Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aman dikkat medihaycm bu hafta çok önemli

ah canım yaa nasıl da arkadaşını düşünürmüş ama posi gerçekten de süpersin .sen gelen baklavaları hep nesliye yedir..sevap olur yasık hamile ya ama tabi hem sen kilo almazsın hem nesli çok kilo alır.aman nesli duymasın
ah canım ya ben çıkmadan önceki anlarda getirmişsizn listeyi..şimdi gördüm..kusura bakma şekercik.neden böyle geç kalmışsın ki..dün bana yazsaydın senin listeyide yapardım şeker.
kıs kaynanası misafirdi ya.kadın bilgisayara el koyunca bunlarda napsınlar bebiş yapalım o zaman demişler
tebrikler kızlar 1. olmuşuz nowarcım bireysel derecenden dolayı seni de tebrik ederim tatlım
1,cimi ayy ben bakmadım henüz.....

kiz ne ara gordun beni ben acik unutuyorum bazen sayfayi, sonra bilgisayar uykuya geciyor kapaniyor
masanin uzerinde iki kucuk lokum bana bakiyor
lokumda kac kalori var bulamiyorum hicbir yerde
inşallah yememişsindir canım o saatte:26:
tebrikler arkadaslar
haydi daha ileriiii hedefimiz 1 ocaktir

akrep cım lıstemıze yardımın ıcın cok tesekkur ederım canım
rica ederim canım ne demek
akşam yediklerin olmamış canım ve lütfen kendinize ödül olarak yasaklı yiyecekler vermeyin.ve akşamları da bu şekilde yüklenmeyin akşam yemek yerine sabah olsun yeme zamanı.
hadi bakalım kim tutar seni
bravo süpersin
ben de o colanın ana maddesei olan bir bitki varmış.burda bir arkadaş paylaşmıştı..toprağın içinde yetişen bir bitki bu.topraktan çekildiğinde yıkanmadan köklerinin arasındaki toprağı geçtim böceklerle tarla fareleriyle solucanlarla atılıyomuş cola kazanına ve bizde o börtü böceklerin suyunu içiyomuşuz..iğrenç bişii yaa
gerçekten çok kötü bir durumu varmış arkadaşının
tatlım akşam ekmek yeme..bak o yoğurtlu biberin yanına ızgara yada haşlanmış tavuk yeseydin seni ekmekten daha çok tok tutardı ve de yağlarının gitmesini hızlandırırdı..akşamları ekmek yerine balık ye et ye.yada haşlanmış yumurta ye..süper kilo verirsintabi bu etlerin yanıunda sakın pilav yada bakliyat olmasın olurmu o zaman kilo almana yardımcı olur
tatlım 6 dan sonrası kötü olmuş.tabii çayları saymıyorum.ne olur dikkat şekercim
oyyy mc donalds bir zamanlar gittiğim yerdi ama bir video seyrettim onların hayvan kesimlerini gördüm ayy görmez olaydım çok feciii..yakaladıkları hayvanları kepçeyle getirip kocaman bir çukura atıyorlar.çukurun içinde de yan yatmış dev bir makara gibi dönen bıçaklar var..çok kötü bir görüntü anlatamam..canlı canlı o hayvanları kepçeden atıyorlar.hayvanlar yarı uyuşmuş bir halde.sersemce hareket ediyorlar.ve düştükten sonra o makarada dönüyor ve bir yana kıyma şeklinde çıkarılıyor..düşünün derisi kemiği içinin pisliği ve her türlü hayvan bunlar bilmeden gidip yediğim o etler aman Allahım neler yemişim ben ya bir daha gitmedim ve kızıma da asla yedirmem..
tatlım yerinde olsam hiç ordan bişii yemezdim..
günaydn akrep avatarın yakıyo

nowarcım birinci olmuşsun
birincilik öykünü bu hafta neler yapıp birinciliğe yükseldiğini paylaşıma yazmalısın
merakla bekliyorum
kıs acelen ne bakiim ben önce bi bakiim sonuçlara sonaa dönüp takımımı kutliim sonacıma arkadaşımı kutliim ve hatırlatiim olarmı kuşumm
merhaba arkadaslar
herkese gunaydinlar....
günaydıın..ayy tabi ben yazana kadar öğle olduu

Sağlıklı zayıflamalar 2. takımcım..
ellerine sağlık şekercim
şekercim biliyomusun biz iki haftadır derece alıyorus.ama sen bizi hiç kutlamıyosun sanırım artık bizi sevmiyosun

186. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

18-24 ARALIK

1) 2. TAKIM (1,08%)
2) 7. TAKIM (0,65 %)
3) 5. TAKIM (0,57 %)

186. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
18-24 ARALIK

1) nowar (5.07%)- 2. TAKIM
2) takyon (2,94%) - 5. TAKIM
3)neyneyse (1,97%) - 13. TAKIM

biz süperiz yaa işte budur:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
nowarcım tebrik ederim şekercim kurallar gereği paylaşıma kilo verme başarını nasıl yakaladığını anlatman gerekiyor..hemen neler yaptığını paylaşıma yazarsan sevinirim şekercik

çok teşekkrlerkaptan ya ben daha çok yeniyim biliyosun bu topictemi yayınlaycm yoksa başka bir yerdemi başka bir topic se hangisinde:26:cehaletin gözü kör olsun:97:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım az önce 1.5 saat yürüyüşten geldim oğlumu uyuttum şimdi gelebildim.Busabah işin ucunu kaçırdım ben ya.eşim patates kızartması yapalımdedi yaptık ve biraz yedim uzun zamandır yemiyordum.neyse günlük menümü akşam yazarım.bu arada dışarıda tanıdık arkadaşlara rastladım herkes zayıflamışsın diyo çok mutlu oldum valla.turab cım nasıl gidiyor bu haftaki hedefin kaç beimki 61.9 .umarım bu haftada 1 kilo hatta daha fazlası gider.ama bu ara pek spor yapma isteğim yok benim

benimde en az okadar vermem lazim
benim bu haftaki hedefim 61.5 olsun cunku bugun sabah dun sabaha gore 300gr daha az gosterdi tarti. haftaya bugun 1 ocak. hedefime ulasamayacagim 1 haftada 3 kilo verilmez. 1,5 kilo verirsem deyme keyfime. ama ben bu haftaya dusuk bir motivasyonla basladim.
7 kilo verdim simdiye kadar, 25 30 kilo vermis incecik bayanlarida gormeme ragmen hala eski ince halime donebilecegime inanmiyorum
inanmadan nasil basaracagim

canım neden inanmıyosun bizim onlardan ne eksiğimiz var veririz bak iyi gidiyoruz bence.inan lütfen inanmak yapmanın yarısıdır değil mi?bende yılbaşı hedefime ulaşamam ama olsun çok yaklaştık

ben hafta içi yürüyemiyorum dışarıda eşim işte ama hafta sonu evde oğlumu ona brakıyorum.hafta içi bende leslie ile yürümeye çalışıyoum

bir inansam ah, yani bir kac kilodan sonra vazgecmekten korkuyorum :)
ben hergun kizimla yuruyorum sen neden oglunuda almiyorsun?
hem onlarinda temiz havaya ihtiyazlari var.

iyi aksamlar karamel benim cumartesime bir saatlik plates ve ardindan yaptigim yuruyus damgasini vurdu
babana ne hediye aldiniz 31 aralikta benim esimin dogum gunu ve bir turlu ne alacagima karar veremiyorum
hediye olarak evde pasta yapsam? ozel bir pasta ama birseyde vermem lazim ne alsam ona onun parasi ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…