine sabah olsun yeme zamanı.:18::18::26:
bugünkü yediklerim
sabah 2 bardak su
bir domates biraz tulum peyniri 5 6 zeytin 2 çatal reçel
ara 1 kase pul biberli yoğut
öğlen bir tabak yağsız tuzsuz spagetti
akşam 5 bir tas tavuk suyu çorbası 2 dilim kepek ekmek
saat 7 çok az patlamş mısır kakaolu süt yarım g ofret
8 bir bardak süt bir muz
bugn bnde kendimi ödülendrdm ama tabi yarım saat yüryüş ve 1 saat pilateste var ayrıca 2.5 3 lt su
hadi bakalım kim tutar seni1,5 değilde 2 kg karayağ gitmesi lazım tatlım. Bak eğer 2 kilo veremezsem beni ağır bir şekilde cezalandır mutlaka.. yılbaşına 6 ile başlayan kilo ile girmek istiyorum. Eğer 2 kilo verirsem 20 günde 5 kilo vermiş olurum yaws.o zaman süper olur.
Neslicim hayırlı olsun şekerim. İnşaallah hamilelik sürecini sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamlarsın.
Kızlar bu hafta birincimi olduk şimdi??
bravo süpersinben en az 1.5 kastettm dermişim canımacayip gaza geldm ben yaa şu an çok açım ama sadece bir salatalık yicem bide kızlar suyun gerçekten işe yaradğını anladm benki günde 3 bardak suyu anca içen biriyim hatta bazen unutuyodm e tabi bide kolayıda bıraktm kendimi inandrdm pis o kola pis ıı kaka böö
gerçekten çok kötü bir durumu varmış arkadaşınıngüzelim hedefim hep bir kilodan fazlası ama giden hep 1 kilo.bu hafta 2 yi amaçlıyorum ama kısmet artık.nowar ın yaşındayken 1 ayda 10 kilo vermiştim de yurt dışında görevli olan eşim bile zor tanımıştı gelince.şimdi ben seviniyorum o da benim için seviniyor.ama herhalinle güzelsin,canını sıkıp kendini üzme diyor.allah razı olsun ondan.bir arkadaşımın eşi kiloları yüzünden kadıncağızı yerin dibine sokuyordu.benim eşim öyle olsa kapının önüne koyardım kesin.eleştirinin bile pozitifi var.valla neden kadınlar hakaretleri sineye çeker bilmem.
tatlım akşam ekmek yeme..bak o yoğurtlu biberin yanına ızgara yada haşlanmış tavuk yeseydin seni ekmekten daha çok tok tutardı ve de yağlarının gitmesini hızlandırırdı..akşamları ekmek yerine balık ye et ye.yada haşlanmış yumurta ye..süper kilo verirsinbu günkü menüm.sabah 1 kase mısır gevreği,öğlen 1 salatalık,1 domates,1 kk peynir,10 zeytin,çay,3 dilim uno denge ekmeği.ikindi 1 kase yoğurt.akşam 1 tabak yoğurtlu biber,3 dilim ekmek.ekmek çok yiyorum ben yaa.akşam yemeğini 6 da yediğim için sağlam yemezsem gece atıştırmaktan korkuyorum.böyle yediğimde sadece çay ve suyla durabiliyorum.benim ufaklık 1 de yatıyor.nerden baksan 6 saat sabretmek kolay değil.şu diş çıkarmalar bitse de huzura ersek.neyse herkese iyi geceler tatlı rüyalar.
tatlım 6 dan sonrası kötü olmuş.tabii çayları saymıyorum.ne olur dikkat şekercimne zaman kendimden fazlaca emin konusup insaallah demeyi unutsam kendimi yalanci cikariyorum
banusultan sana 1 ocaga kadar kacamak yapmayacagimi soyledigim gunun aksami....soyleyemeyecegim
bugun cokta guzel gidiyordu taaki esimle yuruyuse cikip nadiren yapacagi bir teklife evet diyene kadar
8.30 1 sekersiz cay, ceyrek simit, 1 tk bal, kk peynir, 1 dilim kepek ekmegi, 1 yumurta
12.00 1 elma, 1 portakal
13.30 1 kase corba 1/2 tabak ispanak, bir kase yogurt, 1dilim kepek ekmegi
17.00 bir muz
18.00 1 buyuk tabak lahana corbasi
20.00 yesil cay, 2 hurma bir kuru incir, 2 badem 1 ceviz
23.00 iki profiterol bir sekersiz cay
45 dk plates, 1 saat tempolu + 2 saat yuruyus
2,5 litre su
oyyy mc donalds bir zamanlar gittiğim yerdi ama bir video seyrettim onların hayvan kesimlerini gördümGünaydın kızlar..
Birazdan yine çıkacam evden, kızımın yılbaşı partisi varmış, anne kız oraya gidecez. Bunun en kötü yanı ise mc donalds taymış yahuu. bol kalorili hamburgerlerumarım menüler sabit değildir de bende light olan menülerden alırım.
En güzel yanı ise oraya giderken bolca yürüyüş yapacağım. Çok tempolu olmaz kızım olduğu için ama dışarda yürümeyi özledim
iyi hafta sonular şekerlerim :80:
TAmam o halde bu haftaki hedefimiz aynı bak o 2 kilo gitmezse haftaya sana da bana da ağırlaştırılmış cezalar verelim.
Aynen sana katılıyorum tatlım, benimde senin ki gibi bir arkadaşım var, ben de katlanamazdım. çok şükür ki eşlerimiz öyle değil. Şu erkekleri anlamak mümkün değil zaten, :44::44:
günaydn akrep avatarın yakıyo
kıs acelen ne bakiim ben önce bi bakiim sonuçlara sonaa dönüp takımımı kutliim sonacıma arkadaşımı kutliim ve hatırlatiim olarmı kuşummnowarcım birinci olmuşsun
birincilik öykünü bu hafta neler yapıp birinciliğe yükseldiğini paylaşıma yazmalısın
merakla bekliyorum
günaydıın..ayy tabi ben yazana kadar öğle olduumerhaba arkadaslar
herkese gunaydinlar....
ellerine sağlık şekercim
çok teşekkrler186. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
18-24 ARALIK
1) 2. TAKIM (1,08%)
2) 7. TAKIM (0,65 %)
3) 5. TAKIM (0,57 %)
186. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
18-24 ARALIK
1) nowar (5.07%)- 2. TAKIM
2) takyon (2,94%) - 5. TAKIM
3)neyneyse (1,97%) - 13. TAKIM
biz süperiz yaa işte budur:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
nowarcım tebrik ederim şekercimkurallar gereği paylaşıma kilo verme başarını nasıl yakaladığını anlatman gerekiyor..hemen neler yaptığını paylaşıma yazarsan sevinirim şekercik
çok teşekkrlerkaptan ya ben daha çok yeniyim biliyosun bu topictemi yayınlaycm yoksa başka bir yerdemi başka bir topic se hangisinde:26:cehaletin gözü kör olsun :97:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım az önce 1.5 saat yürüyüşten geldim oğlumu uyuttum şimdi gelebildim.Busabah işin ucunu kaçırdım ben ya.eşim patates kızartması yapalımdedi yaptık ve biraz yedim uzun zamandır yemiyordum.neyse günlük menümü akşam yazarım.bu arada dışarıda tanıdık arkadaşlara rastladım herkes zayıflamışsın diyo çok mutlu oldum valla.turab cım nasıl gidiyor bu haftaki hedefin kaç beimki 61.9 .umarım bu haftada 1 kilo hatta daha fazlası gider.ama bu ara pek spor yapma isteğim yok benim
Nurceng biZ de bugun kizartma yedik
Ne Guzel 1 bucuk Saat yurumusun Ben de Leslie yapcam bugun
benimde en az okadar vermem lazim
benim bu haftaki hedefim 61.5 olsun cunku bugun sabah dun sabaha gore 300gr daha az gosterdi tarti. haftaya bugun 1 ocak. hedefime ulasamayacagim 1 haftada 3 kilo verilmez. 1,5 kilo verirsem deyme keyfime. ama ben bu haftaya dusuk bir motivasyonla basladim.
7 kilo verdim simdiye kadar, 25 30 kilo vermis incecik bayanlarida gormeme ragmen hala eski ince halime donebilecegime inanmiyorum
inanmadan nasil basaracagim
Nurceng biZ de bugun kizartma yedik
Ne Guzel 1 bucuk Saat yurumusun Ben de Leslie yapcam bugun
ben hafta içi yürüyemiyorum dışarıda eşim işte ama hafta sonu evde oğlumu ona brakıyorum.hafta içi bende leslie ile yürümeye çalışıyoum
iyi aksamlar karamel benim cumartesime bir saatlik plates ve ardindan yaptigim yuruyus damgasini vurduiyi akşamlar kızlar nasılsınız? nasıl gectı haftasonunuz?
ben akşama kadar dışardaydım.bugün babamın doğum günü ona hediye aradık akşama kadar
az öncede kutladık.1 dilim pasta yedim maelsef
SİZLERİN NASIL GECTİ GUNUNUZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?